Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çok kitap okurdum bende buraya sardığım için kitaplarımı okumuyorum iyi hatırlattın bugün yatmadan önce okuyayım birax
Benim elimde de var yeniler ama kütüphaneye gitmem lazim öyle olunca ödev gibi oluyo alıyorum 3 tane okuyup yetiştirmeye çalışıyorum güzel oluyo.

Canım ben adet oldum histeroskopı oldum gçen hafta onun üzerinde söktürücğ kullanarak adet oldum yeni bitti bu hafta hsg ye giricem
Bize anlatırsın tecrübelerini canım. Olmazsa bu ay ben de cektiricem.

Benim elimde de var yeniler ama kütüphaneye gitmem lazim öyle olunca ödev gibi oluyo alıyorum 3 tane okuyup yetiştirmeye çalışıyorum güzel oluyo.
Bende şu an kapağı açılmamış on tane kitap belki de 15 kitap var okusam bu ay bitiririm başlayacağım bu akşam

Aa olmaz öyle her seyi aynı anda yapmak lazım. Hem analığa hazılık olur.
normalde doktor bana duphaston verdiya dollenme olursa tutunsun dye ben onu icmeme karari aldim normalde yarin icmem lazim onu iicnce adetim gecikiyor hemde meme agrisioluyor.simdi icmezsem igneden 14gunsonra adetolcm hamile olmazsam hemde erken hamile olucam diye duusnuyorum.dölleme oldududa tutunmasi kaldi sanki dusuk yapıyorum benimki daha hix dollenmediki dussun.haksizmiyim

Ben de progestan içtim tutunsun diye verdi benim rahim ağzı inceymiş kalınlaşsın diye versi olurda bebe tuutunursa düşmesin diye çarşamba günü bakıcak rahim ağzı hala inceyse progestana devam dedi ben o doktora kayıtsız şartsız güveniyorum adam tüp bebek uzmanı bide ne dese tamam diyorum

bende güveniyorum da ilacyanetki cok yaptı ve adetim 3gun gecikiyor boşuna

Iç bence ya vardir demek ki bi faydası. olmazsa yine olmaz.

Ama adetim gecikiyor birde yanetkisi cok
Önemli olan dollenme.benimdaha dollenmedi ki
Iyi de döllenme 1 saaatte filan oluyo bilemezsin ki döllendi mi döllenmedi mi? Belki döllenmiştir tutunmasına faydasi olacaksa iç. 14.gün yine testini yap. Gecikirse de cok fazla geciktirmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…