Sporella'ların günlüğü

Ben şimdi çocuklarla yürüyüşe çıkıyorum. Çok tempolu olmayabilir ama ağırlıklı bir yürüyüş olacak yaklaşık 5.5-6kg ağırlıkla yürüyeceğim :)) Asıl spor kısmını herkes uyuyunca yapabilirim ancak.

Kolay gelsınn

Henüz girdik eve.çok yoruldum.bugun herhangi bir etkinlik yapamadım henüz

E Elispo sabah ölmüştüm ama ölçülerimi yazmayı unuttum
Boy:1.65
Kilo:65.5
Bel:72
Simit:82(gerçi çok simitim yok ama göbek deliğimin alt tarafında var, sezaryen göbeği)
Popo:102

Spor olarak daha bişey yapamadım, şimdi dışarı çıkıyoruz, gelince inşallah Allah ne verdiyse yaparım :)

ne yapacağı hakkında kararsız kalanlara nike tranining club isimli uygulamayı öneriyorum. spor düzeyinizi, yapabileceğiniz dakikayı, hangi kaslara yönelik olmasını siz seçiyorsunuz. güzel bir program yapıyor sizin için. baya işe yarıyor

10'ardan 3 set bacak calıştım ayrıca.şöyleki:yan yatıp bacak kaldırdım.

Gece kuşu geldi :) Yarasa, baykuş hangisini isterseniz :))
15dk home walk + 10dk nike training (squat, modifiye şınav vs vs) öldüm bittim... Spor yaparken başlarına buyruk hoplayıp zıplayan göbeğime, can simidime, iç bacaklarıma ve popoma selam olsun Dilediğiniz gibi hoplayın zira yakında hoplayamayacaksınız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…