- 20 Haziran 2024
- 731
- 763
- 48
- Konu Sahibi DunyaliBirKadin
Ama ne yapalım ki insan fiziğini kendi belirleyemiyor. Ancak kilosunu kontrol edebilir, spor yapar vs ama boy konusunda bir şey yapamaz.Türkiye'de boy sınırı erkekler için 175 santimetre, kadın için 160 santimetre olarak kabul edilir. Alt sınır olarak da kadınlarda 148, erkeklerde 162 santimetre kabul edilir.
Dünyanın en feminist kadını dünyanın en pısırık adamıyla olsa ve yolda yürürken birden köpek havlasa refleks olarak o adamın koluna girer. Korunma hissi bizim fıtratımızda var. Anatomik olarak da kadının erkeğe karşı kendini savunması daha zordur.
Erkek ağırlıklı sektörde çalıştım hep. Kısa boylu erkeklerin aşırı asabi ve agresif olduklarını gözlemledim. Genelde uzun boylu erkeklerle uğraşırlar yemekhanede hep denk gelirdim devede de boy var Avarel seni..diye dalga geçerlerdi halbuki kendileri kompleksli küçük köpekler de çok sinirlidir mesela.
Şişman erkeklere de laf atarlar şişman erkeklerin sempatikliği ile kapışmaya çalışırlar...cinsel organları ve elleri küçücüktür. Uzun erkeklerin penisi ortalama olarak kısa erkeklere göre daha uzun olur. Kalınlık da sıklıkla boya eşlik eder.
Çalıştığım şirkette üretim sorumlusu kısa boylu, çelimsiz, hafif kel, bira göbekli... Yalnız yaşıyor, bekar, pazar günü sabahın köründe bana ve diğer çalışma arkadaşlarıma mail atar ve mailim okundu raporu gelmedi mı diyerek taciz ediyor.
Bu sinir küpü insancık pitbull misali sağa sola sataşıyor, ayna karşısına hiç geçmeden uzun boylu uzun bacaklı kadınlara iç geçirerek baktığında ofiste dalga konusu oluyor, sex esnasında kadının üzerine mi tırmanacaksın ufacık bamyanla ne olacak senin bu halin diye sataştıklarında gülmemek için çay ocağına kaçıyoruz.
Beyinsiz adam gerçekten ters tepesi atmış birine denk gelecek bi gün ufacık sürtüşmede pert olacak pigme buna rağmen geri vites yapmıyor utanmadan karşı tarafı haksız göstermekte de usta.
Kısa boy ve çelimsizlik erkekte sinir yapıyor da anasına babasına dna sına çemkireceğine etrafındaki erkeklerle didişiyor. Boyun önemli olmadığına hiçbir kadını ikna edemiyor, tercih edilmiyor, bu yüzden de agresifleşiyor. Hayatın vurduğu sille yüzünden sanki boyunu biz çekiştirmişiz gibi ofiste anında sinirlenen bir kişiliği var. Tedarikçimiz de öyle aynı kısa boylu 1.60 boyunda minicik adam ama çaycı Hüseyin'in kopyası. Evlerden ırak.
Bi otur konuş dinle yok. Sürekli böğürerek konuşurlar ve yüksek ses her zamanki halleridir. Burasına kadar geldi denilen noktada gerçekten burasına çabucak geliyor.
Kısa boylu erkeklerde ereksiyon sorunları vardır. Sperm sayıları düşüktür. Cinsel uyarılmaları dürtüleri çok zayıftır. Kas lifleri incedir, odaklanma sorunu yaşarlar. Kısa boylu erkeklerde testosteron eksikliğine bağlı olarak hormon bozuklukları, obezite, tip 2 diyabet, böbrek yetmezliği , kalp krizi riski vb. sorunlarına çok daha yatkındırlar.
Kadın ve erkek için güzellik standartları çok farklıdır. İri kemikli, geniş omuzlu, 1.80 ve üzeri kadınlar nasıl erkeksi tavırlara ve sese sahipse, erkeklerde de hormon azlığı feminenleştiriyor.
Verdiğiniz örnekleri tüm kısa boylu erkeklere genellememek lazım gerçi çoğunun bu konuda kompleksli olduğuna ben de katılıyorum. Evet benim de tanıdığım kısa boylu erkeklerde ego sorunu var ama tersi örnekle de tanıştım mesela. Adam görseniz minyon bir kız gibi, ama çok başarılı bir akademisyen kendisi ve çok iyi kalpli ve adil bir insan. Evlendi ve şimdi mutlu bir yuvası da var. O da bu boy kompleksini başka türlü telafi etti demek ki.