şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

yüzsüz anacım bunlar yüzsüz.valla bazen hizmetçi gibi hissediyorum kendimi.söyleyince de kavga çıkıyor.yumurtlama tarihini kaçııryorum sonra .iyice sinirlerim bozuluyor.artık söylenmiyorum,yani dıştan :)) ya sabır deyip kuruyemişinin yanına istediği portakal suyunu da getiriyorum.camışşşşşşşşşş!

zaten bunların yüzünden halvet günleri görev oldu resmen bide küsmemiz var bekle o kadar takip et heh sonra küs eyy Allah'ım :47:

sohbet çok koyu kimse nasılsınız soruma cevap bile vermedi,:)neyse haber bekleyenler vardı bugun doktora gittim,maalesef meleğim benimle değilmiş, yumurtam çatlamamış o da adet gecikmesine neden olmuş, adet söktürücü verdi adetin 3. günü gideceğim hormon testi yapacak

Meraba canım seninle aynı günlerde evlenmişiz :1:
Belli olmaz adet söktürücü verilen iki arkadaşım aynı ayda hamile kalmıştı...
İnşallah bizler de hayırlısıyla kavuşuruz..

[/Q

amin canım inşallah .bende çalışmalardan sonra yarım saat beklememe gerek yok diyordum o zaman beklesemmi yarım saat faydası olur mu ki

[/Q

amin canım inşallah .bende çalışmalardan sonra yarım saat beklememe gerek yok diyordum o zaman beklesemmi yarım saat faydası olur mu ki

Dinlen canım ne olur ne olmaz..Bir arkadaşım iltihap var diye çok ağır iğneler yaptırırken ve adet söktürücü alırken diğeri de pkolu olduğu halde adet söktürücü kullandığı sırada hamile kaldı.. Sen ne olur ne olmaz kaybetme umudunu çalışmalara devam :1:

eczaneye sormaya utanıyorum.zaten boşver eczaneyi.kargo ücreti de almıyorlar.gitti gidiyordan aldım laboquick tatlım.yaz çıkar.site çok güvenli.ertesi gün elinde oluyor.çok hızlılar.[/QUOTE]

zaten o siteden alışveriş yapıyorum ama acaba marka olarak güvenilir midir?

canım ben çok araştırdım.onu tavsiye edenler çok.ve o marka kullanıp hamile kalanlar.clear blue çok gvenilir diyorlar hani şu gülücüklü digital olandan.ama pahalı.istersen ondan da alabilirsin.laboquick i ben kullandım ben de her gün çift çizgi çıkıyor.diyorum ya ;ya test bozuk ya benim çiş bozuk :D

sohbet çok koyu kimse nasılsınız soruma cevap bile vermedi,:)neyse haber bekleyenler vardı bugun doktora gittim,maalesef meleğim benimle değilmiş, yumurtam çatlamamış o da adet gecikmesine neden olmuş, adet söktürücü verdi adetin 3. günü gideceğim hormon testi yapacak

mart ayında hamileliği ümitle bekleyenler topiği aç tatlım.beni de yaz listeye.sayfanın sağ tarafında siyah sexi bi iç çamaşırı var ya ondan da sipariş vereeem bare.çalışmalar marta yoğun olsun bak.

mart ayında hamileliği ümitle bekleyenler topiği aç tatlım.beni de yaz listeye.sayfanın sağ tarafında siyah sexi bi iç çamaşırı var ya ondan da sipariş vereeem bare.çalışmalar marta yoğun olsun bak.

ne huzunlu bi durumdayim yaa ben kizlaar...ben bu listeden bi cikarsam varyaaaa dogru marta laporoskopiye gidiyorum, ve ameliyatdan sonra 3ayda korunma lazim...beni bilmem artik 2014 e falan yazar birileri ((( siz insallah yazmayin hepinizz hamile kalinnn

ne huzunlu bi durumdayim yaa ben kizlaar...ben bu listeden bi cikarsam varyaaaa dogru marta laporoskopiye gidiyorum, ve ameliyatdan sonra 3ayda korunma lazim...beni bilmem artik 2014 e falan yazar birileri ((( siz insallah yazmayin hepinizz hamile kalinnn

anlamadım ben tatlım.bu ay hamiş olmazsan niye ameliyat olman lazım?kist mi var,çok mu büyük?neler oluyor bakem orada?

anlamadım ben tatlım.bu ay hamiş olmazsan niye ameliyat olman lazım?kist mi var,çok mu büyük?neler oluyor bakem orada?

bende pko var yaa...ama bi kac doktora gitdim hepside bu ciddi pko dediler, ilacla tedavisi var ama uzun surer dediler, bende sebebde yok pko icin bi ilac da yazamiyorlar...gerdanlik pko denir buna..bilmem artik en iyi cozum laporosopi dediler, bende bu ay son deneme yapdim, tutmadiysa dogruu laproskopiye insAllah..

bende pko var yaa...ama bi kac doktora gitdim hepside bu ciddi pko dediler, ilacla tedavisi var ama uzun surer dediler, bende sebebde yok pko icin bi ilac da yazamiyorlar...gerdanlik pko denir buna..bilmem artik en iyi cozum laporosopi dediler, bende bu ay son deneme yapdim, tutmadiysa dogruu laproskopiye insAllah..

hımm anladım tatlım.bende de pko var ama sorun yaratmıyor dediler.seninki ciddiyse bir an evvel önlemini al tabi.sonra önmüzdeki maçlara bakarız bebemmm.

Back
X