- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
Araştırayım bi teşekkür ederim tedirgin oluyorum biraz Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim İlk gebeliğimdi o ay hamile olduğumu bilmeden antibiyotik falan kullanmıştım vajinal enfeksiyon için acaba ilaçlarını etki etti diye üzülmüştümHamilelikte kullanılan bazı ağrı kesiciler var, minoset gibi.. bi araştırsana canım, ağrı çekmek de vucudu strese sokabilir..
Ah ah, ben mide bulantıları ve baş dönmesi bile yaşamıştımAynenn canım geçen ay bile akıntı hassaiyet derken kesin gebeydim ama negatif
Ay ben doğuma asla eşimle girmem annemi isterimEşimsiz asla
Her kadın farklı. Anne adayı nasıl rahat hissediyorsa kesinlikle öyle olmalıAy ben doğuma asla eşimle girmem annemi isterim
En doğrusu yumurtlama gününü gördükten sonra 17 gün aslında tam dollenme tutunma süresi vsEvet etken gebelik yaptım güya 6 gün öncesine kadar çıkarıyomuş diye ama eczacı döngüm kısa olduğu için 4 gün olarak düşünün dedi bakalım
Bende iki tane aldm.yarin sabah bı tane daha yapmazsam olmazBendensin gel sarılalımgidiyorum ben de şimdi yeniden test alcam son düzlüğe girdim artık her gün test yapar yapar otururum
Kuzum valla akıntı konusunda hamile kalan bir çok kişi yumurtlamadan beri akıntım kesilmedi diyor ya. İnşallah sebebi hamilelik oluşmuyor baslıyordur o yüzdendir. Ama hani o değilde yumurtlamaysa kaçırma diye. Yoksa bilmiyorum ben hiç duymadım 1 hafta arayla yumurtlayabTamam canım çok teşekkür ederim, inşallah öyledirBen iki kez görmedim de hiç ben o yüzden olabilir mi bir hafta arayla diye düşündüm.
Bildiğim kadarıyla ilk ay hiç birşey etki etmiyor.. arkadaşım covid geçirdi dünya kadar ağrınkesici içti, bi de gitti uludağda kayak yaptı kendini yerden yere attı, bir baktı ki hamileymiş.. yani tabi herkes bir değil. doktora danış sebep olmasın hiç bir şey, çok haklısın endişe etmekte..Araştırayım bi teşekkür ederim tedirgin oluyorum biraz Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim İlk gebeliğimdi o ay hamile olduğumu bilmeden antibiyotik falan kullanmıştım vajinal enfeksiyon için acaba ilaçlarını etki etti diye üzülmüştüm
Erken gebelik mi yapmıştın? Bata kaç gün vardı canım?Atarım tabi canım bende çok merak ediyorum bugün de pik çıkarsa hamileliktir die düşünüyorum artık. Sabah gebelik testinde çıkmadı ama.
Ya benim tedirginliğim şu (ortada asla çocuk yok ama doğuma girdim şimdiden) normal doğum istiyorum ben, normal doğumda da ıkınırken annişler ufak tefek kaçaklar yaşabiliyomuş arkadaşımın ablası ne yazık ki öyle olmuş kakasını kaçırmış çok korkutucu geldi bana buHer kadın farklı. Anne adayı nasıl rahat hissediyorsa kesinlikle öyle olmalı
Parol kullanabilirsiniz yengem romatizma hastası ve agrıları olurdu hep iki gebeliğinde de parol kullanarak devam ettirdiAraştırayım bi teşekkür ederim tedirgin oluyorum biraz Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim İlk gebeliğimdi o ay hamile olduğumu bilmeden antibiyotik falan kullanmıştım vajinal enfeksiyon için acaba ilaçlarını etki etti diye üzülmüştüm
Kız ben yumurtlamadan sonraki 17.güne bakcak olsam reglimi 3 gün falan geçiyo zaten abooEn doğrusu yumurtlama gününü gördükten sonra 17 gün aslında tam dollenme tutunma süresi vs
Geçmiyor.. Geçmiyor.. GeçmiyorrrrrrYumurtlamayı atlatanlar, BAT'a kadar olan süreyi nasıl geçiriyorsunuz? Ben her sancıyı, batmayı, şunu, bunu döllenmeye yorumluyorum, engel olamıyorum, imdaaat
Bu doğru ama korkulcak birşey yok ki bircok insan yasayabiliyor bunu insanlık hali yani o an bilincinde değil kiYa benim tedirginliğim şu (ortada asla çocuk yok ama doğuma girdim şimdiden) normal doğum istiyorum ben, normal doğumda da ıkınırken annişler ufak tefek kaçaklar yaşabiliyomuş arkadaşımın ablası ne yazık ki öyle olmuş kakasını kaçırmış çok korkutucu geldi bana bu
Ah ah, ben mide bulantıları ve baş dönmesi bile yaşamıştımsen naptın yumurtan bugün çatladımı canım?
Ağzından bal damlıyoBende iki tane aldm.yarin sabah bı tane daha yapmazsam olmazkız bence hamileyizde testlerde skınti var bizde değil
Maşallah iyiki bebeğe birşey olmamış ilk aydan dayanıklıymış vücuduBildiğim kadarıyla ilk ay hiç birşey etki etmiyor.. arkadaşım covid geçirdi dünya kadar ağrınkesici içti, bi de gitti uludağda kayak yaptı kendini yerden yere attı, bir baktı ki hamileymiş.. yani tabi herkes bir değil. doktora danış sebep olmasın hiç bir şey, çok haklısın endişe etmektems
Yalnız değilsiin nasıl geçecek günler bilmiyorum bide tedavi oluyoruz boşa gitmesin evde kendimi sıcak tuta tuta oturuyum diye işten izin aldım 15 günlük. Nasıl gececek bilgim yookYumurtlamayı atlatanlar, BAT'a kadar olan süreyi nasıl geçiriyorsunuz? Ben her sancıyı, batmayı, şunu, bunu döllenmeye yorumluyorum, engel olamıyorum, imdaaat
Parol kullanabilirsiniz yengem romatizma hastası ve agrıları olurdu hep iki gebeliğinde de parol kullanarak devam ettirdi
Henüz hamile değilim ama bu ay içinde inşallah kısmet olursa olmasını planlıyoruz, o hastaneye sormuştum ama almıyorlar şuanda maalesef. pandeminin de biteceği yok sanırım bu yıl içinde.Kaç ay var doğuma? O zamana kadar pandemi kuralları değişebilir diye soruyorum. Bahçelievler medipolde arkadaşımın eşi doğuma girdi bir sorun isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?