- Konu Sahibi nesrin6868
-
millet birkere yatmayla hamile kalıyo biz ayaklarımızı tavanada assak nafile anlamıyorum geçenlerde bir konu okudum erkek arkadaşıyla birkere olmuş hamileymiş kürtaj düşünüyo ailesine nasıl açıklayacagını düşünüyo.demekki atalar boşa dememiş sakınan göze çöp batarmış diye bizdemi sakınsak
millet birkere yatmayla hamile kalıyo biz ayaklarımızı tavanada assak nafile anlamıyorum geçenlerde bir konu okudum erkek arkadaşıyla birkere olmuş hamileymiş kürtaj düşünüyo ailesine nasıl açıklayacagını düşünüyo.demekki atalar boşa dememiş sakınan göze çöp batarmış diye bizdemi sakınsak
herşeyde geçerli bu malesef ki...
çok istiyoruz ondan olmuyo ama sakınmak nasıl olcak acep? ben aklımdan atamıyorum da çıkaramıyorum da...yapabileceğimide sanmıyorum
he ya doğru diyosun bende diyodum geçen gün tecavüze uğrayıp hamile kalan bir sürü insan var diye..acaba bi de o şekli mi denesek :))) töbe töbeeee insanın aklına neler geliyo :)
hayır cnm tam tersi çok isteyeceksin zaten..yürekten istediğin zaman Allah mutlaka veriyor..sanırım biz çok istemeyi beceremiyoruz..aklımızın bir köşesinde mutlaka acabalar belkiler kalıyo olumsuzluklar kalıyor..bak ben buna güzel bir örneğim ben maalesef olumlu düşünmeyi son tedavimde başarabildim..ondan öncesinde o kadar üzülüyordum ki zona bile oldum..o acılar çok kötüydü ondan sonra dedim kendine gel sen kendine ne yapıyorsun böyle diye..silkelendim kendime geldim dua ettim çoook istedim ve en önemlisi bir daha asla olumsuz düşünmedim asla ağzımdan çıkmadı kafamdan silip attım negatife dair ne var ne yoksa ondan sonra mutluluğum geldi bana..o yüzden çok isteyin çoook ama çoook ve yürekten isteyin..Allah mutlaka verecektir..
allahımya güldürdün beni kız deneyelimde nası deneyecez eşlerimeze bu oyunumu oynayalım diyecez
güzel ve örnek bi hikayen var demek ki senin...
ama olaya hiç bu yönden bakmamıştım.. herkes kafandan o düşünceyi at,kendiliğinden olucak derken sen tam aksini söylüyorsun
tabi buda mantıklı.. ama zaten bebek isteyen biri tüm gücüyle istiyordur, en azından ben öyleyim..
neyse kader kısmet.. bakalım bana ne zaman kısmet olucak
ben okdar çok isityorumki kendimden önce eşim için o anki hali gözlerimin önünden gitmiyor o kelimeyi demeyi inşallah nasip eder yarabbim
evet sana katılıyorum canım bir yerde okumuştum.hamile kalmak için yapılması gerekenler diye bir yazıda doktor sitesinde yazıyordu.hayal kurun diye gözünüzü kapatın oan hamile oldugunuzu düşünün elinizi karnınıza koyun hissetmeye çalışın diye pozitif olun stresten uzak durun diye bir yazıydı
beyin ona göre hormon salgılıyormuş.kadınların hamile kalmasında etliki olan hormon o an harekete gerçiyormuş
bende bir ara almaya niyetlendim sonra aman dedim oluruna bırakacam deyip vazgeçtim
günaydın canım saglık olsun inşallah birdahaki aya kalırsın.güzel sözmüş hayallerimiz gerçek olur inşallah akşam kapadım gözlerimi elim karnımda hayal ederek uyumusum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?