şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

günaydın şekeriimm
belirti filn arama ama var mı öle gözle görülen bişey
şuanlık şadece batma varrrr cnmmm oda pşikolojik diorumm
günaydınnn
ne sabırsız zamanlar demı :) ınsallah hamılesındır cnm
hamileşindir lafı bile kulağa çok hoş gelioooooooooo
canım önce adetin gecikmediyse hemen test yap derim :)))))))

benım hep gecikir pko yum ya ama ılk defa gecen ay gunu gunune geldıııı

ARKADAŞLAR ACİLLLL DOKTORUMU ARADIM YUMURTLAMA İLE İLGİLİ KÜÇÜK BİR PROBLEMİM OLDUĞUNU HASTALIĞIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ GELMEMİ İSTEDİ ŞİMDİ SONUÇLARIMA BAKTIM BÜTÜN DEĞERLERİM ARA DEĞERLER NASIL OLUYOR ANLAMADIM DEĞERLERİM:

Anti Toxo IgM 0.12 NEGATIVE ( 0 - 0,9 )
Anti Rubella IgM 0.29 NEGATIVE ( 0 - 0 ,8 )
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Biyokimya
Serbest T4= 1,28 ng/dL N(0,88 - 1,72)
TSH 2,60 mIU/mL N(0,63 - 4,82)
Estradiol 97,36 pg/mL N(18,9 - 246,7)
FSH 10,14 IU/mL N(2,7 - 33,6)
Progesteron 9,07 ng/mL N(3,38 - 25,37)

ANLAYAN VARSA AÇIKLASIN BANA LÜTFENNNNN ......

kizlar az once baktim bir iki damla kadar pembe kirmizi gibi bir kanamam olmus
onceki adet tarihim 20 ocak beklenen 17 subat sizce de cok erken adet olmadim mi??

Kızlaaar merhaba. 9 ocak son adet tarihim pazartesi günü test yapmıştım pozitif çıktı. Dün de aile hekimliğinde kan testi verdim değerim 207.91 çıktı hamilesin dedi doktor hayırlı olsun falan dedi. Bugün ebe telefon etti tekrar pazartesi günü tekrar kan testine gel dedi değerin biraz düşük gibi 400 lerde olsaydı falan dedi. Çok moralim bozuldu, Tekrar geri aradım üzüntümü dile getirdim problem mi var falan dedim? Yok dedi bütün gebelerimizden zaten istiyoruz dedi,yükselir zaten değerin kaygılanma dedi.. Ama çok korkuyorum sizce son adet tarihime göre değerim çok mu düşük? Yükselir mi kızlaar? Moralim sıfır

cnm sen sıkma canını bal gibi hamilesin tebrik ederim yarın tekrarla tesi 2ye katlamışsa hiçbirsorun yoktur

hayırlı olsun canım ..:)

serap'ı tebrik ediyorum en kısa zamanda aranıza katılırız inşallah.

Günaydın kızlaarrr...
Serap'cım tebrik ediyorum senide Allah kucağına almayı nasip etsin. Nesrinim seni ekledi ama BAT'ı bilmediği için yazamadı.. Sende gelde nasıl oldu olay anlat bize

Anaaaaaaaaaaaaaaam, silkelete silkelete oldu yaşasın :))))

süpeerrrr tebrik ederim.. serap arkadaşımıza tebrik ediyorum darısı sizlere kızlarr

vay vay vay cok guzel haber ya
cok sevındım :) Hayırlı olsun

öğretmenim neden merak etmeyelim yaa hakikaten nerelerdesin sen kaç günlerdir ..harika bir haber bu çok sevindim gözün aydın..Allah tamamına erdirsin inşallah..kendine çok dikkat et ..
teşekkür ederim kızlar darısı isteyen herkesin başına...birazcık kendimi çektim canım siteden..faceden yakaladı bir kaç arkadaş..tekrardan geri döndüm...

Canım yoktur birşey 2-3 gün arayla test isterler değerler iki katına yükselirse çok normaldir merak etme çok iyi bir değer bildiğim kadarıyla hayırlı olsun

cnm sen ne diyorsn????ebe ne bilecek? ebe doğum yaptırır sen ne bakıyosun ebenin sözüne.. benim de 68 çıkmıştı.. iki gün sonra kan testi yaptır dediler. 3 katına çıkmıştı. sakın üzülüpte bebeğine zarar verme sakın ha!!!git bir doktor bul kendine

kızlar nerdesınız yaaa kımse yok eskı topik istiyorum kızlar yaa hadı gelın tek kaldım

Son düzenleme:
Selamlar kızlarrr ya tatilde ne güzel takip ediyordum sizleri ama şimdi olmuyor malesefBenim reglim bitti artık.Şimdiiiiii iki güne bir mi ilişki yoksa hergün mü?Hergün olması yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…