- Konu Sahibi nesrin6868
-
adet oldugun günden baslayarak sayman lazım 14.gün yumurtluyorsun..benim bildiğim sıvı ve uzayan akıntı olsa yumurta çatlıyor:S yinede diğer yorumları bekle:)
canlarım size bir soru sormak istiyorum. Bu yumurtlama günleriyle ilgili bilginiz var mı? ben kasım18de bide aralık 25te regl oldum pazartesiden bu yana (affınıza sığınarak söylüyorum) sıvı şeklinde geliyo aceba o anda yumurtladım mı ben :)
hoşbulduk..bebek için bir buçuk senedir uğrasıyorum..tedavi ise 6 aydır falan başladım..klomen + çatlama iğnesi en son rahim filmi çektim geçen ay..bu ay tutar dedim belki ama kendimi kötü hissediyorum.kısmet.
canım ilk günden sayıyosun. örneyin 15 de gördün diyelim 15-16-17 diye 14 sayıyosun 28 senin yumurtlama günün oluyor.ama bu bazı kadınlarda 27 veya 29 da olabiliyor.yumurtlama belirtisi akıntın olur beyaz bazen koyu bazen daha sıvı şeklinde.bazılarında kasık agrısıda olur.ilk adet gününden itibaren 14 say hangi güne denk geliyorsa 2 gün önce ve sonrasında ders :)) çaılısın
geçen ayın 14 ünde kürtaj oldum umudu şubata kalanlardanım allah hayırlısıyla sağlıklı bebekler verir umarım
şimdi düzenli bir günün olmadığı için yumurtlama günün şudur demek zor ama akıntı yumurtlama belirtisi olarak sayılıyor..sen bu günleri iyi değerlendir derim ben :)
çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..
geçen ayın 14 ünde kürtaj oldum umudu şubata kalanlardanım allah hayırlısıyla sağlıklı bebekler verir umarım
canım ilk günden sayıyosun. örneyin 15 de gördün diyelim 15-16-17 diye 14 sayıyosun 28 senin yumurtlama günün oluyor.ama bu bazı kadınlarda 27 veya 29 da olabiliyor.yumurtlama belirtisi akıntın olur beyaz bazen koyu bazen daha sıvı şeklinde.bazılarında kasık agrısıda olur.ilk adet gününden itibaren 14 say hangi güne denk geliyorsa 2 gün önce ve sonrasında ders :)) çaılısın
as hoşgeldin.geçmiş olsun canım.kürtajdan sonra bir müddet dinlenme vermedimi doktor en az 3 ay beklenmesi gerekiyor bildigim kadarıyla
hayırlısı olsun canım koruyan allahım korur verecek oldukdan sonra hamile kalssanda inşallah sağ sağlim kucagına alırsın.bende düşük yaptım 3 ay oldu kendiliginden ama korunmadım gerek görmedi doktorum
cnm eğer 28 günde bir adet görüyorsan 14.gün oluyor yumurtlama günün ..örneğin 30 günde bir oluyorsan 30-14 = 16.gün yumurtlama günün oluyor..yani eğer bu şekilde düzenli değilse adet günlerin şu gün senin yumurtlama günündür diyemiyoruz..
ben folik asit zinco ve coraspin kullanıyorum.kan pıhtılaşması olduğu için.hergün 1 fındık 1badem 1 ceviz yiyorum doğal folik asit varmış onlarda da..inşallah hayırlı sağlık bebişleriniz olsun arkadaşlar ben 21 ocakta hamilelik testi yapıcam lütfen dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?