şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

adet oldugun günden baslayarak sayman lazım 14.gün yumurtluyorsun..benim bildiğim sıvı ve uzayan akıntı olsa yumurta çatlıyor:S yinede diğer yorumları bekle:)

cnm eğer 28 günde bir adet görüyorsan 14.gün oluyor yumurtlama günün ..örneğin 30 günde bir oluyorsan 30-14 = 16.gün yumurtlama günün oluyor..yani eğer bu şekilde düzenli değilse adet günlerin şu gün senin yumurtlama günündür diyemiyoruz..

canım ilk günden sayıyosun. örneyin 15 de gördün diyelim 15-16-17 diye 14 sayıyosun 28 senin yumurtlama günün oluyor.ama bu bazı kadınlarda 27 veya 29 da olabiliyor.yumurtlama belirtisi akıntın olur beyaz bazen koyu bazen daha sıvı şeklinde.bazılarında kasık agrısıda olur.ilk adet gününden itibaren 14 say hangi güne denk geliyorsa 2 gün önce ve sonrasında ders :)) çaılısın

hayırlısı olsun..umarım fazla uğraşmadan alırsın bebişi kucağına..herhangi bir sorun yok anladığım kadarıyla..

geçen ayın 14 ünde kürtaj oldum umudu şubata kalanlardanım allah hayırlısıyla sağlıklı bebekler verir umarım

kız hepiniz mi yanlış biliyosunuz şu yumurtlama günlerini..bakınız benim bir önceki yazıma..tekrar söylüyorum yumurtlama günü sizin ne kadar sürede bir adet gördüğünüze göre değişir..nesrincim sen 28 günde bir gördüğün için seninki 14.gün..mesela ben son 4 aya kadar kimi zaman 30 günde kimi zaman 32 günde bir görüyordum o yüzden de yumurtlama günümü bilemiyordum..şansa yani :)

şimdi düzenli bir günün olmadığı için yumurtlama günün şudur demek zor ama akıntı yumurtlama belirtisi olarak sayılıyor..sen bu günleri iyi değerlendir derim ben :)

yahu banyo yapması olmasa tamamda bu soğuklarda banyo çok zor oluyo bide yeni atlattım gribi iyice zor

evet ağrımda var kasıklarımda hatta kasılmalarda var :) dün çalıştık dersimize 2 gün sonrada çalışırız inşallah başarılı geçer sınavı verir bebişimizi alırız :) :)

benimde yumurtlama günüm akıntım var solda agrım var elsinin dedigi gibi ben yazmayı unuttum 28 günde bir adet görüyosan ilk günden saymaya başla canım bal çörek otu tarçını karıştır ye ben sabahları yiyorum

as hoşgeldin.geçmiş olsun canım.kürtajdan sonra bir müddet dinlenme vermedimi doktor en az 3 ay beklenmesi gerekiyor bildigim kadarıyla

canım sağol bana öyle bişey demedi ama benimde bildiğim kadarıyla senin dediğin gibi de ben tekrar gidicem doktora 10 gün içinde ama zannetmiyorum yapma diyceni yada ben biraz sabırsızım gali bende çok üzüldüm bebeğimin öldüğüne ama sanki eşim daha çok üzüldü gibi hem bu ay biz 3 gün hiç korunmadık olmaz diye düşündük ama 15.20 ve 25. günlerde yumurtlama oluyomuş bilemedik işte bu ay olmasın da şubata deniycem belkide hamileyimdir bilemiyorum :)

hayırlısı olsun canım koruyan allahım korur verecek oldukdan sonra hamile kalssanda inşallah sağ sağlim kucagına alırsın.bende düşük yaptım 3 ay oldu kendiliginden ama korunmadım gerek görmedi doktorum

sanada geçmiş olsun inşallah sağ sağlim birer bebiş yaparız da muradımıza ereriz :)

anladım cancazım:) bende tam emin olmadığımdan diğer yorumlarıda bekle demiştim:))

Merhaba arkadaşlar biz geçen sene eşimle farklı şehirlerdeydik arada tatillerde birleşince bebek çalışmaları yapıyorduk ama olmuyordu.acaba yumurtlamayı mı tutturamıyoruz dedim ve gitti gidiyordan ovulasyon testi aldım iki üç ay kadar da ovulasyon testi çift gösterince eşimin yanına gittim yumurtlama dönemininde birliktelik oldu ama ben yine hamile kalamadım . Amaaa yaz tatilinde adet bitiminden 4-5 gün sonra beraberlik oldu bir veya iki defa hatırlamıyorum onu tam ve ben hamile kalmışım başka birliktelik olmadı çünkü ailemi ziyarete gittim.O ay kesinlikle hamile kalabileceğim aklımın ucundan geçmedi çünkü yumurtlama dönemi adet bitiminden 12 gün sonra başlıyor diye düşündüm hep.ben daha adetime on gün kadar varken bir kanama geçirdim çok az geliyordu ama iki gün üst üste geldi ve vajinal bölgede acayip bir kasılma oldu bir şeyler batıyormuş gibi.ben de acaba kist felan mı var diye doktora gittim.O doktor bana gebelik var mı diye sordu ben de bu ay beklemiyorum dedim.doktor bana gebelik testi ve bir takım testler yaptı ve yarın gel alttan rahmin içine su vererek bir sorun mu var bakalım dedi özel bir hastaneydi ben 300 tl bayıldım ve sabah gittim alt bölgeden su vererek rahmin içine baktı ve her şey normal öğleden sonra gel yaptığımız testlerin sonuçlarını bana getir dedi ve test sonuçlarını doktora götürdüm beta hcg değerim 200 çıktı çok normal bir şekilde tebrikler hamileymişsin dedi. ben tabi şok oldum eeeee dedim nolacak şimdi onca işlem uyguladınız oraya bir şey olmaz dedi veeeeeeeeee oldu o gün kanamam acayip arttı ve düştü. yani velhasılı kelam şunu diyeceğim tabiki yumurtlama dönemlerinize dikkat edin tabi ama çok da takmayın .ADETİN HEMEN ARKASINDAN DA HAMİLE KALINABİLİNİYORMUŞ BEN ŞAHSEN YAŞADIM.AMA HÜSRANLA BİTTİ.doktor da zaten yumurtlama dönemine denk gelmediği için hamile kalma ihtimali, yok diye düşünmüş.ayrıca özel hastanelere de çok güvenmeyin sırf para almak için beni bu duruma düşürdüler. onca hesap kitap yapıyoruz ama hiç hesaplamadığımız bir anda hamile kalabiliyoruz o yüzden nolur dikkat edin benim yaptığım hatayı yapmayın. ayrıca bizde adet bitimi iki güne bir bebek çalışmaları yapıyoruz şubat ayına hayırlısıyla yüzü gülenlerden olurum

canım inş istediğin sonucu alırsın,bizede moral olursun:))
hemen yaz olur mu?biz üç aydır deniyoruz..bu süreçte en son regl tarihin 6 gün değişti, ovuyaslonu hesaplayamıyorum o yüzden regl bitti biteli gün aşırı ilişkiye giriyoruz..30 dak kalkmıyorum sonrada sağa doğru ayaklarımı karnıma çekip uzanıyorum bşir müddet...işe yara mı ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…