Squat Günlüğümüz

Insallah gönlüne göre olur cnm herseyin bir zamani var. Seninde zamanin geldimi sevincli haberi alirsin
Hafi ozaman simdi bozulan düzeni düzeltme zamani :) uyumaya calis.

Bende yaticam simdi gözlerim kapaniyor
Sağol canım beniimm aynen inşallaaah hepimizin gönlüne göre olsun inşallaah ben önce bi evlenebileyimde
iyi geceleer tatlı rüyalaaaar tatlımmm

Sağol canım beniimm aynen inşallaaah hepimizin gönlüne göre olsun inşallaah ben önce bi evlenebileyimde
iyi geceleer tatlı rüyalaaaar tatlımmm
Puhahahha kiz hic gülecegim yoktuuuu gece gece uykumu kacirttin allah senide güldürsün insallah
Camasir makinem bitsin onlari tele asiyim da öyle yatiyim sabaha is kalmasin

Olsun canım hepimizin öyle dönemleri olur önemli olan tedbirimizi almak
Ben bazen içmiyodum bile şimdi diyorum içmeden nasıl duruyomuşum
Aman diyim spor su vazgeçilmezin olsun
Spor yaparken daha rahat içiliyo bide

Olsun canım hepimizin öyle dönemleri olur önemli olan tedbirimizi almak
Ben bazen içmiyodum bile şimdi diyorum içmeden nasıl duruyomuşum
Aman diyim spor su vazgeçilmezin olsun
Spor yaparken daha rahat içiliyo bide
Aynen kuzum yaa benimde çok oldu içmediğim zamanlar kahve çay kahve çay neyseee geride kaldı o günler su candıııır

Al bendende o kadar bugun saati kurcam tabi kesin ertelerim ertelediğimide unutup telefon bozuldu alarmı çalmıyo derim
hakkaten yaa boşuna alarm kuruyorum bende ama gerçekten artık melissa çayı mı içerim ada çayımıı bilemicem ama sabahı bulmayacağım uyumak içiiiin . eeeeyyy uykuuu gel bul bizi

hakkaten yaa boşuna alarm kuruyorum bende ama gerçekten artık melissa çayı mı içerim ada çayımıı bilemicem ama sabahı bulmayacağım uyumak içiiiin . eeeeyyy uykuuu gel bul bizi
Canım Melisa çayı süper bişe
Cildede faydalıymış

Vaaay
Mutluluklar hayatım
O zaman seni fit yapmalıyız acilinden
Sen şimdi çeyiz bakıyosundur
Çooook teşekkür ederim canımm aynen kesinlikleee ve kesinliklee beni fit yapmalısınıııız
Yok ölee bildiğin dantel mantel çeyizlik örtüler keseler havlular vs vs vs hiiiiç hiiç benlik değil :)

Ben çalıştığım dönemde uykumu alamıyofum ve çok halsizdim işim yorucuydu etkesini gördüm
Nette öyle yazıyo canım
Ama elbette faydaldır bol su içmekte cilde faydalı
Evet suyun faydalarını görmeye başladım bile diyebilirm daha canlı görünüyor yüzüm falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…