Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canm teşekkürler Rabbim sesimizi duysun nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Gecikme yasamıssin test yapabilirsin. Ama regl oluyorsun gibi.

Aleyküm selam direk kan testi yap o gün çıkar bence hayırlısıyla hamiş kalırısn inşallahh
yerleşme kanaması adete 2-3 gün kala başlar derler peçete ye mi geliyo yoksa adetiniz o renkte mi başlıyo benim adetim mesela çok açık pembe ile başlar ona bakın kararı siz verin

Valla benim reglin girmediği sekil almadigi renk kalmadi. Bebe dusundugumden beri yasamadigim sey kalmadi. Her an her sey olabilir.

Peçeteye geliyor ama kan rengi ve pembe renk ile hiç alakası yok kahverengi belki kana çevirir bilemedim ki gecikme olunca kafam karıştı benim normalde adetten bir gün önce yine kahverengi gelir hemen arkası adet yada bir gün sonrası ama şimdi gelip gidip bakıyorum yok

Bak adetten şöyle de ayırt edersin okuduklarıma bakarak söylüyorum yaşadığım bişey yok henüz ama yaşamış gibi anlatacam Yerleşme kanaması olan kahve rengi kuru geliyo adet olan kahve rengi ıslak geliyo bide yerleşme olan kahve az gelir devamı gelebilir de gelmeyebilir de adet olanın devamı gelir ama

Heeeyttt be kuruuu geliyoor az az geliyor Allahım inşaAllah olmuştur bu sefer üstüme kaç kişi hamile kaldı ya heveslen heveslen bi hoş oldum

Var sabah yapıcam İnşaAllah eğer ki kan görmezsem böyle de devam ederse bakalım yada garanti olsun diye bir gün daha falan mı beklesem
Ben meraktan çatladım da sen çatlamadın mı kalk yap beraber bakalım sonuca lütfen kalk yap ben şimdiye on kere yapmıştım

Ben meraktan çatladım da sen çatlamadın mı kalk yap beraber bakalım sonuca lütfen kalk yap ben şimdiye on kere yapmıştım
Çatlamadım adetim o kadar geçti dedim bugün olcam bugün olcam bugün olcam diye diye dört gün geçti çünkü adete üç gün kala yapıp da negatifi görünce canım sıkıldı şimdi de bilmiyorum sabah yapılsa daha iyi sonuç vermez miiii

Ben
im arkadaşım gece yapmıştı öğrenmişti sabaha bidaha yaparsın bence yap zaten çıkmazsa bil ki adet olacaksın bi test değil mi o da çöpe gitsin bence yap bakalım uyumuycam beklicem testini

Ben

im arkadaşım gece yapmıştı öğrenmişti sabaha bidaha yaparsın bence yap zaten çıkmazsa bil ki adet olacaksın bi test değil mi o da çöpe gitsin bence yap bakalım uyumuycam beklicem testini
Tamam senin için yapıcam ama dua et bence negatif galiba içime öyle doğdu gidip ağlaya ağlaya yapayım

Hayır ağlama hayırlısıyla inşallah çift çizgi fotosu atacaksın
Negatif kuzum olmadı artık adet beklicem ne zaman gelirse psikolojik bunlar hep gerçekten ya madem hamile değilim bekletme gel o zaman adetim de bi acayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…