Gece kuşu geldi :) Yarasa, baykuş hangisini isterseniz :))
15dk home walk + 10dk nike training (squat, modifiye şınav vs vs) öldüm bittim... Spor yaparken başlarına buyruk hoplayıp zıplayan göbeğime, can simidime, iç bacaklarıma ve popoma selam olsunDilediğiniz gibi hoplayın zira yakında hoplayamayacaksınız :)))
apollucum dun o magaza senin bu magaza benim avm gezdik
olmak istedigim olculerdesin...bu arada bugün ölçülerimi aldım hemen yazıyorum
boy 172
kilo 60
göğüs 87
bel 67
göbek 82
popo 95
üst bacak 56,5
kol 27
Tamam selfieli bıldırım yapabılen yapsın kızlar.apollucum dun o magaza senin bu magaza benim avm gezdikgece 11.30 du geldigimizde. Ben de komple yattim. Bugun doga yuruyusu planliyorum. Eve geldigimde de 30 dk karin calisacagim. Gene bildirim yaparim. Hatta su selife lerine cok ozeniyorum. İnşallah cekecegim ben de. Hatta isteyen herkes ceksin.
olmak istedigim olculerdesin...
Darısı başına diyelim o zaman :))apollucum dun o magaza senin bu magaza benim avm gezdikgece 11.30 du geldigimizde. Ben de komple yattim. Bugun doga yuruyusu planliyorum. Eve geldigimde de 30 dk karin calisacagim. Gene bildirim yaparim. Hatta su selife lerine cok ozeniyorum. İnşallah cekecegim ben de. Hatta isteyen herkes ceksin.
olmak istedigim olculerdesin...
Fiyuuuuhitttttttt ( ıslık sesi)
Eaooww. Nıye aelfıe yok cnm sende ? Asıl senın selfıen lazım biZe motive için :)bende selfie yok canım :)
ama jillian da 4/2 bitti. biraz ders çalışayım ara verdiğimde de 20 dklık karın egzersizi yapacağım. günü 50 dk sporla bitireceğim.
yüzüm çıkmasada kendimi rahat hissedemiyorum nedense internette bana ait bir resim olunca :) sırf bu yüzden hiç sosyal medya hesabım yok.Eaooww. Nıye aelfıe yok cnm sende ? Asıl senın selfıen lazım biZe motive için :)
Benımde yok sosyal medya hesabım.yüzüm çıkmasada kendimi rahat hissedemiyorum nedense internette bana ait bir resim olunca :) sırf bu yüzden hiç sosyal medya hesabım yok.
okul bitti İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum. ailemle yaşıyorum. 24 yaşındayım :)Benımde yok sosyal medya hesabım.
Ne okuyorsun nerde okuyorsun nerelısın kac yasındasın yalnız mı yaşıyorsun
Oh mıs hayatını yaşa bekleme hıcbıseyı atama bıle olsa hıcbıseye takılma gunu nu gun et bak ben 42 yasındanbıldırıyorumokul bitti İngilizce öğretmeniyim atama bekliyorum. ailemle yaşıyorum. 24 yaşındayım :)
maalesef işsiz ve parasız olmuyorOh mıs hayatını yaşa bekleme hıcbıseyı atama bıle olsa hıcbıseye takılma gunu nu gun et bak ben 42 yasındanbıldırıyorum