Kızlar bende katılmak istiyorum. Belki bu topik sayesinde sporda sürekliliği yakalayabilirim.
Yüruyüşe ćikamadım henüz.bugun belki çıkamayabilir8m.ama plates çemberiyle bacak çalıstım.oturdugum yerden 150 tane yaptım.olcülerimi alma fırsati da bulamadım henüz.mezura yok evde.metal metre var.onunla denicem.Merhaba kızlaR spor olarak durumunuz nedır? :)
Ben elıptıkte son 15 dakıkama gırdım.
Sızler ?
Bende metal metre ıle almıstım. Mezura alınca yenılıcem.Yüruyüşe ćikamadım henüz.bugun belki çıkamayabilir8m.ama plates çemberiyle bacak çalıstım.oturdugum yerden 150 tane yaptım.olcülerimi alma fırsati da bulamadım henüz.mezura yok evde.metal metre var.onunla denicem.
şimdi jillian yapıp geleceğim bende. bu arada mail versem özelden bana excel halini atar mısın? kesip biçip buraya uygun hale getireym. sende ilk sayfaya ekle ??Merhaba kızlaR spor olarak durumunuz nedır? :)
Ben elıptıkte son 15 dakıkama gırdım.
Sızler ?
Tamam oyle yapalım maılını at cnmşimdi jillian yapıp geleceğim bende. bu arada mail versem özelden bana excel halini atar mısın? kesip biçip buraya uygun hale getireym. sende ilk sayfaya ekle ??
Bir mezura almak şart oldu.benden bugunun son sporu 30×3 mekik.Bende metal metre ıle almıstım. Mezura alınca yenılıcem.
Yarun ıkımızde alalım bı taneBir mezura almak şart oldu.benden bugunun son sporu 30×3 mekik.
Nerde satıliyor acaba,yün satan yerlerde mi?Yarun ıkımızde alalım bı tane
tuhafiyelerde satılırNerde satıliyor acaba,yün satan yerlerde mi?
Ha evet,tuhafiye deniyordu de mi ona.sağol canım.tuhafiyelerde satılır
Herkese gunaydınBugün nike'ta güç toplama günüm. Sadece 15dk home walk yaptım
Chentiq eşin çocuklara baktı mı yani?Günaydın.
Dün 1 saat zumba yaptım.
Way 40 dakıkadan asagı spor yapan yok heralde