- Konu Sahibi nesrin6868
-
olabilir bilmiyorum ben tüp bebek tedavisindeyken transferimin olduğu gün bana banyo yapmayın bugün demişlerdi.ne bilim bunu da söyleyen doktor olduğu için bildikleri birşey vardır elbet diye düşünmüştüm..ama sonuçta tutacağı varsa tutar gerçekten de...ama en azından duşun çok sıcak olmamasına bir de vajinal duş olmamasına özen gösterin derim ben..gerisi Allah'a kalmış elbette..
canım zaten vajinal duş saglıklı deyilmiş doktorum demişti yüzeysel temizlenin fazla sabunla felanda yıkamak zararlı demişti
bilmiyorumki canım tansiyonum düşer genelde biraz tuzlu yedim acaba ondanmı diye
canım birazdaha bekle olmazsan bir test yaptır benim günüm hiç geçmez ya 3 gün yada 2 gün önce olurum
geçmedi ama hafifledi etraf deyilde kendim dönüyorum sallanıyor gibi bişey hiç olmazdı
ama canım her hamileleikde farklı oluyor kimi hiç bir şey hissetmiyor oda var ozaman benimde kasıklarım ağrımadı ama göğsüm agrıdı mesela
ama canım her hamileleikde farklı oluyor kimi hiç bir şey hissetmiyor oda var ozaman benimde kasıklarım ağrımadı ama göğsüm agrıdı mesela
ben bilmiyordum cnım ev temizledi agır kaldırdım birde antibiyotik alıyordum umudum yoktuki lekelenmem oldu 13 gün önce adetime sancılandım üşüttüm dedim kendi kendime işe gelecem gelemdim hemen doktoruma gittik orda ögrendim düşük yapıyosun dedi ilaç verdi 1 hafta yattım ama durmadı
eylül 23 de yaptım canım bu ayla 4 ay olacak evet herkez öyle diyor düşüğün arkası gelir içerde olur diye ben çok şok oldum inanamadım okdar tedavi ugraşmalar fayda etmedi.doktorumda bu mucize dedi herkez şaşkındı.ama eşimi bir görecektin yere göye sıgmamıştı baba oluyorum diye.onunda ümidi yoktu biliyordu olmayacagını
nesrincim düşüğünü biraz daha ayrıntılı anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?