Kolay gelsınnBen şimdi çocuklarla yürüyüşe çıkıyorum. Çok tempolu olmayabilir ama ağırlıklı bir yürüyüş olacak yaklaşık 5.5-6kg ağırlıkla yürüyeceğim :)) Asıl spor kısmını herkes uyuyunca yapabilirim ancak.
Yuruyus yok bugun ozaman.Henüz girdik eve.çok yoruldum.bugun herhangi bir etkinlik yapamadım henüz
Evet yurüyüş yok.mekik yaparım.biraz da tlfdaki uygulamadan bir şeylee yaparım.henüz hiçbir şey yapamadım.Yuruyus yok bugun ozaman.
Evde hangı spor seceneklerıniz var
Hadi ama vakıt gecıyor. Yok mu 15 dakıka :)Evet yurüyüş yok.mekik yaparım.biraz da tlfdaki uygulamadan bir şeylee yaparım.henüz hiçbir şey yapamadım.((
telefonda hangi uygulamayı kullanıyorsun canım :)Evet yurüyüş yok.mekik yaparım.biraz da tlfdaki uygulamadan bir şeylee yaparım.henüz hiçbir şey yapamadım.((
Daha kullanmaya başlamadım.2 uygulama indirdim. Birinin adı evde zayıflama egzersizleri diğeri ise nike training .telefonda hangi uygulamayı kullanıyorsun canım :)
Benimkiler salonu kapti.ben de mutfakta "kalbimdeki deniz"i izliyorum.mutfak da dar.ama mekik yapabildim 30 tane.Hadi ama vakıt gecıyor. Yok mu 15 dakıka :)
bende nike traning önerdim yukarda. çok iyi bir uygulama gerçekten.Daha kullanmaya başlamadım.2 uygulama indirdim. Birinin adı evde zayıflama egzersizleri diğeri ise nike training .
Ay evet,guzel tesadüf oldubende nike traning önerdim yukarda. çok iyi bir uygulama gerçekten.
Gece kuşu geldi :) Yarasa, baykuş hangisini isterseniz :))
15dk home walk + 10dk nike training (squat, modifiye şınav vs vs) öldüm bittim... Spor yaparken başlarına buyruk hoplayıp zıplayan göbeğime, can simidime, iç bacaklarıma ve popoma selam olsunDilediğiniz gibi hoplayın zira yakında hoplayamayacaksınız :)))