Sen spor neler yapıyosun kuzum az anlat bakem bii :)) sportmen kuzuAyy yanlış mesajı alıntılamışımYarış konusunu hemen üstteki mesaja yazdım canım Hahah teşekkürler canıım Böyle şeyler organize etmeyi ve spor yapmayı seviyorum O yüzden açayım dedim
Evet ya bizi bilgileriyle aydınlatıyordu ve çok iyi biriydiEvet @CallanPinckney sayesinde ne güzel hırslanmıştık kışın keşke geri dönse
Ah bilmez miyim regl şişkinliğiniikoza16 canım benim şuan reglim var malum reğli Zaman'ı vücudumuz şişer ben bir kaç gün sonra yazsam uygun olur mu
Canım ben sporu programım var sadece o sürede yapıyorum .. Mesela Ramazan da inşallah kısmetse 1 saatlik Insanity 2. Ayımı yapıcam :)) kalorilerimide ölçüyorum :)) tamam hadi katılıyım bende :)) pazar sabahı ölçülerimi yazıyım :) ya da yarın .. Listeyi kim yapıyor ? Takip etmekde zor haa bunca insanı :))Bence bir düşüün ve katıl deriimRekabet iyidir hem arkadaşlar da var
Okul zamanı çok spor yapamadım okulum çok yoğun çünkü fen lisesindeyimSen spor neler yapıyosun kuzum az anlat bakem bii :)) sportmen kuzu
Süpermiş bekliyorum meraklaCanım ben sporu programım var sadece o sürede yapıyorum .. Mesela Ramazan da inşallah kısmetse 1 saatlik Insanity 2. Ayımı yapıcam :)) kalorilerimide ölçüyorum :)) tamam hadi katılıyım bende :)) pazar sabahı ölçülerimi yazıyım :) ya da yarın .. Listeyi kim yapıyor ? Takip etmekde zor haa bunca insanı :))
Oo hem fen liseli hem sportmen , harikasın kuzum sen :) yaptığın programlarda süpermiş ..Okul zamanı çok spor yapamadım okulum çok yoğun çünkü fen lisesindeyimAma geçen yaz leslie,yürüyüş,ip atlama, zumba, jıllıan, pilates bunların hepsini denedim Bir de 1 ay spor salonuna gittim fitness a Yani çoğu şeyi denedim ve araştıryorum sürekli Bu yazdan bakıcam artık Sen neleer yapıyosun ?
Yaparsın sende o yetenek kabiliyet var belli şekerciim :)Süpermiş bekliyorum meraklaBen yapıcam canım okul bitiyor artık yazın tamamıyla rahatım Eee yaşım itibariyle internetteyim çoğu zaman Yaparım rahatlıkla
Ayy 41 mii maşallah yaa abla diyim o zaman sorun olmazsa annem de 46 yaşında benimOo hem fen liseli hem sportmen , harikasın kuzum sen :) yaptığın programlarda süpermiş ..
Canım ben 5,6 yıldır diyet dönemlerdinde zayıflamak için genelde Jill programları yapardım.. Zayıflayınca bırakırdım tabii :)
Ama bu sene 7 ayım doldu sporu sürekli yapıyorum .. Jill' in hemen hemen her programını ( bady revolition ' ın bir kaç bölümü hariç .. Çünkü o 3 aylık takvimli bir program ) sonra MAX30 2 aylık programı bitirdim ..
Şimdi INSANITY yapıyorum 1. Ayım cumartesi son .. 2. Ayıma pazar günü başlıycam kısmetse kızum :))
Yaşım 41 bu arada :))
İnşallah hep birlikte çok güzel olucakkYaparsın sende o yetenek kabiliyet var belli şekerciim :)
Ayy heyecanlandım bak güzel olacak haa yarışmak :))
Eşlerimizi nasıl belirliycez, fikrin var mı kuzum ???
eksikleri de en kısa zamanda halledeceğim çok teşekkürlerHoşgeldiiin canııımNot ettim tatlım ölçülerini
eksikleri de en kısa zamanda halledeceğim çok teşekkürler
Sağol bebeğim :)Ayy 41 mii maşallah yaa abla diyim o zaman sorun olmazsa annem de 46 yaşında benimValla harikasın ablacım yaptığın programlar.sporlar çook güzel 7 aydır sürekli spor yapmak da çok güzel
Kura fikri iyiymiş :) haftada bir değişsin bence :)İnşallah hep birlikte çok güzel olucakkBakalım ablam eşleri kurayla belirlerim heralde adil olsun vee sürpriz olsuun Sizin isteğinize göre haftada 1 ya da 2 haftada 1 değişir eşlerimiiz
Hosbuldum canım, iyi ki böyle bi şey başlattın bak nasıl usustukYaparız tabii ki canıımZaten amacımız hem motive olmak hem de bilgi sahibiyan Sen de hoşgeldiin canıım
bekle bekle ben gelirim ama nereye gelwcwn bilemedimKızlar şöylede birşey var yarışmada ölçüler baz alınacaksa eğer ; spora ilk başlıyanlar daha fazla inceliyor kesinlikle canlarım :) ama uzun süredir spor yapanlarda bu incelme o kadar bariz olmuyor .. Bunuda göz önünde bulundurun derim .. Ben accıkda ondan katılmıyorum aahhhaaah :)) yoksa sollardım hepicinizi kızlar :)) ama Max30 da gün gün paylaşıyorum sporumu oradan takip etmek isteyen olursa beklerim :)
Koza canım çok güzel oldu böyle bir topik açman kıı , üstelik 17 yaşındaymışın , cimcime seni bak sen şu cimcimeye dedim :)) böyle sporsever gençlere bayılıyorum :))
Canımmm bende seni gördüğüme çok sevindim:)Canım selam seni gördüğüme çok sevindim.
Ben de katilsam mı diye düşünüyordum.
koza16 alım devam ediyor mu ben de katılmak istiyorum.
Canımmm bende seni gördüğüme çok sevindim:)
burası sayesinde spora dönerim diye düşündüm :)
gel burda eş olalım canımm :)
hoş buldum kuzum ..ne güzel hem okulda başarılısı hemde spora meraklisin maşallah diyeyim..bak hemencik hirslandık güzel olacak burası aklına sağlıkHoşgeldiin canııım
hoş buldum kuzum ..ne güzel hem okulda başarılısı hemde spora meraklisin maşallah diyeyim..bak hemencik hirslandık güzel olacak burası aklına sağlıkHoşgeldiin canııım