şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

meleklerini martta bekleyen hanımlar, mart ayında hamileliği ümitle bekleyenler topiğine bekleriz

İşallah şubatta kalırız (m).BAta son 2 gün ama bu stresle bata saatler gibi geliyor,karnimda kelebekler uçuşuyor :S RAbbim işallah mart ayínda bebişlerinize kavuşturur .

Kızlar bu ay sadece 3 gün birlikte olabildik o da ard arda umudum yok pek açıkçası bu aydan ama bir yandan da psikolojik midir nedir bazen sağa bazen sola karnımın altına ağrı giriyor fena bir baş ağrısı halsizlik var ama sanırım psikolojik oluyor :2:

İşallah şubatta kalırız (m).BAta son 2 gün ama bu stresle bata saatler gibi geliyor,karnimda kelebekler uçuşuyor :S RAbbim işallah mart ayínda bebişlerinize kavuşturur .

karnında kelebek değil bebekler uçuşacak.kuantumu doğru yap,bak karışmamm.

Son düzenleme:

iyi geceler gece kuşum hoşgeldin

hoşbuldum cnmm kimseler yokkkk topikte :44:
eet cnm batlar yaklastı inş tutturmusuzdur bu ay müjdeli haberleri veririzzz..
öbür topiklere cok gitmek yok hee bizm toikte kal regli olsanda gitme baska yereeeee aglarım bk
sende degişiklikler basladı mı cnm

kuzum bazen kimse olmuyor burda öbür topiklere de bakıyoruz halıile,bende belırtı falan yok hiç yani aramıyorum da zaten hastalıkla ugraşmaktan belirti aramaya fırsat kalmadı adet günü gelsin bakalım yani tutmuşmudur bilmiyorum bilıyorsun yumurtlamaya yetişmedı

git tebi bnde gidiyorum geceleri burda kimse olmuyo takılıyorum ama bnm topikim burası
belki sonuna yetişmişsindir cnm yada gec yumurtlamıssındır bilmiyoruz ki Rabbim bilir belkide vr bebek hayırlısı olsun artk yoksada önümüzdeki ay ii calısırsınız bakalım biz degerlendirmeye calıstık bnmde pek belirtim yok dha bekliyorum merakla

öyle canımcım inşallah bizledir mucizelerimiz

Tabloda halen daha durup durmadığıma bile bakmadım...ama merak eden arkadaşlar varsa hamileyim kızlar bilginiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…