- Konu Sahibi nesrin6868
-
hadi kızlar bol bebeiş topiği olsun hayırlısıyla
cnm napıyorsunnnn:))))
nesrin kız hemen ısmarlamaya mı gittin naptın sesin kesildi :)
canım çikolata kisitnden 2 kere amaliyat oldum.rahimde yapışıklıklar oluştu doktorlar fazla açamadık birazdaha ugraşsak rahim delinir dediler.ayrıca endometriosiz hastasıyım.yani yok yok. ayyy kız nasıl güldüm aşeriyorum net sen çok yaşa emi
daha çok yeni evliymişsiniz 3 ay deneme nedir ki..ben evliliğimin 7.senesinde anne oldum..tabi 7 sene denemedik ama gel gitlerle beraber 3-4 sene denemişizdir herhalde..reglin düzensiz olsa da sonuçta yumurtlama vardır bence bi 2-3 ay daha deneyin olmadı doktora gidip yumurtlama takibi yaptırısın ve sonrasında çatlatma iğnesi verir bu şekilde denersiniz..
Evet daha çok yeni bizde umudumuzu kaybetmedik henüz. Ama ben hemen ilk denemede kalırım diyodum öle kolay değilmiş onu da anladım
üstelik bu siteye üye olana kadar haberim yoktu hiç çatlatma iğnesinden filn. İnşallah o kadar doktor muayenesine gerek kalmadan anne olurum da eşimden önce burdan sizlerle paylaşırım..
kız burda her türlü meyve var aşermeyende aşeriri ayy :))
inşallah cnm dediğin gibi olur..bizde yaşadıkça neler öğrendik neler..mesela ben tüp bebek konusunda doktora bile yaptım sayılır yani :)) umarım siz bu konuda ilk okul mezunu kalırsınız :)
aslında bi bakıma iyi bu bilgiler ihtiyacı olanları da bilgilendirmek için :) ama ben ilkokul mezunu kalmayı tercih ederim :)
aynen aynen anaokulu seviyesinde bile kalsanız olur :) inşallah hamile kalırsınız hepiniz de ayrıca master konum olan hamilelik konusunda da bilgi verebilirim hepinize :)
psikolojim gene bozulmaya başladıdaha regl olmama neredeyse 10 gün var ama midem bulanıyo, biraz başım dönüyo :)
cnm şimdiden kaptırıp kendine eziyet etme o dediğin belirtiler hamileliğin 4-8.haftalarında çıkan belirtiler..psikolojik olarak yapıyorsun dediğin gibi..evde misin çalışıyor musun? Eğer evdeysen oyalanacak brişeyler bul kendine bence..stresten uzak durmak çok önemli..bu şekilde kendine acayip stres yüklüyorsun bu da amacını olumsuz olarak etkiler..
Bebek istemeye başladığımız aydan itibaren her ay böyle kndimi kandırıyorum :) yapmayayım diyorum ama olmuyo.. Çalışıyorum işteyim ama insanın aklında olunca elinde ne kadar iş olsa da önemli olmuyoki ... takmamaya çalışcam bu ayda :)
aynı bende senin gibiyim canım burda hamile arkadaş var her gördüğümde tuhaf oluyorum.kıskanmak deyil yanlış anlaşılmasın.nebiliyim karnından tutu giyidikleri yemesi herşeye bakaıyorum imreniyorum
deyil canım kahve :)) imreniyorum kıyafetleri başka şeyleri elini karnına koyması güzel bişey ama yaşamadıgım halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?