- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.581
ayyyy inşallah canımmm yaa,Allah söyletsin
Progestoran kullanan yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim içince başım dönüyor biri cevap versin noluuurrr
Tabloda halen daha durup durmadığıma bile bakmadım...ama merak eden arkadaşlar varsa hamileyim kızlar bilginiz olsun...
şuanlık şadece batma varrrr cnmmmgünaydın şekeriimm
belirti filn arama ama var mı öle gözle görülen bişey
hamileşindir lafı bile kulağa çok hoş gelioooooooooogünaydınnn
ne sabırsız zamanlar demı :) ınsallah hamılesındır cnm
canım önce adetin gecikmediyse hemen test yap derim :)))))))
kızlarr.. kimse topiğimizden ayrılmasın diye yeni bir topik açtı nesrin annemiz...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...izin-cicek-acmasi-dilegiyle.html#post28826107
eski topikteki herşeyi her bilgiyi bu topiğe taşıdık artık buradan sohbete devam edicez.. hadi hepimiz oraya gideliiiimmmm
evet kızlar yeni topikde beraber olmak dileyiyle herşey yeni topiğe taşınmıştır
evet kızlar yeni topikde beraber olmak dileyiyle herşey yeni topiğe taşınmıştır
Kızlaaar merhaba. 9 ocak son adet tarihim pazartesi günü test yapmıştım pozitif çıktı. Dün de aile hekimliğinde kan testi verdim değerim 207.91 çıktı hamilesin dedi doktor hayırlı olsun falan dedi. Bugün ebe telefon etti tekrar pazartesi günü tekrar kan testine gel dedi değerin biraz düşük gibi 400 lerde olsaydı falan dedi.Çok moralim bozuldu, Tekrar geri aradım üzüntümü dile getirdim problem mi var falan dedim? Yok dedi bütün gebelerimizden zaten istiyoruz dedi,yükselir zaten değerin kaygılanma dedi.. Ama çok korkuyorum sizce son adet tarihime göre değerim çok mu düşük? Yükselir mi kızlaar? Moralim sıfır
hayırlı olsun canım ..:)
serap'ı tebrik ediyorum en kısa zamanda aranıza katılırız inşallah.
Günaydın kızlaarrr...
Serap'cım tebrik ediyorum senide Allah kucağına almayı nasip etsin. Nesrinim seni ekledi ama BAT'ı bilmediği için yazamadı.. Sende gelde nasıl oldu olay anlat bize
Anaaaaaaaaaaaaaaam, silkelete silkelete oldu yaşasın :))))
süpeerrrr tebrik ederim.. serap arkadaşımıza tebrik ediyorum darısı sizlere kızlarr
vay vay vay cok guzel haber ya
cok sevındım :) Hayırlı olsun
teşekkür ederim kızlar darısı isteyen herkesin başına...birazcık kendimi çektim canım siteden..faceden yakaladı bir kaç arkadaş..tekrardan geri döndüm...öğretmenim neden merak etmeyelim yaa hakikaten nerelerdesin sen kaç günlerdir ..harika bir haber bu çok sevindim gözün aydın..Allah tamamına erdirsin inşallah..kendine çok dikkat et ..
Kızlaaar merhaba. 9 ocak son adet tarihim pazartesi günü test yapmıştım pozitif çıktı. Dün de aile hekimliğinde kan testi verdim değerim 207.91 çıktı hamilesin dedi doktor hayırlı olsun falan dedi. Bugün ebe telefon etti tekrar pazartesi günü tekrar kan testine gel dedi değerin biraz düşük gibi 400 lerde olsaydı falan dedi.Çok moralim bozuldu, Tekrar geri aradım üzüntümü dile getirdim problem mi var falan dedim? Yok dedi bütün gebelerimizden zaten istiyoruz dedi,yükselir zaten değerin kaygılanma dedi.. Ama çok korkuyorum sizce son adet tarihime göre değerim çok mu düşük? Yükselir mi kızlaar? Moralim sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?