- Konu Sahibi nesrin6868
-
aynı bende senin gibiyim canım burda hamile arkadaş var her gördüğümde tuhaf oluyorum.kıskanmak deyil yanlış anlaşılmasın.nebiliyim karnından tutu giyidikleri yemesi herşeye bakaıyorum imreniyorum
yaa tabii ki kıskanmak değil ama insan bende de olsun artık diyo.. mesela ablam hamile şubatın sonunda teyze olucam.. Annelikten önce tatcam teyzeliği. Kuzenimde Aralıkta doğurdu şimdi onun bebeğine kazak örüyorum... Dün akşam geçirdim içimden kendi bebeğim de olsa onada yapardım diye..
ve biz kuzenim ben ablam bi tanede arkadaşımız var hep birlikteydik. sırayla evlendik şimdi kuzenimin bebeği oldu ablamın ki yolda arkadaşımda 2 aylık hamile bi ben kaldımbana da diyo millet sen yapmıyon mu nie yapmıyosun bişey mi var diye ... bu da beni iyice üzüyo
canımya ağzından bal damlıyo hamişleymişim gibi hissettim kendimi inaşşallah canım
kız öyle hissedin diye uğraşıyorum ya zaten..ne konuşmuştuk hayal edeceksinnnn..
hiisdiyoryum kız allah hepinizden razı olsun insan moral buluyu bişeyler paylaşınca.bu arada sol tarafım agrıyo hafiften yumurta büyüdü tek haşlanması kaldı :)))))
bende biliyorum bana zararı olacağını bu kadar kafaya takınca sıkıntı yarattığını ama gel bunu içime anlat .. yahu anlatılmıyo ki insanın içindeki hisler.. rabbim elbet bi gün bana da vericek biliyorum. daha çok erkende biliyorum ama bu insanları başka türlü duymamazlıktan gelemicem .. bi bebeğim olsa içim rahat olucak kimseyi duymuycam takmıycam .. ahh bi olsaa
hee hadi bakalım sıkı çalışın dersinize bu akşam...hemen de banyo yapma hee bekle birkaç saat..
he bugun ders var:)) yok canım geç olursa yapmadan yatacam yarın tam yumurtlama günüm 29 ben cumartesi zannetmiştim.öyle yatacam allahım affetsin.ha erken olursa 2 saat yatar yaparım yoksa yapmayacam allhım niyetimi biliyor keyfi yapmıyorum.
bende geldimmm:))) benimde bugün olmam gerekiyor karnım falan ağrıyor:)) kabus gibiii
bende geldimmm:))) benimde bugün olmam gerekiyor karnım falan ağrıyor:)) kabus gibiii
canlarım size bir soru sormak istiyorum. Bu yumurtlama günleriyle ilgili bilginiz var mı? ben kasım18de bide aralık 25te regl oldum pazartesiden bu yana (affınıza sığınarak söylüyorum) sıvı şeklinde geliyo aceba o anda yumurtladım mı ben :)
canlarım size bir soru sormak istiyorum. Bu yumurtlama günleriyle ilgili bilginiz var mı? ben kasım18de bide aralık 25te regl oldum pazartesiden bu yana (affınıza sığınarak söylüyorum) sıvı şeklinde geliyo aceba o anda yumurtladım mı ben :)
hoşgeldiin..gelecek o zaman seninki bugün..sen ne zamandır uğraşıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?