şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Gunaydin 6 gun gecikmeden sonra aksam regl oldum. cok uzuldum. moralim alt ust oldu. tek tesellim 4 yasindaki oglum. 2 kere cocuk denemesi de olmadi

Gunaydin 6 gun gecikmeden sonra aksam regl oldum. cok uzuldum. moralim alt ust oldu. tek tesellim 4 yasindaki oglum. 2 kere cocuk denemesi de olmadi

günaydın canım , vardır bir hayır , üzülme ve zamanını bekle , Rabbim 1 tane vermiş mutlaka zamanı geldiğinde 2. yi de vericektir sana ümidini hiç kaybetme olur mu :16:

Günaydın kızlaarrr... :16:
Serap'cım tebrik ediyorum senide Allah kucağına almayı nasip etsin. Nesrinim seni ekledi ama BAT'ı bilmediği için yazamadı.. Sende gelde nasıl oldu olay anlat bize :9:

kızlaaarr hafif leke olunca doktorum progesteron vermişti ben de 3 gündür içiyorum başdönmesi yapıyor sanki alkol almışım gibi sarhoş oluyorum uyku düzenim mahvoldu geceleri uyuyamıyorum gündüz de yerimden kalkamıyorm.. bi tek benmi böyleyim :31:

Kızlaaaaaaaaaaar,
Bugün tüm dileğim aşk meyvelerimizin bi an önce bize kavuşması...
Gününüz kutlu olsun, aşk meleklerim...

Canların küçük bir ayrıntıyı atladım.. ben bu arada ilk 10 günden sonra incir 10 dk kaynayınca içine gevrek iki havuç doğradım ve toplam 20 dk. olmak üzere kaynattım havuçla.. bu da çatlamasını kolaylaştırıyor kıslar

Kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun bugün nikah yıldönümüm umarım gününz keyifli geçer:34:

Back
X