Sporella'ların günlüğü

Gunaydın zambak
Gayet iyisin gene. Ben bugun bolca mısafır agırlıcam. Umarım spora aksam halım kalır.

sesli guldum

bu arada bugün ölçülerimi aldım hemen yazıyorum
boy 172
kilo 60
göğüs 87
bel 67
göbek 82
popo 95
üst bacak 56,5
kol 27

Guzel bir excel tablosu hazırlıcam patesı gunu kızlar hıc endıselenmeyın takıp bende

apollucum dun o magaza senin bu magaza benim avm gezdik gece 11.30 du geldigimizde. Ben de komple yattim. Bugun doga yuruyusu planliyorum. Eve geldigimde de 30 dk karin calisacagim. Gene bildirim yaparim. Hatta su selife lerine cok ozeniyorum. İnşallah cekecegim ben de. Hatta isteyen herkes ceksin.

bu arada bugün ölçülerimi aldım hemen yazıyorum
boy 172
kilo 60
göğüs 87
bel 67
göbek 82
popo 95
üst bacak 56,5
kol 27
olmak istedigim olculerdesin...

Tamam selfieli bıldırım yapabılen yapsın kızlar. chentiq

Darısı başına diyelim o zaman :))

bende selfie yok canım :)
ama jillian da 4/2 bitti. biraz ders çalışayım ara verdiğimde de 20 dklık karın egzersizi yapacağım. günü 50 dk sporla bitireceğim.
Eaooww. Nıye aelfıe yok cnm sende ? Asıl senın selfıen lazım biZe motive için :)

Eaooww. Nıye aelfıe yok cnm sende ? Asıl senın selfıen lazım biZe motive için :)
yüzüm çıkmasada kendimi rahat hissedemiyorum nedense internette bana ait bir resim olunca :) sırf bu yüzden hiç sosyal medya hesabım yok.

yüzüm çıkmasada kendimi rahat hissedemiyorum nedense internette bana ait bir resim olunca :) sırf bu yüzden hiç sosyal medya hesabım yok.
Benımde yok sosyal medya hesabım.
Ne okuyorsun nerde okuyorsun nerelısın kac yasındasın yalnız mı yaşıyorsun

Benımde yok sosyal medya hesabım.
Ne okuyorsun nerde okuyorsun nerelısın kac yasındasın yalnız mı yaşıyorsun
okul bitti İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum. ailemle yaşıyorum. 24 yaşındayım :)

okul bitti İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum. ailemle yaşıyorum. 24 yaşındayım :)
Oh mıs hayatını yaşa bekleme hıcbıseyı atama bıle olsa hıcbıseye takılma gunu nu gun et bak ben 42 yasındanbıldırıyorum

mayısta kpss var atanamazsam diye mayıstaki kpss içinde hazırlık yapıyorum bir yandan

Ah deli olmaz mı

Bak hemen mis gibi bir dernek bul orada sosyal hızmet yapmaya basla işe gidip geliyor gıbı sahıplen

Nerede yasıyorum demıstın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…