Sporella'ların günlüğü

Ah deli
ParasıZ da olur.
Halk evlerıne gıt ucretlı ogretmen ol
Fakır cocukları egıten mahalle derneklerı vardor ıstanbulda yada ankarada osen onlarla sosyalles. Dısarı cık

Ah deli olmaz mı
Bak hemen mis gibi bir dernek bul orada sosyal hızmet yapmaya basla işe gidip geliyor gıbı sahıplen

Nerede yasıyorum demıstın

şu an sınava hazırlandığım için elim kolum bağlı. öğretmen atamalarında artık kpss puanına değil mülakata bakılıyor. kpss puanı sadece mülakata girmek için ön koşul niteliğinde. mülakat denilince herkesin aklına gelen tek bir şey vardır. torpil. bu yüzden Türkiye 32. olmama rağmen atanamadım :) ve ikinci atamada da atanacağım garantisi yok. aslında bu yapılan haksızlıklar psikolojimi çok bozdu. çok zor günler geçiriyorum ama ayakta kalmaya çalışıyorum. kendimi spora verdim. herşeyi unutuyorum spor yaparken.

Ah deli olmaz mı
Bak hemen mis gibi bir dernek bul orada sosyal hızmet yapmaya basla işe gidip geliyor gıbı sahıplen

Nerede yasıyorum demıstın

şu an sınava hazırlandığım için elim kolum bağlı. öğretmen atamalarında artık kpss puanına değil mülakata bakılıyor. kpss puanı sadece mülakata girmek için ön koşul niteliğinde. mülakat denilince herkesin aklına gelen tek bir şey vardır. torpil. bu yüzden Türkiye 32. olmama rağmen atanamadım :) ve ikinci atamada da atanacağım garantisi yok. aslında bu yapılan haksızlıklar psikolojimi çok bozdu. çok zor günler geçiriyorum ama ayakta kalmaya çalışıyorum. kendimi spora verdim. herşeyi unutuyorum spor yaparken.

Kızım cok guzel bı alan secmıssın hıc haksız sayılmazsın. Ama hersey kadere dahil unutma. Ve gununu hep pozıtıf faydalı gecırmeye calıs. Zaman cok acımasız gecıyor unutma bılınc yoksa keder var. Kederın varsa demek bır konuda bilinç genişlemesi yapman lazım sen spor ile ilaç bulmussun. Ama dısarıda cıkman sosyallesmen gerek ben ossız kaldıgım sönemde dernegge gıtmıstım tavsıye ederım ıyılık ıcın calısmanın baska bır dınamızmı oluyor

çok teşekkür ederim ablacım :) böyle hitap etmemde sakınca yoktur umarım. sosyallik konusunda sınıfta kalırım. sadece pilatese gittiğim yerdeki kadınlarla bir iki muhabbetim var o kadar. hiç arkadaşım yok desem yeridir. bir iki tane vardı okul bitince hepsi memleketine döndü.

Olmaz olmaz mayısa kadar sana süre verıyorum haftada bir gun dahı olsa dısarı cıkacagın bır dernek buluyorsun buna esırgeme kurumunda ablalık yapmak ddahıl.

sen neden jillian yapmıyorsun. azimli gördüm seni. yap jillian sık dişini 30 gün. fıstık gibi olursun
Jıllıan yaptım bır ara 60 a ıneyım yaparım gene. Sımdı cardıp lazım bana kılo vermelıyım ama cardıo da elımde dumballa yapıyorum kollarım ıcın. AZimliyimdir azmi çabayı hayatı severım hep evde gecırmene karsıyım edeplı duzgun ugrasılar ıcın dısarı cık

konuları yetiştirmem için mayısa kadar sadece spora ve derse yönelik bir program yaptım. dışarı çıkamammm :))
hem sen neden konuyu değiştirdinn ki cardio olarak ne yapıyorsun?

konuları yetiştirmem için mayısa kadar sadece spora ve derse yönelik bir program yaptım. dışarı çıkamammm :))
hem sen neden konuyu değiştirdinn ki cardio olarak ne yapıyorsun?
Eliptik kücük yaramaz eliptik yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…