Hmm 17gun oldum adet geçende kullandımIyi de döllenme 1 saaatte filan oluyo bilemezsin ki döllendi mi döllenmedi mi? Belki döllenmiştir tutunmasına faydasi olacaksa iç. 14.gün yine testini yap. Gecikirse de cok fazla geciktirmez bence.
nebilim bosa içiyormuşum gibi geliyorProgestan da bende çok şişkinlik yaptı ama doktor dedi diye kullandım
Hoşgeldin canım.
rahat gelirHoşbuldumm
Benim yumurtalar cumartesi günü 13,14 ve 15 mmdi git gide daha fazla şişlinlik ve ağrı hissediyorum yarın tekrar gidicem kontrole ama çatlatma iğnesi için yeterli büyüklüğe gelirler mi sizce 2 günde
Onla ilgisi yok ki baska 17.gün olanlar da oldu. Ben de 15. Gün oldum. Spermin yumurtaya ulasması ortalama 1 saat 20 dk filan da iceri girene kadar uğraşıyor. Yani ben böyle biliyorum o yüzden bu dönemlerimiz çok önemli hareketlere de dikkat etmek lazım. Bence iç.Hmm 17gun oldum adet geçende kullandım
rahat gelir
Gelir büyük ihtimalle. Benim ilk ay yeterli büyüklük sağlanmamıştı bir kaç gün arayla bir kaç kez kontrole gitmiştim. Klomen mi kullandin sen de?Hoşbuldumm ☺
Benim yumurtalar cumartesi günü 13,14 ve 15 mmdi git gide daha fazla şişlinlik ve ağrı hissediyorum yarın tekrar gidicem kontrole ama çatlatma iğnesi için yeterli büyüklüğe gelirler mi sizce 2 günde
Gelir büyük ihtimalle. Benim ilk ay yeterli büyüklük sağlanmamıştı bir kaç gün arayla bir kaç kez kontrole gitmiştim. Klomen mi kullandin sen de?
ben hep catamadan sonra 13 engec 14oldum oyuzdenOnla ilgisi yok ki baska 17.gün olanlar da oldu. Ben de 15. Gün oldum. Spermin yumurtaya ulasması ortalama 1 saat 20 dk filan da iceri girene kadar uğraşıyor. Yani ben böyle biliyorum o yüzden bu dönemlerimiz çok önemli hareketlere de dikkat etmek lazım. Bence iç.
İnşallah olursun iğneni canim.Evet klomen kullandım perşembe günü bitti ilaç 2 gün sonra bu boyutlara gelmişti
Bilemedim canım.ben hep catamadan sonra 13 engec 14oldum oyuzden
Ben carsamba iiliskiyeegirfim perşembe iğne vururdum cuma iiskiye girdim dun nobetciydim bugum esim hasta.artik olan olmustur.igneden birgunonce ve sonra birliktrlik oldu.zaten yumurta 24saat yasiyir
Hayirlısi canim sonucu yaz bize doktor ne diyecek bakalim.Ben de istiyorum bakalım nasip artıkadetin 2. Günü gitmiştim hormon baktı doktorum yarında gideceğim vajinal muayene edecek.Bakalım ne diyecek meraktayım
Sen yine iyisin ben 25 tane test aldım sabah öğle akşam yapacamSorma ya bana lazım o kadar sabirsızım ki iki tane test aldım birini 11. Gün yapcam digerini 14. Gün. Kaç gün kaldı diye bin kez takvime bakıyorum gün içinde.
Hiçbişey boşa değildir öyle düşünmenebilim bosa içiyormuşum gibi geliyor
İnsallahHiçbişey boşa değildir öyle düşünme
Duphaston kullananlar 3gun enaz gecikti diyorlar neyse sabah karar vericemBilemedim canım.
Bende geçen ay 10 lu paket almıştım bi tane kullandım adet oldumSen yine iyisin ben 25 tane test aldım sabah öğle akşam yapacam
bende birsuru gebelik testi almistim netten 25liBende geçen ay 10 lu paket almıştım bi tane kullandım adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?