• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
banada ayni dedi buay korun dedi
Actik dedidemek vrmis tıkanıklık
Ayinalalah digeray kaliriz

Bende ocak ayında çektirdim canım anestesisizdi, ilk ay korun dedi bize de doktor ama korunmadık kendi haline bıraktık olmadı, zaten beklentim de yoktu o aydan ama. Şubat ayında da klomenle yumurtaları büyüttük çatladı yine tutmadı. Bu ay tedaviye devam tekrar. İnşallah sen hiç beklemeden hamile kalırsın

Bende ocak ayında çektirdim canım anestesisizdi, ilk ay korun dedi bize de doktor ama korunmadık kendi haline bıraktık olmadı, zaten beklentim de yoktu o aydan ama. Şubat ayında da klomenle yumurtaları büyüttük çatladı yine tutmadı. Bu ay tedaviye devam tekrar. İnşallah sen hiç beklemeden hamile kalırsın
Ben seni başka hufezayla karıstırdım ondan etiketledim. 🙈
Birisi ilk kez vajinal muayene olacaktı da.🙈🙈🙈

amincnm hepimiz acikmiydi seninkiler

Günaydın ballarım. 🍯🍯🍯 şubat ayının son gününe gelmiş bulunmaktayız. Mart ayında da Asbei Asbei arkadaşımızın topiğinde buluşmak üzere. 🤗 Kendinize iyi bakın. 🥰

Kızlar merhaba ben 5 aydır vajinismus problemi yaşıyorum tedavi oldum ama hala tam olarak ilişki olmuyor şırınga ile hamilelik düşünüyorum sizce olur mu

Kızlar merhaba ben 5 aydır vajinismus problemi yaşıyorum tedavi oldum ama hala tam olarak ilişki olmuyor şırınga ile hamilelik düşünüyorum sizce olur mu
Ömce problemini hallet. Ilişkinden,evliliğinden zevk almaya bak. Henüz çok çok yenisiniz. Zamanı gelince zevkini çıkara çıkara çocuk yaparsınız. Sen bakma sağa sola. Bu şekilde hamile kalirsan cinsel düzenin oturmadan sonradan çok problem yaşarsın. 😔

Bat 9 mart kızlar. Hafif belirti bar sanırım yada pskolojik bendeki. Geçen ay kimyasal ebelik geçirdim o dönemde olan hamilelik belirtileri var sanırım bakalım beklemedeyiz:halay:

Back
X