Merhaba canım hoşgeldin ben 5. Gunumdeyim takvimdemerhaba
ben de yapıyorum squat. plates karışık.
yaklaşık 10 gündür.
Anaaaam okul İş arayada spor hay maşallahSanki keyfimden yiyorum
zarif davetin icin cok tsk ederim hazalim, dizim agriyor su siralarfarkli bir egzersiz programim var halihazirda :)
Kızlaaar yaaa ayağımı burktummçok canım sıkıldıı yalan oldu benim spor falan offf yaaa gerçekten ağlıcamm ya
Vallaha süpersin canım enerjine hayran kaldımGünaydın
Öncelikle bugünkü squat'ımı yaptım
Sabah sabah ölçemedim, işe geç kaldımakşama söz
Ben ne yapıyorum? İlk olarak diyet yapmıyorumçünkü o psikolojideyken daha çok yiyorum her normal insan gibi.
Akıllı telefonunun nimetlerinden faydalanıp egzersiz uygulamalarından birini indirdim. İlk hafta 4 kere sonra 2 günde bir yapmaya başladım, günde 15 dk.
Sonra akşam yatmadan yoğurt kürünü yaptım.
Eda taşpınarı dinleyip sabah akşam kendimi bir dakika bir darbe bile olsa fırçaladım.
Akşam yemeklerini nerdeyse bıraktım, en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.
Ekmek ne zaman yedim hatırlamıyorum.
Gün içinde limonlu su, tarçınlı su, zencefilli su, portakallı su yani ne varsa böyle aromalı su yapıp içiyorum. Tatlı ihtiyacımı kesiyor.
He makarna yiyorum, çikolata yiyorum bunlardan kısmadım ama porsiyonları gerçekten azalttım. Mesela eskiden önüme konan bir el kadar keki yerken şimdi yarısını yiyorum.
Dişlerimi yaptırıyorum belki o da iştah kesmeye yardımcı olmuştur.iş yerinde erkek bi mesai arkadaşım bile sen kilo mu verdin dediğine göre vermişim demek incelmişim biraz
Her bırını kaçar dakıka yapıyorsunuz.Benimde squatım tamam
Plank,köprü,makas,video hareketleri
Canım saymıyorum da ortalama yarım saatlik bi sporum oluyo duruma göre artırdıysam geçiyo yada bazen az yaptıysam zamanda azalıyoHer bırını kaçar dakıka yapıyorsunuz.
Benım sporum cok dagınık oluyor. Yanı evde çocuklar olunca bazen tam başlıyorum sonra bırakıyorum. Bazen 5 dk bazen 10 dk bazen başlayıp bıtırıyorum anında. Sureklılık olamıyor.Canım saymıyorum da ortalama yarım saatlik bi sporum oluyo duruma göre artırdıysam geçiyo yada bazen az yaptıysam zamanda azalıyo
Ama özellikle dk tutmadım
Benım sporum cok dagınık oluyor. Yanı evde çocuklar olunca bazen tam başlıyorum sonra bırakıyorum. Bazen 5 dk bazen 10 dk bazen başlayıp bıtırıyorum anında. Sureklılık olamıyor.
Faydası olurmu bılemıyorum.
Evde metreyi bulamadım yaaaaVallaha süpersin canım enerjine hayran kaldım
En kısa zamanda beklyorum ölçülerini
teşekkür ederim tatlım yok çok şükür burktum ama kötü burktum şişti falan ödem yapmış 10 sene önce o bileğimle ilgili sakatlık geçirmiştim düşmüştüm bağlarım falan kopmuştu bileğimden dışarı kemik çıkmıştı 6 hafta alçı falan sonra fizik tedavi görmüştüm neyseki ameliyata falan gerek kalmamıştı. o bileği burkunca dün baya bi korktumm neyseki çok şüküür ciddi bişi yokmuşş 1 hafta en geç 10 güne kadar yeniden sahalara dönücem inşallaah :)Canıım çok geçmiş olsun
Ciddi bişey mi
Gecmis olsun cnmmKızlaaar yaaa ayağımı burktummçok canım sıkıldıı yalan oldu benim spor falan offf yaaa gerçekten ağlıcamm ya
Kız seni kandırdım
Mezro yok mu hayatım bi komşulara sorsan
Yada terzinin birinden birinden rica et :)
Gecmis olsun cnmm
çok sağol canım yaa geçsin inşallaaah çabucak :)
Canıım çok geçmiş olsun
Ciddi bişey mi
Ekleyim canımEvde metreyi bulamadım yaaaaiple miple halledicem, hafta sonu bi gelsin de
Ama iki günlük squat tamamdırgururla tabloya ekleyebilirsin beni
Canım sağlık bu daha önrmli bol bol dinlen senteşekkür ederim tatlım yok çok şükür burktum ama kötü burktum şişti falan ödem yapmış 10 sene önce o bileğimle ilgili sakatlık geçirmiştim düşmüştüm bağlarım falan kopmuştu bileğimden dışarı kemik çıkmıştı 6 hafta alçı falan sonra fizik tedavi görmüştüm neyseki ameliyata falan gerek kalmamıştı. o bileği burkunca dün baya bi korktumm neyseki çok şüküür ciddi bişi yokmuşş 1 hafta en geç 10 güne kadar yeniden sahalara dönücem inşallaah :)