Kaldık valka oralarda aktifiz.kaldıkmı yıne marta
Hayirli sonuclarimiz olsun. Ne yaptigini bizle de paylas istersen canim. Ben pek inanmiyorum boyle seylere ama bekki bilmek isteyen olur.
Hoşgeldiniz biz @Azraam1718 arkadaşımızın topiğine geçiyoruz. Mart ayının topiğini o açtı.merhaba hanımlar aranıza benide alırmısınız 29 yasındayım 2 çocuk annesiyim şimdi 3. ye karar verdik inşallah adetime 11 kaldı bu ay denedik bakalım inşallah olacakmı heyecanla bekliyorum sanki ilk bebek gibi yine aynı heyecan rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin
4 martBat ne zamandı
Kan vermeye koş4 mart
Kan vermeye koş
Hepimiz her yerdeyiz aslında buraya da yazsan cevaplanır orada da cevaplanır.orayada yazdım :) hangisine kabul ederseniz
Zen hala kan vermeye koşmadın mı?Bugun yine yaptım bu dünkü ile bugunkü testim
YokZen hala kan vermeye koşmadın mı?
Bende şehir değişikliği yaptığım için Bilmiyorım buralarıYokeşim bugun geliyor görevden
Kız sen artık anasın inşallah. Koca mı beklenirmiş bulacan gidecen doktor moktor ne varsa.Bende şehir değişikliği yaptığım için Bilmiyorım buraları
Ayy inşallah vardır canm benim yaKız sen artık anasın inşallah. Koca mı beklenirmiş bulacan gidecen doktor moktor ne varsa.
İnsallah.Ayy inşallah vardır canm benim ya
İnşallahİnsallah.bugün kan ver 2 gun sonra artısa da bak inşallah saglıkla artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?