❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Valla ne kadar güzel ara ara bıraksam da bende spora alışınca yapmazsam rahatsız oluyorum :)

Hoşgeldiiin canııım Not ettim tatlım ölçülerini

beni motive ediiinnnn ben de geldim...
ölçülerimi bı mkac gune kadar ölçüp yazarımm :) nasıl olculdugunu de bılmıyorum bakalım arastırırım :)
Şöyle düşüün her gün yaptığın 30 dk lık sporla 3 ayın sonunda ciddi bir sonuç alır fıstık gibiii olursuun Hoşgeldiin canııım İlk sayfada örnek ölçü linki var oraya bakabilirsin

Ayyy maşallah yaa Boylarımıız yakın sen 2 doğum yapmışsıın ben 17 yaşındayım ama ne güzel 54 kilosuun Ne güzeel fit bir annesin Hoşgeldiin aramızaa bol bol motive olucaz birlikte

Sporlar süüper
Takım olarak olunca daha motive oluyor insan tek yapınca bir yerden sonra sıkılıyor :)

Gayet güzel bence
Evet sporu aksatmamak için böyle tatlı bir rekabet olucak

Tartıldıkça depresyona giriyorum. Tartılmadan kendimi ölçmeden spor yapacağım kabul ederseniz spor bildirimine katılarak yarışta olurum.
Zaten spor süresi olarak yarışacağız.
Ben 1 ayın sonunda değişimimizi görelim diye kiloyu ve ölçüleri de yazdım canım Ama tabii kii istemezsen yazmayabilirsiin hiç sorun değil

Evet zaten asıl fikir sahibi Callan abla ama ne yazık ki uğramıyor artık Ben de yazın tekrar motive olmak amacıyla açtım Sen de hoşgeldiin aramıza

Hoşgeldiin canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…