Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet oldum, ilk 2 gün normal adet kanaması gibiydi dünden beri nerdeyse tamamen kesildi peçeteye silince geliyor. Hiç böyle bişey yaşamamıştım normalde 7-8 günden aşağı sürmezdi adetim 5. güne kadar da yoğun gelirdi. Hcg testi yaptırsam mı sizce gebelik ihtimali olabilir mi böyle bir durumda?

Yogun muydu? Benim de 5 6 gün filN sürdü normalde 10güne kadar süründürürdü. Ama bence bu birden çok yumurta yaptığından kanamayı da yoğun bosaltıyo birden kisa sürüyor.

Yogun muydu? Benim de 5 6 gün filN sürdü normalde 10güne kadar süründürürdü. Ama bence bu birden çok yumurta yaptığından kanamayı da yoğun bosaltıyo birden kisa sürüyor.

Çok yoğun değildi önceki adetlerimden biraz daha azdı ve pıhtılıydı. Günün bazı saatlerinde azalır sonra hareket halinde yeniden akar ya bazen, öyle sandım ama bakıyorum 1 gündür bişey geldiği yok. Pazartesi doktora gidip ilaca başlayacaktım sorarım artık böyle giderse ilaç vermesine engel olur mu o soru işareti bende

Bi git bakalım doktora durumu degerlendirsin. Bilemedim şimdi. yani benim de süre kısaldı ama yoğunluk arttı. Çocuk bezi aldım.

Bi git bakalım doktora durumu degerlendirsin. Bilemedim şimdi. yani benim de süre kısaldı ama yoğunluk arttı. Çocuk bezi aldım.

Allak bullak etti beni bu ilaçlar Bebek bezini de bebelerimizin popişlerine takacağımıza kendimize takar hale geldik ya

Kızlar merhaba ben 5 aydır vajinismus problemi yaşıyorum tedavi oldum ama hala tam olarak ilişki olmuyor şırınga ile hamilelik düşünüyorum sizce olur mu
Bende vajinismustum evliliğimin ilk ayını kabusa çevirdi eşim çok anlayışlı davrandı. Kegel egzersizleri ile atlattım kafami tamamen boşalttim ve oldu. Kesinlikle önce bunu hallet sonra düşün çocuk

Kızlar bat 4 Mart yarın iki gün kalcak evde test duruyor ama cesaret edemiyorum yapmaya yapsam çıkar mı sizce tahmini yumurtlama 17-18 Şubat

Yaa öyle de eşim çok çocuk istiyor gerçekten ne yapacagimi şaşırdım

Bende vajinismustum evliliğimin ilk ayını kabusa çevirdi eşim çok anlayışlı davrandı. Kegel egzersizleri ile atlattım kafami tamamen boşalttim ve oldu. Kesinlikle önce bunu hallet sonra düşün çocuk
Ya ben 2. Ayından itibaren tedavi olmaya başladım doktor la çok şey denedik şuan da vajinaya bisey alabiliyorum ama sadece p.nisi alamıyorum çok kötü bir durum ne yapacagimi sasirdim

Yaa öyle de eşim çok çocuk istiyor gerçekten ne yapacagimi şaşırdım
Her şeyden once sakin kararlar al ve uygula zaten zor bir durum aylatıyorsun. Bundan sonra biraz rahatlayıp keyfini de çıkarman lazım. Yoksa sağlıkla oturmaz evliliğin. Cinsellikte çok önemli. Bunu oturtamadan hamile kalcan. Belki zor bi hamilelik olacak. Ne bileyim iliski yasak vs. Sonra cocuk gelecek zaten istesen de yapamayacan belki yogunluktan. Bu da eşinle aranda sorun olmasına sebep olacak,paylaşım azalacak. Ki düzenli cinsel hayat çok çok önemli ömrü bile uzatıyor, kalp krizi riskini azaltıyor vs. Israrcı tutum sergiliyorum çünkü kafan karışık.

Libin dop dolu merveeeee  aynı bennnnn. Söylediklerinde çok haklısın

Libin dop dolu merveeeee  aynı bennnnn. Söylediklerinde çok haklısın
Adımın önüne ve sonuna bıraktığın emojileri göremiyorun canısı çıkmadı. Valla dolu galiba. Benim heyecanım hiç azalmadı ya adam soyunup giyinirken oturup izliyom.

Adımın önüne ve sonuna bıraktığın emojileri göremiyorun canısı çıkmadı. Valla dolu galiba. Benim heyecanım hiç azalmadı ya adam soyunup giyinirken oturup izliyom.

Bende silindi görünüyor ondan öyle çıkmış. Benimkide dolu napim geçen doktora sordu benimki de öyle ikna oldu bebeğe zararı olmadığına bana inanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…