- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.561
günaydııııınnnnnnnnnnnnnn
bata 3 gün kızlarrrr
günaydııııınnnnnnnnnnnnnn
bata 3 gün kızlarrrr
Progestoran kullanan yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim içince başım dönüyor biri cevap versin noluuurrr
günaydınnnnn kızlaarrrrrrr
Bugün 3.gün hala bişey yoook sevinmeye başlasammı bilememdimmm
canım daha önce adetin gecikmediyse hemen test yap derim :)))))))
Progestoran kullanan yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim içince başım dönüyor biri cevap versin noluuurrr
cnm doktor ne için verdiki bu ilacı hiç bir fikrim yok hiç hamile olmadımSürekli gittiğin doktorun varsa bilgi al istersen belki de normal bi tepkidir
cnm hafif leke gelmişti ilk gün ondan verdi lekeyi kesti şükür ama içince dünya dönüyor başımda sanki.. Prespektüsünde normal yazıyor yan etkiymiş.. Neyse alışırım umarım. Doktorum olur dedi de... Gene de kızlara sorayım dedim
günaydınnnnn kızlaarrrrrrr
bugün 3.gün hala bişey yoook sevinmeye başlasammı bilememdimmm
canım yaa normalde çok düzenlidir ama bikeresinde 6 gün gecikmişti sonuç hüsran o yüzden birazdaha bekleyeyim diyorum,ne dersin?
bak sen ne yap biliyomusungit bi gebelik testi al yarın sabahta yap nasıl ama inşallah vardırrr...
canım benim bi bilgim yok ama netten araştırdığım kadarıyla kimi zaman baş dönmesi de yapıyormuş. Doktor muayenesine gittiğin zaman ona da bi danış istersen yada teli varsa ara sor. Normal mi diye.. Ama bana kalırsa normal endişe etme
canım kasık ağrın varmı adet olcak gibi akıntın sarı kirli mi? Böyle koyu kıvamlı...hep gecikme olurmu peki nadirmi oldu mesela yılda kaç kere?
cnm hafif leke gelmişti ilk gün ondan verdi lekeyi kesti şükür ama içince dünya dönüyor başımda sanki.. Prespektüsünde normal yazıyor yan etkiymiş.. Neyse alışırım umarım. Doktorum olur dedi de... Gene de kızlara sorayım dedim
Tabloda halen daha durup durmadığıma bile bakmadım...ama merak eden arkadaşlar varsa hamileyim kızlar bilginiz olsun...
gecikmem hiç olmaz bebiş istediğimden beri bi kez gec oldu bi kez de erken...akıntım var ama üşüttüm diye sanıyorum,yanma da var çünkü :26: kasıklarımda ara ara batmalar oluyo sadece,sancı yok...zaten adetten önce de olmaz bende bakalım yaaa inşalllah hamileyimdir
İnşallah hadı haberlerını beklıyoruz dort gozle mendıller elımızde halaya baslıcazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?