Yaparız tabii ki canıımHimm işte bu çok güzel ,benim gibi tembellere birebir olur inşallah
Ölçülerimi yazarım aç karnına aldigimda
Bütün sayfaları okudum evet bireysel mantıklı hatta diyorum ki ilk sayfaya egzersiz videoları falan mı eklesek.ordan bazılarını ortak yapmış da oluruz ya da ne bileyim bildiğiniz etkili bölgesel incelme egzersizlerini falanne dersiniz?
Ne demek canıımçok güzel oldu bu yarışma teşekkür ederizzz
Hoşgeldiin tatlıım sen de
SüpersiiiinNiye kararsız kalıyorsun ki bak biz aylar önce tanıştık spor yarışmasında ben o gün bugündü hala devam ediyorum tam 7 ay oldu, 1 aylık hastalık sebebiyle ara verdim sadece o kadar, bende bağımlılık haline geldi yapmayınca rahat edemiyorum ve inan ter attıkça Mutlu oluyorum
Vuuuv süpersiiiinBİLDİRİM :
Sabah sporu :)
Jillian 30 day level 1
50 sumo squat + 20 side lunge
2 dakika plank
Asıl fikir geçen kıs C CallanPinckney ablanıındıHoşbulduk bu spor yarışması fikri harika olmuş canım
Bende öyleyim canım biliyorsun çok kötü günlerim oldu artık toparlanma Zaman'ı
Evet C CallanPinckney sayesinde ne güzel hırslanmıştık kışın keşke geri dönseAsıl fikir geçen kıs C CallanPinckney ablanıındıAma o KK ya girmiyor artık Ben de yaz için açmak istedim
bayadır görüşemedik canım nasılsın :) benim max a başlama olayı yalan oldu ya. spor yapamıyorum 1 aydırCanım güzel bir etkinlik başlatmışsınız :) ama grup olunca nasıl yarışılır ki , bireysel olmak daha iyi gibi ama deneyimleriniz vardır heralde canım .. Ben sizi biraz takip edeyim belki ikinci turda katılırım canlarım :)
İyiyim kuzum evet ya görüşemiyoruz , işe başladın fazla ugramıyorsun sanırım .. Olsun canım elinde bulunsun bir gün yaparsın .. Ben Max30 iki ayı biritdim canım .. Şimdi Insanıty yapıyorum.. Onunda ilk ayı bitecek bu hafta inş .. 2. Ayı Ramazanda iftardan iki saat sonra falan yapıcam inşallah :))bayadır görüşemedik canım nasılsın :) benim max a başlama olayı yalan oldu ya. spor yapamıyorum 1 aydır
Canım bende bu yarışmaya katılmak istiyorum eğer kabul edersen.P tesiye kadar ölçülerimi yazarım.
Hoşgeldin canıım aramızakoza16 canım ben de katılmak isterim ama şu an regliyim. şişkinliğim var. ölçülerim yanlış çıkar. bitince ölçü alıp versem daha iyi olacak. spor yapamıyorum. belki buraya yazarsam yaparım. bi deneyelim bakalım
Tatlım aslında ölçü olarakdan ziyade spor süresi olarak yarışıyoruz.İyiyim kuzum evet ya görüşemiyoruz , işe başladın fazla ugramıyorsun sanırım .. Olsun canım elinde bulunsun bir gün yaparsın .. Ben Max30 iki ayı biritdim canım .. Şimdi Insanıty yapıyorum.. Onunda ilk ayı bitecek bu hafta inş .. 2. Ayı Ramazanda iftardan iki saat sonra falan yapıcam inşallah :))
Ev tuttunuz mu canım ? Düğün Ağustosda mıydı kuzum ??
Ayy yanlış mesajı alıntılamışımKızlar şöylede birşey var yarışmada ölçüler baz alınacaksa eğer ; spora ilk başlıyanlar daha fazla inceliyor kesinlikle canlarım :) ama uzun süredir spor yapanlarda bu incelme o kadar bariz olmuyor .. Bunuda göz önünde bulundurun derim .. Ben accıkda ondan katılmıyorum aahhhaaah :)) yoksa sollardım hepicinizi kızlar :)) ama Max30 da gün gün paylaşıyorum sporumu oradan takip etmek isteyen olursa beklerim :)
Koza canım çok güzel oldu böyle bir topik açman kıı , üstelik 17 yaşındaymışın , cimcime seni bak sen şu cimcimeye dedim :)) böyle sporsever gençlere bayılıyorum :))
Vayy o zaman katılsam mı acepTatlım aslında ölçü olarakdan ziyade spor süresi olarak yarışıyoruz.Ölçüye de bakarız 1 ay sonra ama asıl önemli olan süre bazında yarış
Tabii ki canım devam ediyor hoşgeldin aramızaCanım selam seni gördüğüme çok sevindim.
Ben de katilsam mı diye düşünüyordum.
koza16 alım devam ediyor mu ben de katılmak istiyorum.
Bence bir düşüün ve katıl deriimVayy o zaman katılsam mı acep