Acayipti yahaydiii bakalımm
vaaay tek seferde 50 haaa süpersiiiiinAcayipti yahepsini hemen arka arkaya ysptim son 10 da bacaklarim tutmadi
Simdide karnim aciktivaaay tek seferde 50 haaa süpersiiiiin
Simdide karnim acikti
Meyve yemege özen gösteriyorum ama bazen tutamiyorum kendimiBenimse spordan sonra baya bi acıkıyor karnım
Simdide karnim acikti
eeee spor bu acıktırır kilo derdin yoksa bi meyve falan ye su iç
bugün benim enteresan bir şekilde spordan sonra iştahım kesildi akşam doğru düzgün yemedim bişey inşallaah ilerleyen saatlerde de acıkmamBenimse spordan sonra baya bi acıkıyor karnım
Hemen yat uyu ki acikmayasinbugün benim enteresan bir şekilde spordan sonra iştahım kesildi akşam doğru düzgün yemedim bişey inşallaah ilerleyen saatlerde de acıkmam
Su ictim simdi
Bütün gündür cikolata cerez atistiriyordum biraz vicdan azabi cektim galibaondan basladim
Yarin bacaklarimi hissedersem ne mutlu banaAma iyi başlamışsın tek seferde squat tamamlanmış...ben ilk gün tek seferde 50 squat yapamadım açıkçası...
Bugün ilk tur 75 civarı... bi saat öncede 50 squat yaptım... alıştım sanırım... dün ve bugün 2 tur oldu
50,8 kiloo nedirr yahuuu boyun kaaç ? ahhhh 50li kilolar ahhhhhhhHemen yat uyu ki acikmayasin
müthiiiiiiişAma iyi başlamışsın tek seferde squat tamamlanmış...ben ilk gün tek seferde 50 squat yapamadım açıkçası...
Bugün ilk tur 75 civarı... bi saat öncede 50 squat yaptım... alıştım sanırım... dün ve bugün 2 tur oldu
50,8 kiloo nedirr yahuuu boyun kaaç ? ahhhh 50li kilolar ahhhhhhhuykuu işte o şuanda bende hiiiiç yok
Maşallaah o zaman sanaa1.60 boyum
Benimde uykum geldi ama yataga gidecek halim yok
Hayirdir neden uyuyamiyorsunMaşallaah o zaman sanaa
ayy bulmuşsun uykuyuu aman kaçırmaa bak uykuya hasret olanlar var burdaa bknz: ben
Ahh keşke o smile gibi sebebi olsaydıııHayirdir neden uyuyamiyorsun
Insallah gönlüne göre olur cnm herseyin bir zamani var. Seninde zamanin geldimi sevincli haberi alirsinAhh keşke o smile gibi sebebi olsaydıııama tamamen düzen bozulmasıyla ilgilii bu da düzeltmem gereken durumlardan birii olcak olcak onu da halledicem