- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi nesrin6868
- #8.541
Gunaydin 6 gun gecikmeden sonra aksam regl oldum. cok uzuldum. moralim alt ust oldu. tek tesellim 4 yasindaki oglum. 2 kere cocuk denemesi de olmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım umududunu yitirme inşallah bir dahaki aya bak birtane oglun varmış ne güzelGunaydin 6 gun gecikmeden sonra aksam regl oldum. cok uzuldum. moralim alt ust oldu. tek tesellim 4 yasindaki oglum. 2 kere cocuk denemesi de olmadi
Gunaydin 6 gun gecikmeden sonra aksam regl oldum. cok uzuldum. moralim alt ust oldu. tek tesellim 4 yasindaki oglum. 2 kere cocuk denemesi de olmadi
29 canım daha batım benden önce siz varsınız sadece şimdi yumurtlama belirtim var :))) kendimi tavuk gibi hissettim
yokkız hiç kullanmadım ama öyle tavuk gibi hissediyorum yumurtluyorum deyincekız alemsin güldürdün beni sabah sabahbol bol yumurtlarsın inşallllaahh!!!!sen yumurtlama testi kullandınmı cnm.. çok faydası oluyor :)
Tabloda halen daha durup durmadığıma bile bakmadım...ama merak eden arkadaşlar varsa hamileyim kızlar bilginiz olsun...
yokkız hiç kullanmadım ama öyle tavuk gibi hissediyorum yumurtluyorum deyince
süpeerrrr tebrik ederim.. serap arkadaşımıza tebrik ediyorum darısı sizlere kızlarrAnaaaaaaaaaaaaaaam, silkelete silkelete oldu yaşasın :))))
Tabloda halen daha durup durmadığıma bile bakmadım...ama merak eden arkadaşlar varsa hamileyim kızlar bilginiz olsun...
süpeerrrr tebrik ederim.. serap arkadaşımıza tebrik ediyorum darısı sizlere kızlarr![]()