Squat Günlüğümüz

Çooook teşekkür ederim canımm aynen kesinlikleee ve kesinliklee beni fit yapmalısınıııız
Yok ölee bildiğin dantel mantel çeyizlik örtüler keseler havlular vs vs vs hiiiiç hiiç benlik değil :)
dantel ne kız kaldımı öyle demedim zaten mutfak takımı falan
Bayılıyom mutfak eşyalarına yemek takımına

dantel ne kız kaldımı öyle demedim zaten mutfak takımı falan
Bayılıyom mutfak eşyalarına yemek takımına
Kaldı mı ne demek annem tvde bi program izliyor aman allahımmm millet deli gibi çeyiz gösteriyorr
Aynen mutfak eşyaları zaten bende çok seviyorum gördükçe aldım almayada devam ediyorum bazı şeylerden 2 şer 3 er tane olmuşş alıyorum koyuyorum kenara sonra aldığımı unutup bi daha alıyorum

annelere kalsaaa hakslıısn valla
Ayy en tatlı zamanlardır boşver al gitsin
Şimdi almıycanda ne zaman alcan

annelere kalsaaa hakslıısn valla
Ayy en tatlı zamanlardır boşver al gitsin
Şimdi almıycanda ne zaman alcan
Orası öylee tabii dee 3 tane hani bu kepçe kevgir maşa setleri vardır yaa ondan var gündelik bu da şuan aklıma gelen yanii kim bilir daha neler var

Orası öylee tabii dee 3 tane hani bu kepçe kevgir maşa setleri vardır yaa ondan var gündelik bu da şuan aklıma gelen yanii kim bilir daha neler var
Ahahaha paranın hepsini kevgire verecek bu kız hemen biseyler yapalım kızlar :))
Kk de ceyizle ilgili bölümler var canım biliyo musun bilmiyorum ama belki işine yarar

Ahahaha paranın hepsini kevgire verecek bu kız hemen biseyler yapalım kızlar :))
Kk de ceyizle ilgili bölümler var canım biliyo musun bilmiyorum ama belki işine yarar
evet gördüm canım ama hiç incelemedimm biraz rahat davranıyor olabilirim galiba bu konuda ama yanii eksikler zaten hiç bitmediği için çokta öyle aman aman herşeyimiz hazır olsun derdinde değilim belki nikah günü alınca giricem o mod a o zaman dank ediceek ben evleniyorum ya dicem

Tabi yumurta kapıya dayanmadan on ce olmaz

Sen neler yapıyorsun bizlede paylaş
Canım squata bi alışsan farkı görsen bırakmak istemessin
Tam gaz devam
Ölçü alim efenim
Günaydın

Öncelikle bugünkü squat'ımı yaptım

Sabah sabah ölçemedim, işe geç kaldımakşama söz

Ben ne yapıyorum? İlk olarak diyet yapmıyorumçünkü o psikolojideyken daha çok yiyorum her normal insan gibi.

Akıllı telefonunun nimetlerinden faydalanıp egzersiz uygulamalarından birini indirdim. İlk hafta 4 kere sonra 2 günde bir yapmaya başladım, günde 15 dk.
Sonra akşam yatmadan yoğurt kürünü yaptım.
Eda taşpınarı dinleyip sabah akşam kendimi bir dakika bir darbe bile olsa fırçaladım.
Akşam yemeklerini nerdeyse bıraktım, en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.
Ekmek ne zaman yedim hatırlamıyorum.
Gün içinde limonlu su, tarçınlı su, zencefilli su, portakallı su yani ne varsa böyle aromalı su yapıp içiyorum. Tatlı ihtiyacımı kesiyor.

He makarna yiyorum, çikolata yiyorum bunlardan kısmadım ama porsiyonları gerçekten azalttım. Mesela eskiden önüme konan bir el kadar keki yerken şimdi yarısını yiyorum.
Dişlerimi yaptırıyorum belki o da iştah kesmeye yardımcı olmuştur. iş yerinde erkek bi mesai arkadaşım bile sen kilo mu verdin dediğine göre vermişim demek incelmişim biraz

Güzel ! Ama sabah sabah squat nasıl yaptın? Ben 1 saat önce uyandım ama hala uyuyor gibiyim

Supersiiin canıım
Ama çok aceleye getirme önemli olan doğru squat yapmak hızlı değil
Acele yapmadim yavas yavas yaptim

Şimdi kaşarlı sucuklu tereyağı bi tost olacaktı ki
Oofff oooffff canim cekti simdi esime söyliyim sucuk alsin da gelsin eve

İple ölç
Canım ölçünle beraber ekleyin o zaman
Iple nasil ölcücem ki cnm? Ölcmek icin bisey bulamadim yani kac cm bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…