- Konu Sahibi nesrin6868
yaza çok var daha canım belki ummadın anada sende hamile kalırsın.içinemi dogdu canımya inşallah canımya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaza çok var daha canım belki ummadın anada sende hamile kalırsın.içinemi dogdu canımya inşallah canımya
günaydın kızlar...adetime 2 gün kaldı ama zaten hamile olma ihtimalim pek yok..bu ay denicez ilk kez. o yüzden bir an önce adet olayım da yumurtlama günüm gelsin diye bekliyorum. cuma günü de doktora gidicem kan ve idrar testleri için. inşallah değerlerim normal çıkar. benim tek korkum 15 sene kedi besledim evde. toxaplazmadan korkuyorum. eşim veteriner hekim. öyle bir şey olsa defalarca çıkardı daha önceki testlerinde diyor. ama ben her ihtimali düşündüğüm için test yaptırıcam.
günaydın canım inşallah güzel sonuçlar alırsın adet günün nezaman
canım doktorlar bir kadının her döneminde hamile kalma olsılıgının düşük olsada olacagını söylüyor.geç yumurtlama erken yumurtlma geç erken çatlama yumurtanın çatlamaması.hatta adetliyken bile yumurtası olan varmış.bencede aklında soru işareti kalmasın testlerini yaptır rahatlarsın enazından
bu arada kızalr bişey söyleyecem 1 haftadır ölüyorum canım nasıl can eriği istiyo neden anlamadım hiç böyle olmamıştım eşim kaynanam annem herkez sefer ber oldu yok bulamadık((
arkadaşlar bende 3 yıldır bekliyorum :) sonuç negatif eşimle bütük tetkikleri yaptırdık herşey normal ama olmuyor..sorun nerde bulamadık 2 defa aşılamadan döndük...ne yapcamızı şaşırdık..bugün 7.günüm dün akşam sogan suyuna başladım inş. busefer olur..sizlerde varmı problem nezamandır ugraşıyorsunuz..inş.şubatta güzel haberler alırız..
canım bildigin gibi deyil yumurta oluştu ondanmıdır neden anlamadım yazın aklıma bile gelmez deli oacam 2 tane olsa tuzla yesem :))))))))))
arkadaşlar bende 3 yıldır bekliyorum :) sonuç negatif eşimle bütük tetkikleri yaptırdık herşey normal ama olmuyor..sorun nerde bulamadık 2 defa aşılamadan döndük...ne yapcamızı şaşırdık..bugün 7.günüm dün akşam sogan suyuna başladım inş. busefer olur..sizlerde varmı problem nezamandır ugraşıyorsunuz..inş.şubatta güzel haberler alırız..
canım sogan suyu iltihap kist için kullanılıyor ben geçen ay kullandım nasıl iltihap aktı doktorluk oldum burda atrkadaşımda kullandı aynı durumu yaşadı ama lşimdi hamile.iltihaptan hamile kalamıyormuş.bilgin olsun istedim
herşey normalse 1 yıl bekletiyor doktorlar ama sizin 3 yıl olmuş..şu aşamada aşılama iyi bir çözüm olabilir bence..soğan suyu değil de bal+çörek otu+tarçın yaparsan daha iyi bence..yumurta kalitesini arttırıyor..hayırlısı..
valla ben bi yengeç burcu olarak hislerime çok güvenirim..mesela ben bu ay olmadığını hissetmiştim..kork benden :))
ne iltihabı nesrincim bu ?