Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sağlıklı beslenme+spor dolu günlere yol arkadaşı arıyorum :)
1,5 saat yürüyüş+squatla bugünkü sporum tamam. yalnız öğlen arkadaşımın ayartmasına gelip bir hamburger için diyetimi bozdum bu kaçamağı telafi için yarınki sabah yürüyüşümü 1 saat yapacağım.
iyi pazarlar herkese :) bugün yürüyüş+ plates yaptım. yatmadan önce squatı da yapacağım şimdilik üşeniyorum bugün içimden geldi günlük menümü de yazayım dedim: sabah:1 bardak su(içine dilim limon) *****yürüyüş****** kahvaltı: 1 yumurta+ domates+ salatalık+ sade kahve+ 1 dilim tam buğday ekmek ara öğün: 2 kayısı meyvesi( kuru kayısı olacaktı bu normalde ama malum yaz geldi ) öğle: salata+ 1 kase bulgur pilavı+ yoğurt+ su ara öğün: yarım paket form bisküvi+ yeşil çay ****plates***** akşam: 1 tabak tarhana çorba+ ton balıklı salata+ 1 dilim tam buğday ekmeği+ su ara öğün: sade kahve+ form bisküvinin kalan yarısı