şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canım 3 gün lekelenmem geldi örneğin hafifi akıntı gibi olup sonra olmuyordu 3 günün sonrası karnım özellikle blim ve göbeğim felaket şekilde ağrıdı belimden yatamıyor oturamıyordum o derece yani.doktordan sonra yattım o akşamı kanamam oldu kanama başladıktan 3 gün sonra bir sancı dogrulamadım bile tuvalete gitim o an düştü içimden sıyrılıp indi

ayy çok kötü olmuş cnm ya Allah bir daha yaşatmasın :(

aminn canım allahtan kürtaj olmadım 2 ci kontrolde temiz çıktı herşey herşeyde bir hayır vardır üzülmedim ama hamilesin kelimesini duymak bile çokkkk güzeldi

bende düşük yapanlardanım kızlar..
evliliğimin başından beri korunmuyoruz zaten ilk seferde olsun dediğimiz an olmuştu 2.ayda ve 2 aylık olmasına 1 hafta kala düşük gerçekleşti..ama öyle bi ağrısı var ki,allah kimseye yaşatmasın!!!
üstüne 9 ay geçti,9 aydır da deniyoruz hala ama henüz olmuyor

evet canım ağrısı çok kötü :(

gerçekten bu yaşıma kadar böyle bi ağrı yaşadığımı hatırlamam..umarım bidaha böyle bişey yaşatmaz Allah..bazıları doğumdan beter ağrıdır derlerdi,doğruysa eğer doğum çok kolaydır o zaman :86:

bence dogumda yanıdır ikisindede çıkıyor sonuçda :)))))))))

ama düşükte bazen bebek içinde ölüyo, ya da direk düşmüyo içerde kesede düşük oluyo vs çok detayı var.. mesela benimki ilaçla düşürüldüydü.. o yüzden ağrısı daha fazla ben 7-8 saat çektim o ağrıyı..
hatırlamak bile istemiyorum..

ama düşükte bazen bebek içinde ölüyo, ya da direk düşmüyo içerde kesede düşük oluyo vs çok detayı var.. mesela benimki ilaçla düşürüldüydü.. o yüzden ağrısı daha fazla ben 7-8 saat çektim o ağrıyı..
hatırlamak bile istemiyorum..

evet benimde çok sancım oldu özellikle o düşme esnasında hatırlmak bile istemiyorum

evet benimde çok sancım oldu özellikle o düşme esnasında hatırlmak bile istemiyorum

birebir aynı ya da benzer şeyleri, deneyimleri falan burdan paylaşmak iyi geliyo insana.. moralman özellikle :34:

neyse sanada geçmiş olsun cnm..düşüğün ne zaman olduydu o kısmı ben okumamışım sanırım?denemelere devam mı?

millet birkere yatmayla hamile kalıyo biz ayaklarımızı tavanada assak nafile anlamıyorum geçenlerde bir konu okudum erkek arkadaşıyla birkere olmuş hamileymiş kürtaj düşünüyo ailesine nasıl açıklayacagını düşünüyo.demekki atalar boşa dememiş sakınan göze çöp batarmış diye bizdemi sakınsak

Back
X