şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Progestoran kullanan yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim içince başım dönüyor biri cevap versin noluuurrr

Cnm doktor ne için verdiki bu ilacı hiç bir fikrim yok hiç hamile olmadım sürekli gittiğin doktorun varsa bilgi al istersen belki de normal bi tepkidir

Progestoran kullanan yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim içince başım dönüyor biri cevap versin noluuurrr

canım benim bi bilgim yok ama netten araştırdığım kadarıyla kimi zaman baş dönmesi de yapıyormuş. Doktor muayenesine gittiğin zaman ona da bi danış istersen yada teli varsa ara sor. normal mi diye.. Ama bana kalırsa normal endişe etme

cnm doktor ne için verdiki bu ilacı hiç bir fikrim yok hiç hamile olmadım Sürekli gittiğin doktorun varsa bilgi al istersen belki de normal bi tepkidir

cnm hafif leke gelmişti ilk gün ondan verdi lekeyi kesti şükür ama içince dünya dönüyor başımda sanki.. Prespektüsünde normal yazıyor yan etkiymiş.. Neyse alışırım umarım. Doktorum olur dedi de... Gene de kızlara sorayım dedim

Bence sıkıntı yapma ve evde ısen yat dınlen sureklı su zamanlar en kıymetlı zamanın dıkkat et

canım yaa normalde çok düzenlidir ama bikeresinde 6 gün gecikmişti sonuç hüsran o yüzden birazdaha bekleyeyim diyorum,ne dersin?

canım kasık ağrın varmı adet olcak gibi akıntın sarı kirli mi? Böyle koyu kıvamlı...hep gecikme olurmu peki nadirmi oldu mesela yılda kaç kere?

bak sen ne yap biliyomusun git bi gebelik testi al yarın sabahta yap nasıl ama inşallah vardırrr...

mantıklı :)) yarın sabah olabilir evet,eşim de çok ısrar ediyo hadi yapalım diye..sürpriz yapacam belki yaa Allahallah bi bırakmıyoki ayy en iyisi p.tesi direkt dr,tabi bekleyebilirsem

cnm kısa süreli oluyor zaten hani şöyle 25 dk. Falan ama bayılcak gibi oluyorum.. Neyse 19 unda gitcem doktora keseyi görmek için o zaman sorarım çok sağol kuşum

canım kasık ağrın varmı adet olcak gibi akıntın sarı kirli mi? Böyle koyu kıvamlı...hep gecikme olurmu peki nadirmi oldu mesela yılda kaç kere?

gecikmem hiç olmaz bebiş istediğimden beri bi kez gec oldu bi kez de erken...akıntım var ama üşüttüm diye sanıyorum,yanma da var çünkü :26: kasıklarımda ara ara batmalar oluyo sadece,sancı yok...zaten adetten önce de olmaz bende bakalım yaaa inşalllah hamileyimdir

Sen bebişi üzüyosun bak stres yok ona göre normal miş bak herkesin sabırsızlıkla beklediği bi sürece girdin keyfini çıkar

Tabloda halen daha durup durmadığıma bile bakmadım...ama merak eden arkadaşlar varsa hamileyim kızlar bilginiz olsun...

öğretmenim neden merak etmeyelim yaa hakikaten nerelerdesin sen kaç günlerdir ..harika bir haber bu çok sevindim gözün aydın..Allah tamamına erdirsin inşallah..kendine çok dikkat et ..

Günaydın canlar.. Hamile olanlar varmış hayırlı olsun inşallah..
Benim şubattan umudum yok mart konusuna taşındım ama umudu olanları takip etmek de güzel:))

İnşallah hadı haberlerını beklıyoruz dort gozle mendıller elımızde halaya baslıcazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…