Sağol canım beniimm aynen inşallaaah hepimizin gönlüne göre olsun inşallaah ben önce bi evlenebileyimdeInsallah gönlüne göre olur cnm herseyin bir zamani var. Seninde zamanin geldimi sevincli haberi alirsin
Hafi ozaman simdi bozulan düzeni düzeltme zamani :) uyumaya calis.
Bende yaticam simdi gözlerim kapaniyor
PuhahahhaSağol canım beniimm aynen inşallaaah hepimizin gönlüne göre olsun inşallaah ben önce bi evlenebileyimde
iyi geceleer tatlı rüyalaaaar tatlımmm
Puhahahhakiz hic gülecegim yoktuuuu gece gece uykumu kacirttin allah senide güldürsün insallah
Camasir makinem bitsin onlari tele asiyim da öyle yatiyim sabaha is kalmasin
Olsun canım hepimizin öyle dönemleri olur önemli olan tedbirimizi almakaynen canım oturcak inşallaah bende de. düşün ya günde en fazla 2 bardak su içmek nedemek yaa neysekii artık 2,5 lt yi tamamlıyorum hatta bazen geçiyorum da . hayatımda yaşadığım en yüksek kilodayımm hiç rejimmiş diyetmiş nedir bilmezken şimdiii deli gibi çırpınıyorumm
Supersiiin canıımAcayipti yahepsini hemen arka arkaya ysptim son 10 da bacaklarim tutmadi
Şimdi kaşarlı sucuklu tereyağı bi tost olacaktı kiSimdide karnim acikti
Selenofil
Kilom 50,8 kilo
Bugün 50 squat yaptim listeye eklersin cnm
Ölcülerim sabah gelecek (ölcmek icin bisey bulursam)
Aynen kuzum yaa benimde çok oldu içmediğim zamanlar kahve çay kahve çay neyseee geride kaldı o günler su candıııırOlsun canım hepimizin öyle dönemleri olur önemli olan tedbirimizi almak
Ben bazen içmiyodum bileşimdi diyorum içmeden nasıl duruyomuşum
Aman diyim spor su vazgeçilmezin olsun
Spor yaparken daha rahat içiliyo bide
yaaa çok fenasııııııııııııınŞimdi kaşarlı sucuklu tereyağı bi tost olacaktı ki
Al bendende o kadar bugun saati kurcam tabi kesin ertelerim ertelediğimide unutup telefon bozuldu alarmı çalmıyo derimMaşallaah o zaman sanaa
ayy bulmuşsun uykuyuu aman kaçırmaa bak uykuya hasret olanlar var burdaa bknz: ben
Ben de Açıktım çünküyaaa çok fenasııııııııııııın
Ben seni evli sanıyodumSağol canım beniimm aynen inşallaaah hepimizin gönlüne göre olsun inşallaah ben önce bi evlenebileyimde
iyi geceleer tatlı rüyalaaaar tatlımmm
hakkaten yaa boşuna alarm kuruyorum bendeAl bendende o kadar bugun saati kurcam tabi kesin ertelerim ertelediğimide unutup telefon bozuldu alarmı çalmıyo derim
Ben seni evli sanıyodum
Canım Melisa çayı süper bişehakkaten yaa boşuna alarm kuruyorum bendeama gerçekten artık melissa çayı mı içerim ada çayımıı bilemicem ama sabahı bulmayacağım uyumak içiiiin . eeeeyyy uykuuu gel bul bizi
aaa hadi yaa uykuya faydasını biliyodum da cildii ilk defa duydummCanım Melisa çayı süper bişe
Cildede faydalıymış
Vaaayyok tatlımmm henüz nişanlıyım yaza inşallah evli statüsüne geçebilcem
Ben çalıştığım dönemde uykumu alamıyofum ve çok halsizdim işim yorucuydu etkesini gördümaaa hadi yaa uykuya faydasını biliyodum da cildii ilk defa duydumm
Çooook teşekkür ederim canımm aynen kesinlikleee ve kesinliklee beni fit yapmalısınıııızVaaay
Mutluluklar hayatım
O zaman seni fit yapmalıyız acilinden
Sen şimdi çeyiz bakıyosundur
Evet suyun faydalarını görmeye başladım bile diyebilirm daha canlı görünüyor yüzüm falanBen çalıştığım dönemde uykumu alamıyofum ve çok halsizdim işim yorucuydu etkesini gördüm
Nette öyle yazıyo canım
Ama elbette faydaldır bol su içmekte cilde faydalı