Squat Günlüğümüz

Oyyy fenaymışş yahuuu tüm günün dışarda geçiyoo sefer tası falan mı kullansan acabaa
O cok zor valla canim ev is arasi yarim saat okul is arasi yarim saat aksam donus okul ev yarim saat 1 bucuk saat elimde onunla imkansiz :) mumkun oldugunca doyet yemekleri yemeye calisiuorum ama pek mumkun olmuyor
Tavuklu salata yedim misal geçen hafta begenmedim hic. Izgara kofte tavuk falan idare ediyorum olmuyor yinede. Vizeler bitsin kolaylasir isim okula gitmem 1-2 hafta aksam yemeğini evde yersem 2 3 kilo gider sanirim

Acele yapmadim yavas yavas yaptim

Oofff oooffff canim cekti simdi esime söyliyim sucuk alsin da gelsin eve

Iple nasil ölcücem ki cnm? Ölcmek icin bisey bulamadim yani kac cm bilemiyorum
Kız seni kandırdım
Mezro yok mu hayatım bi komşulara sorsan
Yada terzinin birinden birinden rica et :)

ohhh miss herkescikler yapmış sporunu ben bugün en fazla yürüyüş yaparımm biraz dinlensin kaslar dimiii ama 5 gündür aralıksız yaptım sakatlık çıkarmayayım sonra başıma
Canım ben dinlenme günü veriyorum kendime squat takviminde de rest yazan kısımlar da dinlenme demek zaten

Kızlar ben spordan sonra içmenin daha iyi olduğunu biliyorum , ama siz bilirsiniz yani
Aaaa bende genelde spordan önce içiyorumm o zaman değiştiriyoruuuz spordan sonraya alıyoruzz :)

Kızlar ben spordan sonra içmenin daha iyi olduğunu biliyorum , ama siz bilirsiniz yani
Aaaa bende genelde spordan önce içiyorumm o zaman değiştiriyoruuuz spordan sonraya alıyoruzz :)

Evet canım spordan sonra içiyorum bende
Yağ yakımına daha etkili oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…