- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
11 mart cnm. 11 gun var daha kuzuBen klomene devam. Senin bat ne zamandı?
Hayirlısı inşallah.11 mart cnm. 11 gun var daha kuzu
Yogun muydu? Benim de 5 6 gün filN sürdü normalde 10güne kadar süründürürdü. Ama bence bu birden çok yumurta yaptığından kanamayı da yoğun bosaltıyo birden kisa sürüyor.Kızlar ben çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet oldum, ilk 2 gün normal adet kanaması gibiydi dünden beri nerdeyse tamamen kesildi peçeteye silince geliyor. Hiç böyle bişey yaşamamıştım normalde 7-8 günden aşağı sürmezdi adetim 5. güne kadar da yoğun gelirdi. Hcg testi yaptırsam mı sizce gebelik ihtimali olabilir mi böyle bir durumda?
Yogun muydu? Benim de 5 6 gün filN sürdü normalde 10güne kadar süründürürdü. Ama bence bu birden çok yumurta yaptığından kanamayı da yoğun bosaltıyo birden kisa sürüyor.
Bi git bakalım doktora durumu degerlendirsin. Bilemedim şimdi.Çok yoğun değildi önceki adetlerimden biraz daha azdı ve pıhtılıydı. Günün bazı saatlerinde azalır sonra hareket halinde yeniden akar ya bazen, öyle sandım ama bakıyorum 1 gündür bişey geldiği yok. Pazartesi doktora gidip ilaca başlayacaktım sorarım artık böyle giderse ilaç vermesine engel olur mu o soru işareti bende
Bi git bakalım doktora durumu degerlendirsin. Bilemedim şimdi.yani benim de süre kısaldı ama yoğunluk arttı. Çocuk bezi aldım.
Napıyim ayolAllak bullak etti beni bu ilaçlarBebek bezini de bebelerimizin popişlerine takacağımıza kendimize takar hale geldik ya
Bende vajinismustum evliliğimin ilk ayını kabusa çevirdi eşim çok anlayışlı davrandı. Kegel egzersizleri ile atlattım kafami tamamen boşalttim ve oldu. Kesinlikle önce bunu hallet sonra düşün çocukKızlar merhaba ben 5 aydır vajinismus problemi yaşıyorum tedavi oldum ama hala tam olarak ilişki olmuyor şırınga ile hamilelik düşünüyorum sizce olur mu
Çikar artik varsa bence.Kızlar bat 4 Mart yarın iki gün kalcak evde test duruyor ama cesaret edemiyorum yapmayayapsam çıkar mı sizce tahmini yumurtlama 17-18 Şubat
Canım yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim inşallah çıkmazsa da zaten 5 TL adet olmazsam ertesi günü yine yaparımÇikar artik varsa bence.
Yani yoksa da regli beklemek daha kolay oluyo direkt kırmıziları görüp üzülmektenseCanım yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim inşallah çıkmazsa da zaten 5 TL adet olmazsam ertesi günü yine yaparım
Yaa öyle de eşim çok çocuk istiyor gerçekten ne yapacagimi şaşırdımÖmce problemini hallet. Ilişkinden,evliliğinden zevk almaya bak. Henüz çok çok yenisiniz. Zamanı gelince zevkini çıkara çıkara çocuk yaparsınız. Sen bakma sağa sola. Bu şekilde hamile kalirsan cinsel düzenin oturmadan sonradan çok problem yaşarsın.
Ya ben 2. Ayından itibaren tedavi olmaya başladım doktor la çok şey denedik şuan da vajinaya bisey alabiliyorum ama sadece p.nisi alamıyorum çok kötü bir durum ne yapacagimi sasirdimBende vajinismustum evliliğimin ilk ayını kabusa çevirdi eşim çok anlayışlı davrandı. Kegel egzersizleri ile atlattım kafami tamamen boşalttim ve oldu. Kesinlikle önce bunu hallet sonra düşün çocuk
Her şeyden once sakin kararlar al ve uygula zaten zor bir durum aylatıyorsun. Bundan sonra biraz rahatlayıp keyfini de çıkarman lazım. Yoksa sağlıkla oturmaz evliliğin. Cinsellikte çok önemli. Bunu oturtamadan hamile kalcan. Belki zor bi hamilelik olacak. Ne bileyim iliski yasak vs. Sonra cocuk gelecek zaten istesen de yapamayacan belki yogunluktan. Bu da eşinle aranda sorun olmasına sebep olacak,paylaşım azalacak. Ki düzenli cinsel hayat çok çok önemli ömrü bile uzatıyor, kalp krizi riskini azaltıyor vs. Israrcı tutum sergiliyorum çünkü kafan karışık.Yaa öyle de eşim çok çocuk istiyor gerçekten ne yapacagimi şaşırdım
Her şeyden once sakin kararlar al ve uygula zaten zor bir durum aylatıyorsun. Bundan sonra biraz rahatlayıp keyfini de çıkarman lazım. Yoksa sağlıkla oturmaz evliliğin. Cinsellikte çok önemli. Bunu oturtamadan hamile kalcan. Belki zor bi hamilelik olacak. Ne bileyim iliski yasak vs. Sonra cocuk gelecek zaten istesen de yapamayacan belki yogunluktan. Bu da eşinle aranda sorun olmasına sebep olacak,paylaşım azalacak. Ki düzenli cinsel hayat çok çok önemli ömrü bile uzatıyor, kalp krizi riskini azaltıyor vs. Israrcı tutum sergiliyorum çünkü kafan karışık.
Adımın önüne ve sonuna bıraktığın emojileri göremiyorun canısı çıkmadı. Valla dolu galiba. Benim heyecanım hiç azalmadı ya adam soyunup giyinirken oturup izliyom.Libin dop dolu merveeeee aynı bennnnn. Söylediklerinde çok haklısın
Adımın önüne ve sonuna bıraktığın emojileri göremiyorun canısı çıkmadı. Valla dolu galiba. Benim heyecanım hiç azalmadı ya adam soyunup giyinirken oturup izliyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?