❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Sen spor neler yapıyosun kuzum az anlat bakem bii :)) sportmen kuzu

Bence bir düşüün ve katıl deriim Rekabet iyidir hem arkadaşlar da var
Canım ben sporu programım var sadece o sürede yapıyorum .. Mesela Ramazan da inşallah kısmetse 1 saatlik Insanity 2. Ayımı yapıcam :)) kalorilerimide ölçüyorum :)) tamam hadi katılıyım bende :)) pazar sabahı ölçülerimi yazıyım :) ya da yarın .. Listeyi kim yapıyor ? Takip etmekde zor haa bunca insanı :))

Sen spor neler yapıyosun kuzum az anlat bakem bii :)) sportmen kuzu
Okul zamanı çok spor yapamadım okulum çok yoğun çünkü fen lisesindeyim Ama geçen yaz leslie,yürüyüş,ip atlama, zumba, jıllıan, pilates bunların hepsini denedim Bir de 1 ay spor salonuna gittim fitness a Yani çoğu şeyi denedim ve araştıryorum sürekli Bu yazdan bakıcam artık Sen neleer yapıyosun ?

Süpermiş bekliyorum merakla Ben yapıcam canım okul bitiyor artık yazın tamamıyla rahatım Eee yaşım itibariyle internetteyim çoğu zaman Yaparım rahatlıkla

Oo hem fen liseli hem sportmen , harikasın kuzum sen :) yaptığın programlarda süpermiş ..
Canım ben 5,6 yıldır diyet dönemlerdinde zayıflamak için genelde Jill programları yapardım.. Zayıflayınca bırakırdım tabii :)
Ama bu sene 7 ayım doldu sporu sürekli yapıyorum .. Jill' in hemen hemen her programını ( bady revolition ' ın bir kaç bölümü hariç .. Çünkü o 3 aylık takvimli bir program ) sonra MAX30 2 aylık programı bitirdim ..
Şimdi INSANITY yapıyorum 1. Ayım cumartesi son .. 2. Ayıma pazar günü başlıycam kısmetse kızum :))
Yaşım 41 bu arada :))

Süpermiş bekliyorum merakla Ben yapıcam canım okul bitiyor artık yazın tamamıyla rahatım Eee yaşım itibariyle internetteyim çoğu zaman Yaparım rahatlıkla
Yaparsın sende o yetenek kabiliyet var belli şekerciim :)
Ayy heyecanlandım bak güzel olacak haa yarışmak :))

Eşlerimizi nasıl belirliycez, fikrin var mı kuzum ???

Ayy 41 mii maşallah yaa abla diyim o zaman sorun olmazsa annem de 46 yaşında benim Valla harikasın ablacım yaptığın programlar.sporlar çook güzel 7 aydır sürekli spor yapmak da çok güzel

Yaparsın sende o yetenek kabiliyet var belli şekerciim :)
Ayy heyecanlandım bak güzel olacak haa yarışmak :))

Eşlerimizi nasıl belirliycez, fikrin var mı kuzum ???
İnşallah hep birlikte çok güzel olucakk Bakalım ablam eşleri kurayla belirlerim heralde adil olsun vee sürpriz olsuun Sizin isteğinize göre haftada 1 ya da 2 haftada 1 değişir eşlerimiiz

Ayy 41 mii maşallah yaa abla diyim o zaman sorun olmazsa annem de 46 yaşında benim Valla harikasın ablacım yaptığın programlar.sporlar çook güzel 7 aydır sürekli spor yapmak da çok güzel
Sağol bebeğim :)
Aslı ismim Aslı abla diyebilirsin :) 18 yaşında unide okuyan bir kızım var benimde şekerim :))

İnşallah hep birlikte çok güzel olucakk Bakalım ablam eşleri kurayla belirlerim heralde adil olsun vee sürpriz olsuun Sizin isteğinize göre haftada 1 ya da 2 haftada 1 değişir eşlerimiiz
Kura fikri iyiymiş :) haftada bir değişsin bence :)
Kaç katılımcı var şimdiye kadar ??

Son düzenleme:
Yaparız tabii ki canıım Zaten amacımız hem motive olmak hem de bilgi sahibiyan Sen de hoşgeldiin canıım
Hosbuldum canım, iyi ki böyle bi şey başlattın bak nasıl usustuk
bekle bekle ben gelirim ama nereye gelwcwn bilemedimmax30 ne ola ki????
De mi ya tam cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…