❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Yaparız tabii ki canıım Zaten amacımız hem motive olmak hem de bilgi sahibi olmak Sen de hoşgeldiin canıım

Süpersiiiin

bayadır görüşemedik canım nasılsın :) benim max a başlama olayı yalan oldu ya. spor yapamıyorum 1 aydır

koza16 canım ben de katılmak isterim ama şu an regliyim. şişkinliğim var. ölçülerim yanlış çıkar. bitince ölçü alıp versem daha iyi olacak. spor yapamıyorum. belki buraya yazarsam yaparım. bi deneyelim bakalım

bayadır görüşemedik canım nasılsın :) benim max a başlama olayı yalan oldu ya. spor yapamıyorum 1 aydır
İyiyim kuzum evet ya görüşemiyoruz , işe başladın fazla ugramıyorsun sanırım .. Olsun canım elinde bulunsun bir gün yaparsın .. Ben Max30 iki ayı biritdim canım .. Şimdi Insanıty yapıyorum.. Onunda ilk ayı bitecek bu hafta inş .. 2. Ayı Ramazanda iftardan iki saat sonra falan yapıcam inşallah :))
Ev tuttunuz mu canım ? Düğün Ağustosda mıydı kuzum ??

Kızlar şöylede birşey var yarışmada ölçüler baz alınacaksa eğer ; spora ilk başlıyanlar daha fazla inceliyor kesinlikle canlarım :) ama uzun süredir spor yapanlarda bu incelme o kadar bariz olmuyor .. Bunuda göz önünde bulundurun derim .. Ben accıkda ondan katılmıyorum aahhhaaah :)) yoksa sollardım hepicinizi kızlar :)) ama Max30 da gün gün paylaşıyorum sporumu oradan takip etmek isteyen olursa beklerim :)
Koza canım çok güzel oldu böyle bir topik açman kıı , üstelik 17 yaşındaymışın , cimcime seni bak sen şu cimcimeye dedim :)) böyle sporsever gençlere bayılıyorum :))

Hoşgeldin canıım aramıza Tamam tatlım regl bitince alırsıın sorun yok Hep birlikte yapıcaz düzenli yapıcaz

Tatlım aslında ölçü olarakdan ziyade spor süresi olarak yarışıyoruz. Ölçüye de bakarız 1 ay sonra ama asıl önemli olan süre bazında yarış

Ayy yanlış mesajı alıntılamışım Yarış konusunu hemen üstteki mesaja yazdım canım Hahah teşekkürler canıım Böyle şeyler organize etmeyi ve spor yapmayı seviyorum O yüzden açayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…