Squat Günlüğümüz

Oyyy fenaymışş yahuuu tüm günün dışarda geçiyoo sefer tası falan mı kullansan acabaa o_O
O cok zor valla canim ev is arasi yarim saat okul is arasi yarim saat aksam donus okul ev yarim saat 1 bucuk saat elimde onunla imkansiz :) mumkun oldugunca doyet yemekleri yemeye calisiuorum ama pek mumkun olmuyor :-)
Tavuklu salata yedim misal geçen hafta begenmedim hic. Izgara kofte tavuk falan idare ediyorum olmuyor yinede. Vizeler bitsin kolaylasir isim okula gitmem 1-2 hafta aksam yemeğini evde yersem 2 3 kilo gider sanirim

Acele yapmadim yavas yavas yaptim :KK66:

Oofff oooffff canim cekti simdi :KK54: esime söyliyim sucuk alsin da gelsin eve :KK70:

Iple nasil ölcücem ki cnm? Ölcmek icin bisey bulamadim yani kac cm bilemiyorumo_O
Kız seni kandırdım:KK70:
Mezro yok mu hayatım bi komşulara sorsan
Yada terzinin birinden birinden rica et :)

ohhh miss herkescikler yapmış sporunu ben bugün en fazla yürüyüş yaparımm biraz dinlensin kaslar dimiii ama 5 gündür aralıksız yaptım sakatlık çıkarmayayım sonra başıma :KK66:
Canım ben dinlenme günü veriyorum kendime squat takviminde de rest yazan kısımlar da dinlenme demek zaten

Kızlar ben spordan sonra içmenin daha iyi olduğunu biliyorum , ama siz bilirsiniz yani:KK66:
Aaaa bende genelde spordan önce içiyorumm o zaman değiştiriyoruuuz spordan sonraya alıyoruzz :)

Kızlar ben spordan sonra içmenin daha iyi olduğunu biliyorum , ama siz bilirsiniz yani:KK66:
Aaaa bende genelde spordan önce içiyorumm o zaman değiştiriyoruuuz spordan sonraya alıyoruzz :)

Evet canım spordan sonra içiyorum bende
Yağ yakımına daha etkili oluyo:KK66:

X