Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spordan sonra faydasi daha mi iyi oluyor? Ben yapmadan önce ictim
Aaaa bende genelde spordan önce içiyorumm o zaman değiştiriyoruuuz spordan sonraya alıyoruzz :)Evet canım
ben sadece spordan önce kahveyi biliyorum yeşil çayın zamanlamasını hiç bilmiyorum yemekten öncemi sonra mı spordan önce mi sonra mı hiç bi fikrim yokKızlar ben spordan sonra içmenin daha iyi olduğunu biliyorum , ama siz bilirsiniz yani
Evet maalesef. Sabah iş aksam okul var 10a kadar surdugu oluyor. Neredeyse her gun disarida yiyorumçok mu dışarda yemek durumunda kalıyorsun ki canım?
Sanki keyfimden yiyorumOnda para çok anca dışarılarda zor topluyom
Kız otur evinde pişir çorbanı
Oyyy fenaymışş yahuuu tüm günün dışarda geçiyoo sefer tası falan mı kullansan acabaaEvet maalesef. Sabah iş aksam okul var 10a kadar surdugu oluyor. Neredeyse her gun disarida yiyorum
O cok zor valla canim ev is arasi yarim saat okul is arasi yarim saat aksam donus okul ev yarim saat 1 bucuk saat elimde onunla imkansiz :) mumkun oldugunca doyet yemekleri yemeye calisiuorum ama pek mumkun olmuyorOyyy fenaymışş yahuuu tüm günün dışarda geçiyoo sefer tası falan mı kullansan acabaa
Yerim seniCaniiim Muhabbetinizi arttirsin rabbim ugrarim arada
Kız seni kandırdımAcele yapmadim yavas yavas yaptim
Oofff oooffff canim cekti simdi esime söyliyim sucuk alsin da gelsin eve
Iple nasil ölcücem ki cnm? Ölcmek icin bisey bulamadim yani kac cm bilemiyorum
55 squat tamamdir
Canım ben dinlenme günü veriyorum kendime squat takviminde de rest yazan kısımlar da dinlenme demek zatenohhh miss herkescikler yapmış sporunu ben bugün en fazla yürüyüş yaparımm biraz dinlensin kaslar dimiii ama 5 gündür aralıksız yaptım sakatlık çıkarmayayım sonra başıma
valla dün yaptığım spordan sonra pertim çıkmış zaten istesemde yapamam heralde bacaklarım falan baya bi naptın bize modundalar
Kızlar ben spordan sonra içmenin daha iyi olduğunu biliyorum , ama siz bilirsiniz yani
Aaaa bende genelde spordan önce içiyorumm o zaman değiştiriyoruuuz spordan sonraya alıyoruzz :)
Kızlar ben spordan sonra içmenin daha iyi olduğunu biliyorum , ama siz bilirsiniz yani
Aaaa bende genelde spordan önce içiyorumm o zaman değiştiriyoruuuz spordan sonraya alıyoruzz :)