- Konu Sahibi nesrin6868
ovulasyon testi eczanelerde satılıyor mu kızlar? yoksa internetten mi alıyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hakkımda ne hissediyosun peki :) olcak mı olcakmı :)
Önce seninle biraz sohpet etmemiz lazım seni hiç tanımıyorum ki en nihayetinde falcı değilim ki yaw ben :)) ama inşallah olur..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..bu güzel duyguyu bütün kadınların tatmasını çok isterim..
benimde bu ay 7 ay olacak evneli aynı sayılırız :)
bu arada kızalr bişey söyleyecem 1 haftadır ölüyorum canım nasıl can eriği istiyo neden anlamadım hiç böyle olmamıştım eşim kaynanam annem herkez sefer ber oldu yok bulamadık((
günaydın kızlar...adetime 2 gün kaldı ama zaten hamile olma ihtimalim pek yok..bu ay denicez ilk kez. o yüzden bir an önce adet olayım da yumurtlama günüm gelsin diye bekliyorum. cuma günü de doktora gidicem kan ve idrar testleri için. inşallah değerlerim normal çıkar. benim tek korkum 15 sene kedi besledim evde. toxaplazmadan korkuyorum. eşim veteriner hekim. öyle bir şey olsa defalarca çıkardı daha önceki testlerinde diyor. ama ben her ihtimali düşündüğüm için test yaptırıcam.
günaydın kızlar ben bu sabah adet oldum..nesrin dedim ben sana çoook uzaklardan hafif bir sancım var diye :) neyse kısmet böyleymiş..
bu arada facede dolanan Hz.Osman'ın bir sözüne rastladım sizlerle de paylaşmak istiyrum..tam da dün konuştuğumuz konuyla ilgili yani çok istemekle..şöyle diyor: '' Allah nasip etmeyeceği birşeyi hayal ettirmez '' hayal etmeye devam kızlar...nesrincim senin de dediğin gibi gözlerinizi kapatın ve hamile olduğunuzu hayal edin...
Aaa ne güzel Allah çok 7'li yılları görmeyi de nasip etsin :) ne zamandır bebek istiyosun peki ?
aminn canım benim hikayem çok farklı.ben 9 senir tedavi gördüm.bu ikinci evliligim canım.ilki çocugum olmadı diye bitti.doktorlar olmaz senin dediler.kaynanam ayırdı.ama oldu 3 ay önce bilmiyordum düşük yaptım ve kendiliginden oldu
Canım çok üzüldüm. Demekki çocuğun olabiliyomuş ama kısmetin böyleymiş. Rabbim bu sefer sağlıcakla nasip etsin inşallah..![]()
Ozaman tanıtayım kendimi :) Ankarada oturuyorum. 8 aylık evliyim. 3 aydır bebek istiyoruz :) bu ay grip olduğum için pek fazla birlikte olamadık eşimle. Ama ben yinede umutluyum belki Ocak ayında Anne olurum :) 17 sinde yada 25inde regl olmam gerek inşallah olmam. bu arada adet günlerimde düzensizmiş ben bunu daha yeni öğrendim..ve son olarak Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin Annelik duygusunu :)
aminn canım benim hikayem çok farklı.ben 9 senir tedavi gördüm.bu ikinci evliligim canım.ilki çocugum olmadı diye bitti.doktorlar olmaz senin dediler.kaynanam ayırdı.ama oldu 3 ay önce bilmiyordum düşük yaptım ve kendiliginden oldu
aaaay yeşil erikkkk.. var ya deli gibi severim..hamile olsam kesin en çok ona aş ererimeee naptınız?bulabildiniz mi? aş mı eriyon kız yoksa
benimde bugün 3.gün,gecikti hala umutsuz bi şekilde adet olsam diye bekliyorum hahahahahinş değerlerin normal çıkar..biyandan da yüksek bi değer çıkarsa onla uğraşmak daha fazla sıkıyo insanı..biara bende prolaktin hormonuyla uğraşmıştım ordan biliyorum
aaaaaa elsinoreee adet olmuşsunneyse artık sağlık olsun napalım..inş bidahaki denemeye
![]()
ayyy yok daha yumurtlama dönemimdeyim.ama hiç böyle olmazdı nerden geldi aklıma bilmiyorum nası istiyo canım.bulamadık hepsi var o yok
he ya oldum bir dahaki deneme kışa inşallah :) ben size odaklandım şimdi..bütün pozitif enerjimi size yollayacağım ki hemen hamile kalın :))
açtım kollarımı kocaman ve göndereceğin tüm enerjileri büyük bi hevesle almaya hazır bekliyorum![]()
nesrincim veriyorum siteyi Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler
yeşil eriğin 150 gr.ı 15 TL imiş bak o sitede var
yolluyorum bak sıkı tut :)
böyle bi siteden haberim yoktu heheheh iyimiş gerçekten
ahaanda tuttummmm!! yehuuuuu![]()