şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

zaten bunların yüzünden halvet günleri görev oldu resmen bide küsmemiz var bekle o kadar takip et heh sonra küs eyy Allah'ım

Meraba canım seninle aynı günlerde evlenmişiz
Belli olmaz adet söktürücü verilen iki arkadaşım aynı ayda hamile kalmıştı...
İnşallah bizler de hayırlısıyla kavuşuruz..

mart ayında hamileliği ümitle bekleyenler topiği aç tatlım.beni de yaz listeye.sayfanın sağ tarafında siyah sexi bi iç çamaşırı var ya ondan da sipariş vereeem bare.çalışmalar marta yoğun olsun bak.

ne huzunlu bi durumdayim yaa ben kizlaar...ben bu listeden bi cikarsam varyaaaa dogru marta laporoskopiye gidiyorum, ve ameliyatdan sonra 3ayda korunma lazim...beni bilmem artik 2014 e falan yazar birileri ((( siz insallah yazmayin hepinizz hamile kalinnn

anlamadım ben tatlım.bu ay hamiş olmazsan niye ameliyat olman lazım?kist mi var,çok mu büyük?neler oluyor bakem orada?

anlamadım ben tatlım.bu ay hamiş olmazsan niye ameliyat olman lazım?kist mi var,çok mu büyük?neler oluyor bakem orada?

bende pko var yaa...ama bi kac doktora gitdim hepside bu ciddi pko dediler, ilacla tedavisi var ama uzun surer dediler, bende sebebde yok pko icin bi ilac da yazamiyorlar...gerdanlik pko denir buna..bilmem artik en iyi cozum laporosopi dediler, bende bu ay son deneme yapdim, tutmadiysa dogruu laproskopiye insAllah..

hımm anladım tatlım.bende de pko var ama sorun yaratmıyor dediler.seninki ciddiyse bir an evvel önlemini al tabi.sonra önmüzdeki maçlara bakarız bebemmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…