Sporella'ların günlüğü

Evet kızlar
Yarın hangı sporları yaptıgınızı ne kadar sure ayırdıgınızı hedeflerınızı yazacagım. Su ana kadr topıkte bu bılgılerınız gecmedıyse ekler mısınız. Sevgıler

chentiq chentiq dagci dagci _nurbanu_ _nurbanu_ Mascara Mascara zambak86 zambak86 P pinartn cnntrm cnntrm

Ben yaklaşık yarım saat çalışıyorum. 15dk home walk ardından da nike trainingden çalışıyorum. Ama nike training ilk kez kullanıyorum her gün farklı antrenman var sanırım o yüzden şunu şunu yapıyorum diyemem..

Nurbanu senın yurudugunu ve nıke traınıng yaptıgını bılıyorum oyle yazacagım

Evet kızlar
Yarın hangı sporları yaptıgınızı ne kadar sure ayırdıgınızı hedeflerınızı yazacagım. Su ana kadr topıkte bu bılgılerınız gecmedıyse ekler mısınız. Sevgıler

chentiq chentiq dagci dagci _nurbanu_ _nurbanu_ Mascara Mascara zambak86 zambak86 P pinartn cnntrm cnntrm
ölçülerimi yazmıştım. yaptığım sporlarıda yazayım. 30 day shred in 2. haftasındayım. hergün onu yapıyorum. ek olarak haftanın en az 4 günü 45 dklık pilates derslerine katılıyorum.yorgun hissetmediğim günlerde 15-20 dk karın egzersizi ekliyorum programa.

hedef 58e inmek. göbekten 5 cm
üst bacaktan 5 cm
popodan 3 cm incelmek

E Elispo ben yürüyüş +fitness +pilates de olabilir günlük en az 60 dk hedefim var daha fazla olursa ne âlâ
Kilo hedefim ilk olarak 58 kilo sonra o an ki durumuma bakıp 53-54 de hedef koyabilirim
Ölçülerim de 90-60-90 olursa fena olmaz hani:KK8:

E Elispo hedefimi yazmamışım çok yarım yamalak oldu benim iş toplu halde tekrar yazayım. Kusura bakma yarım akıllıyım bu ara :))

Kilo:52.5
Bel:73
Göbüş:87
Basen:94

Hedef: Başlangıç olarak 5'er cm incelmek. Başarınca hedefi revize ederim inşallah:)

Yaptığım spor: 15dk leslie home walk+15dk nike training. Vücudum alıştıktan sonra bunu da artırmayı düşünüyorum.

Bugünkü sporumu da yaptım. Tüm vücudum hamlamış olmasına rağmen daha az yoruldum bugün:)

Kızlar listeyi yaptım. Ama itunes pc ıme ındırmelıymısım sımdılık excelı atamıyorum. Resmini atıcam ahanda atamadım ugrasıyorum

Kızlar listeyi yaptım. Ama itunes pc ıme ındırmelıymısım sımdılık excelı atamıyorum. Resmini atıcam ahanda atamadım ugrasıyorum
Hizliresim. Com dan yap. Ustteki foto ikinuna tiklayip url sini yapistirabilirsin.. heyecaanla bekliyorum

Misyon bölumude ekledım ama okunmuyor. Yanı amaca gıderken yaptıgımız spor uyguladıgımız dıyet ıcerıyordu.

günaydın kızlar.
hafta sonu malum giremiyorum.

c.tesi sporumu yapacağımı söylemiştim yaptım.
pazar dinlenme günü sporda.

bugün zaman yettiği kadar yaptım.
akşama kalanı.

ölçülerimi geçen hafta vermiştim.
hedefimi de belirtmişim.

yine vereyim tabloda göremedim kendimi.

2 MART 2017

bel:79

göbek(simit):101

basen:103,5

HEDEF ÖLÇÜLER

bel:75(en ince bu kadarım.)

göbek(simit):93

basen:94

Eger isterseb daha guzel yapman icin
Yardimci olayim :))

Excele gel. Gorunmesini istedigin alani sec saga tikla kopyala de.

Sonra bos bir alana gel excel de gene saga tikla ozel yapistir de. Orada dag ile gunes resmi goreceksin ona tikla.

Artik resim olarak yapisti. Sonra onu tekrar kopyala. Painti ac.

Painte yapistir. Farkli kaydetten jpeg sec.

Sonra gizli resime gelip bu jpegi ekle.

Yazmasi uzun yapmasi kisa. Yeni bir sey ogrenmenin tatmini ise paha bicilemez :)

Benim Durumum rezalet otesi. En buyuk toto ben de :KK70: :KK70: :KK70: guldugume bakmayin agliyorum...

Boyum 172 yasim 33. En sevdigim renk mor. Beni o renge boyaman yüzümde gulucuk olusturdu :KK66:

X