Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana buay korun dedi kararsiz kaldim kimisi hic korunmamış

Bana da korun dedi muhtemelen radyasyondan dolayı böyle söylüyorlar ama çok düşük dozda diye biliyorum rahim filminin radyasyonu. Benim olacaksa diye engellemek içime sinmedi korunmadım o yüzden ama ellerim boş halen

senin aciikmis ondandı acaba senin acikmis enkısa zamnada olur inşalalah
Bana korun dedi tikaliyms ondanmi acaba buay yapma radyasyon dusuk yaptırır dedi

senin aciikmis ondandı acaba
senin acikmis enkısa zamnada olur inşalalah
Bana korun dedi tikaliyms ondanmi acaba buay yapma radyasyon dusuk yaptırır dedi

İnşallah olur vakti saati var illa ki o günü bekliyorum bende sabırsızlıkla. Bende anlamadım neden her doktorun farklı bişey söylediğini, korun diyenler radyasyondan dolayı diyor. Senin tıkalı mı çıktı, 2. kere ilaç verdiler mi? Belki daha uzun süre aldığın için öyle demiştir doktorun

kaçkere olduğunu soylemedi tikaliydi biraz açtık dedi buay korun radyaysonan dolayı sikijti olur dedi

Bugün iğnenin 16.Günü geçen ay 16. Gün olmuştum regli bat a 5 gün var.Dün kahve rengi çok bir Şam’la kadar az bi kanama oldu o kadar 14. Dün test yapmıştım bişey yoktu.Belirti adına hiç bişey yok arada baş dönmeleri dışında göğüsler hassasiyet falan asla yok geçen ayda olmamıştı kafam karıştı

Kan ver istersen canım. Benim de geçen ay 15.gün geldi bu ay 16.gün geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…