Kendini nasıl iyi hissediceksen öyle ol tabii tatlıım
Tatlım her haftanın 1.sini zaten seçicezEvet canim hem olcu hemde 1. secicez demissin bence 1 ay uzun bilmem belk bana oyle geldi ? ben Jillian yapmisdim sona kadar bekleyememisdim olmusdum kendimi oda 1 ay yapiliyor sikilmisdim bence arkadaslarda sikilir :)
Bide burda degisik yarismalarda yapabilirsiniz guzel olur yarisma yapinca insan hem motive oluyor hemde hirs yapiyor :)
Memnun oldum canımBu arada ben cuma zayiflama 4. takimdanin adim Arzu 20 yasindayim Azeriyim Herkese merhabalar...
Saglikli kilo vermeler ...
Haklisin :)Tatlım her haftanın 1.sini zaten seçicezAma ayın 1.sini de seçicez Asıl değişimi görmek için ölçü bazında 1 ay ideal bence canım :) Yoksa demorilize de olabiliriz :)
Memnun oldum Bilge :)Memnun oldum canımBen de 7.takımdayım, 17 yaşında giricem 16.5 um , adım Bilge
ayy de mi:):)ben60.5im 21 aylık oğlum var ve hala emiyor danam:):):):) ama kemiklerim ince 52 olsam baya çıtır olurum galiba:):):)10. takımdayım ayrıca .cuma zayıflama yarışmasına katılalı daha bi dikkatli oldum diyetimde:):)Merhaba.Birazcik erimekten bisey olmaz :)
Boyum kisa ince kemikli bir yapim var o yuzden kilolu gorunuyorum daha yolum uzun :) Beraber zayifliyacagiz insaAllah sen kac kilosun ?
Ben de iyiyim canım şükür. Burada sokağa çıkma yasağı vardı işte o kaldırıldı pazartesi geldim ben telafi eğitimi için çağırdılar.Kız yok günlük açtım öyle kendime özel Ramazan'da kaytarmım diye sırf yoksa sporumu yine yapıyordum
İyiym valla evde çocuk büyütüyorum ücretsiz izne ayrıldım nisan 15 itibari ile ama böyle giderse oğlum 1. Yaşını doldurunca başlıcam çok sıkıldım evde çalışmayı özledim yahuu...
Sen neler yapıyorsun bu sene isticen mi tayin yerler belli olmuş, kardeşimde Doğubeyazıt'tan isticek bakalım 3. Senesi doldu
Evet canım çok haklısın aynen öyle senin ki yine 80 günmüş ben Silvan'da ikinci senemde de ücretsiz izne ayrılmıştım yani ağustosta 2 sene olacak çalışmayalı, bebeğimi de düşünüyorum ama bilemiyorum büyük ihtimal başlıcam gibi, tabi içime sinen Bi bakıcı bulabilirsemBen de iyiyim canım şükür. Burada sokağa çıkma yasağı vardı işte o kaldırıldı pazartesi geldim ben telafi eğitimi için çağırdılar.
Seni öyle iyi anlıyorum ki 80 gündür okula gitmedim resmen sıkıntıdan patladım ya çalışmaya alışkın insan evde yapamıyo hapis hayatı gibiydi.
Yok canım bu sene istemicem seneye isticem inşaallah evlenip gitcem seneye buradan.
Senin kardeşinin branşı neydi söylemiştin ama unuttum bak
Evet spor salonuna devam ediyorum inşallah ptesi itibarenBiliyorum tabii ki aslında Msj yanlış oldu ben miyav su bak derken foto eklicektim sonra vazgeçtim diğer arkadaşa yapacakken o kısım yukarda kalmış
Bilmez miyim ne kadar azimli olduğunu??
Şimdi Nasıl spor yapıcaksın salona gidiyor musun hala?
MasaAllah Allah korusunayy de mi:):)ben60.5im 21 aylık oğlum var ve hala emiyor danam:):):):) ama kemiklerim ince 52 olsam baya çıtır olurum galiba:):):)10. takımdayım ayrıca .cuma zayıflama yarışmasına katılalı daha bi dikkatli oldum diyetimde:):)
Hosbuldum bende ölçülerimi ilk fırsatta yazarım :)Tabii kii alırız canııım hoşgeldiin aramıza
Canım Max30 günlüğümdeki yazına cvp verdim orada sana tavsiyelerim oldu.. Insanity programları tamamen Kardio ağırlıklı ve vücut ağırlığıyla kaslanma ( ama kas önceliği değil, öncelik yağ yakmakda ama yinede kaslarınız artıyor )Canım nasıl yapiyorsun bunları, izlerken Yoruldumzumba yapıyorum ben de ama bu baya zor geldi gözüme. Başlamadan öncesi ve şimdi arasındaki farktan bahseder misin?
kız eriyecen miboyumuz aynı ve hedef kilomdasin da dikkatimi cekti canım
Oyy daha minik kuzusun ya şekersin tatlım benim :*Ooo maşallah kızın da varmış Aslı ablaBen de lise 3 e geçicem
Epey kalabalık sanırım , Allah sana kolaylık versin canım :)Tam sayıyı bilmiyorum en kısa zamanda tablo oluşturucam not aldım herkesi
Sporlar süüper
Evet sporu aksatmamak için böyle tatlı bir rekabet olucak
Tamam tatlıım not ettim
Canım ölçü için mi dedin 1 ayı ? Zaten katılım olduğu takdirde yarışmamız 2-3 ay devam ederAmacımız da bıkmamak zaten düzenli spor yapmak
Evet canim hem olcu hemde 1. secicez demissin bence 1 ay uzun bilmem belk bana oyle geldi ? ben Jillian yapmisdim sona kadar bekleyememisdim olmusdum kendimi oda 1 ay yapiliyor sikilmisdim bence arkadaslarda sikilir :)
Bide burda degisik yarismalarda yapabilirsiniz guzel olur yarisma yapinca insan hem motive oluyor hemde hirs yapiyor :)
Bu arada ben cuma zayiflama 4. takimdanin adim Arzu 20 yasindayim Azeriyim Herkese merhabalar...
Saglikli kilo vermeler ...