- 12 Kasım 2021
- 3.638
- 4.428
- 83
Ya tutunan tutunuyor, arkadaş uludağda kayak dersi almış 4 gün morarmadık yerim kalmadı dedi, üstüne covid olmuş.. bi de 4 ay önce ameliyat olmuştu vitamin değerleri yerlerde.. üstüne üstlük kaza kurşunu, bir gece korunmamış sadece.. biz mi hata yapıyoruz acaba bilemedimAy o gün merdivenleri hızlı hızlı indim kayınvalidem kızdı ya hamileysen napıyorsun diyedediim valla o çocugun geleceği tutanacağı varsa ip atlasam da tutunur çocuk ben takmıyorum sizde düşünmeyin böyle şeyleri dedim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım üzme kendini en ummadığın anda gelir müjden, haber ver mutlakaHayır umudum yok çünkü 20 ocakta gittim doktora zaten erken yapıpda üzülmek istemiyorum doktor reglin 2.günü yine çağırdı bakalım
Kesinlikle ben de öyleyim. İyiki buraya üye olmuşumİyiki benimle aynı duyguları paylaşanlar var da bı nebze olsun ferahliyorum sabretmeye çalışıyorum.
Ahhh benimki bugün evden çalışıyordu.. ben planlar yaparken telefon geldi acil ofise gitmesi gerekti.. kaçta gelir kim bilirpartalina_ R Random3 kızlaar iğne ile çatlatma saat bazlı son saatlerimize giriyoruuz. Haydi çalışkan arılar sevgililer gününde eşlerimize güzel bir süpriz yapmak için son bir çalışkaanlık yapıyoruuz
Biz kafaya takıyoruz canım onlar sıfır stres bu konudaaYa tutunan tutunuyor, arkadaş uludağda kayak dersi almış 4 gün morarmadık yerim kalmadı dedi, üstüne covid olmuş.. bi de 4 ay önce ameliyat olmuştu vitamin değerleri yerlerde.. üstüne üstlük kaza kurşunu, bir gece korunmamış sadece.. biz mi hata yapıyoruz acaba bilemedim
Nasip ya bu doktoruma denicem bi süre sonra oluruna bırakcam artık yoruldum takmıyorum artık diyorum ama inşallah takmıyorum dur gerçektenHakkında hayırlısı olsun inşallah canım üzme kendini en ummadığın anda gelir müjden, haber ver mutlaka
Demek kiBen hamile olma ihtimaliyle merdiven çıkmıyorum vallatutundu mu tutunuyor demek ki
O kadar dogru ki eltim kac kiloluk sey kaldırdı bi de diyoe ki benim ihtimalim var ve gercekten hamile cıktı Allah alnımıza yazdıysa o bizimle kalır zaten
Ya tutunan tutunuyor, arkadaş uludağda kayak dersi almış 4 gün morarmadık yerim kalmadı dedi, üstüne covid olmuş.. bi de 4 ay önce ameliyat olmuştu vitamin değerleri yerlerde.. üstüne üstlük kaza kurşunu, bir gece korunmamış sadece.. biz mi hata yapıyoruz acaba bilemedim
Hahah yemek pişmek bilmedi yaa biraz kalkmayayım diye yemek yiyip halledicez bu işi merak etme görevimizin başındayızpartalina_ R Random3 kızlaar iğne ile çatlatma saat bazlı son saatlerimize giriyoruuz. Haydi çalışkan arılar sevgililer gününde eşlerimize güzel bir süpriz yapmak için son bir çalışkaanlık yapıyoruuz
Yok canım biz de kafaya takmıyoruzBiz kafaya takıyoruz canım onlar sıfır stres bu konudaa
Bata da daha varmış canım kaset testte 17.günde daha net çıkar aslında. Akşam nasıl çıkıcak bakalım yine pik çıkarsa erken gebelikle bi bak istersenKaset yaptım canım bata 6 gün var yumurtlamanın 14. Günü
Hiiic takmiyoruz canimmm Adetin ilk günü başlıyoruz 27 kaldı diyeYok canım biz de kafaya takmıyoruzgün saat dakika hesabı yapıyoruz sadece stres değil bu, kafaya hiç bişey takmıyoruz, rahatız, olursa olur (kendi kendini kandırma teknikleri 101)
Akşamda pik çıkarsa artık 3 gün sonra tekrar test yaparım sonra da bat gününü bekliycem canım sabretmeye çalışıcamBata da daha varmış canım kaset testte 17.günde daha net çıkar aslında. Akşam nasıl çıkıcak bakalım yine pik çıkarsa erken gebelikle bi bak istersen
lutfen dua edın çok fazla çevreden kötü yorum ve baskı alıyorum çocuğum olmuyor dıye .. sadece dokuz aylık evlıyım ama kımse bunu düşünmüyor bıle ve artık bende sorguluyorum hıc korunmadım dokuz aydır neden çocuğum olmuyor dıye ters rahımlıymısım sız kolay hamıle kalma yontemlerını bana söyler mısınızNe güzel MashaAllah.. demekki faydası var .. deneyinnn kızlar yani bişey kaybetmezsiniz
Nasıl ya??? Millete neee????Çocuğun var mı canım
lutfen dua edın çok fazla çevreden kötü yorum ve baskı alıyorum çocuğum olmuyor dıye .. sadece dokuz aylık evlıyım ama kımse bunu düşünmüyor bıle ve artık bende sorguluyorum hıc korunmadım dokuz aydır neden çocuğum olmuyor dıye ters rahımlıymısım sız kolay hamıle kalma yontemlerını bana söyler mısınız
Canım benim Allah nasip ettikten sonra her türlü ediyor esin de test versin emin olun ondan sonra yola bakarsınız ama su an cok yeni daha ilk gebelikte en az 1 yıl diyolar bazen normal sartlarda olan kişiler de bile stresten gebelik gelişmeyebiliyor o yuzden çevreye kulak asmadan ve kalplerini kırmadan dememelerini rica et hersey yoluna girer de hayırla kucagına alırsın inşallahÇocuğun var mı canım
lutfen dua edın çok fazla çevreden kötü yorum ve baskı alıyorum çocuğum olmuyor dıye .. sadece dokuz aylık evlıyım ama kımse bunu düşünmüyor bıle ve artık bende sorguluyorum hıc korunmadım dokuz aydır neden çocuğum olmuyor dıye ters rahımlıymısım sız kolay hamıle kalma yontemlerını bana söyler mısınız
Ne tedavisi koşunuz klomen mi kullandınızYalnız değilsiin nasıl geçecek günler bilmiyorum bide tedavi oluyoruz boşa gitmesin evde kendimi sıcak tuta tuta oturuyum diye işten izin aldım 15 günlük. Nasıl gececek bilgim yook
İşallah gerek kalmaz canm seninde müjdeli haberini alırızBu ay inşallah benimde olurda gerek kalmaz başka ilaca ben 2. Kez kolomen kullandım eğer bu ay olmassa doktora femarayı diyim bi. Tabi gerek kalmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?