Squat Günlüğümüz

Insallah gönlüne göre olur cnm herseyin bir zamani var. Seninde zamanin geldimi sevincli haberi alirsin :KK66:
Hafi ozaman simdi bozulan düzeni düzeltme zamani :) uyumaya calis.

Bende yaticam simdi gözlerim kapaniyor
Sağol canım beniimm aynen inşallaaah hepimizin gönlüne göre olsun inşallaah ben önce bi evlenebileyimde :KK70: :KK70:
iyi geceleer tatlı rüyalaaaar tatlımmm :KK25:

Sağol canım beniimm aynen inşallaaah hepimizin gönlüne göre olsun inşallaah ben önce bi evlenebileyimde :KK70: :KK70:
iyi geceleer tatlı rüyalaaaar tatlımmm :KK25:
Puhahahha :KK70: kiz hic gülecegim yoktuuuu gece gece uykumu kacirttin :halay:allah senide güldürsün insallah
Camasir makinem bitsin onlari tele asiyim da öyle yatiyim sabaha is kalmasin :KK70:

aynen canım oturcak inşallaah bende de. düşün ya günde en fazla 2 bardak su içmek nedemek yaa neysekii artık 2,5 lt yi tamamlıyorum hatta bazen geçiyorum da . hayatımda yaşadığım en yüksek kilodayımm hiç rejimmiş diyetmiş nedir bilmezken şimdiii deli gibi çırpınıyorumm :olamaz:
Olsun canım hepimizin öyle dönemleri olur önemli olan tedbirimizi almak :KK66:
Ben bazen içmiyodum bile :KK70: şimdi diyorum içmeden nasıl duruyomuşum:KK70:
Aman diyim spor su vazgeçilmezin olsun :KK66:
Spor yaparken daha rahat içiliyo bide

Olsun canım hepimizin öyle dönemleri olur önemli olan tedbirimizi almak :KK66:
Ben bazen içmiyodum bile :KK70: şimdi diyorum içmeden nasıl duruyomuşum:KK70:
Aman diyim spor su vazgeçilmezin olsun :KK66:
Spor yaparken daha rahat içiliyo bide
Aynen kuzum yaa benimde çok oldu içmediğim zamanlar kahve çay kahve çay neyseee geride kaldı o günler su candıııır :KK76:

Al bendende o kadar bugun saati kurcam tabi kesin ertelerim ertelediğimide unutup telefon bozuldu alarmı çalmıyo derim :KK70:
hakkaten yaa boşuna alarm kuruyorum bende :KK70: ama gerçekten artık melissa çayı mı içerim ada çayımıı bilemicem ama sabahı bulmayacağım uyumak içiiiin . eeeeyyy uykuuu gel bul bizi :KK70: :KK70:

hakkaten yaa boşuna alarm kuruyorum bende :KK70: ama gerçekten artık melissa çayı mı içerim ada çayımıı bilemicem ama sabahı bulmayacağım uyumak içiiiin . eeeeyyy uykuuu gel bul bizi :KK70: :KK70:
Canım Melisa çayı süper bişe
Cildede faydalıymış

Vaaay
Mutluluklar hayatım
O zaman seni fit yapmalıyız acilinden:p
Sen şimdi çeyiz bakıyosundur :KK69:
Çooook teşekkür ederim canımm aynen kesinlikleee ve kesinliklee beni fit yapmalısınıııız:spor:
Yok ölee bildiğin dantel mantel çeyizlik örtüler keseler havlular vs vs vs hiiiiç hiiç benlik değil :)

Ben çalıştığım dönemde uykumu alamıyofum ve çok halsizdim işim yorucuydu etkesini gördüm
Nette öyle yazıyo canım
Ama elbette faydaldır bol su içmekte cilde faydalı
Evet suyun faydalarını görmeye başladım bile diyebilirm daha canlı görünüyor yüzüm falan

X