Niye kararsız kalıyorsun ki bak biz aylar önce tanıştık spor yarışmasında ben o gün bugündü hala devam ediyorum tam 7 ay oldu, 1 aylık hastalık sebebiyle ara verdim sadece o kadar, bende bağımlılık haline geldi yapmayınca rahat edemiyorum ve inan ter attıkça Mutlu oluyorum
Niye kararsız kalıyorsun ki bak biz aylar önce tanıştık spor yarışmasında ben o gün bugündü hala devam ediyorum tam 7 ay oldu, 1 aylık hastalık sebebiyle ara verdim sadece o kadar, bende bağımlılık haline geldi yapmayınca rahat edemiyorum ve inan ter attıkça Mutlu oluyorum
gördüm kuzum sen Merve ve Zeynep te burda hem takımdaş hemide rakibizzzzHosgeldinnnn kuzummmm ben burdayım
aynenValla ne kadar güzel ara ara bıraksam da bende spora alışınca yapmazsam rahatsız oluyorum :)
Hoşgeldiiin canııımBende gelmek istiyorum plates le
Evet amacımıız motivasyon zatenHoşbuldum.
Motivasyona ihtiyaç vardı çok iyi oldu bu yarışma.
Hoşgeldiiin canııımben de katılmak istiyorum canım
güncel kilom:86.100
Boy:160
Kilo:86
Bel Ölçüsü:97cm
Karın Ölçüsü:-
Basen Ölçüsü:125cm
Kalça Ölçüsü:-
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:-
eksik olanları da yarın doldururum
Şöyle düşüün her gün yaptığın 30 dk lık sporla 3 ayın sonunda ciddi bir sonuç alır fıstık gibiii olursuunbeni motive ediiinnnnben de geldim...
ölçülerimi bı mkac gune kadar ölçüp yazarımm :) nasıl olculdugunu de bılmıyorum bakalım arastırırım :)
Tabii kii alırız canııım hoşgeldiin aramızaBende katilmak istiyorum benide araniza alir mısınız?
Hoşgeldiiin canıımBen de varııım!!
Ölcülerimi de yazarım en kısa sürede
Ayyy maşallah yaa31.05.2016 salı bugünkü ölçümlerim bunlar,,hadi bismillah
Boy:1.68
Kilo:54.4
Bel Ölçüsü:69
Karın Ölçüsü:82
Basen Ölçüsü:83
Kalça Ölçüsü:89
Bacak Ölçüsü:sağ:46 sol:46
Bikaçgündür egzersiz yapıyorum.
Belfıtığı ameliyatı oldum geçen yıl ama bifaydası olmadı,hatta başka biyerden yine fıtık başlamış.zorlanıyorum çok spor yaparken ama idare ediyorum :))
Bende kkda 6yıl önce 2.ci doğumumdan sonra kilo vermeye başlamıştım.80den 56ya inmiştim 1sene içinde.şükür yıllardır koruyorum,ama geçen yaz 53ü görmüştüm ve en mutlu olduğum kilo oydu ama bikaç ayda bikaç kilo alarak tüm motivem gitti.ogün bugündür 55 54 arası sabitlerde,ne yapsam olmuyo,yemekle aram bu aralar çok iyi oyüzden gitmiyo ne yazıkki,,aslında boyuma göre ideal kilom 60,61miş idealin fazla altında olsamda çok taktım kafama illa 53ü görücem ve inanıyorumki sporsuz daha fazla inmiycek kilom.bende varım en azından kural gereği spordan kaçmam ve motive olurum.herkeze başarılar :))
Hoşgeldin canıımYaşım 21
Kilom 77.9
Boyum 170
Evde mezuram olmadığı için olculerimi yazamadım en kisa zamanda almaya calisirim
Hoşgeldiin canıımYaş: 29
Boy:163
Kilo:58.3
Ölçüler için en kısa sürede mezura almam lazım
Sporlar süüperEvet aksatmamaya çalışıyorum sıkılaşmak için dün bayağı yaptım yazayım sporları ama beden ölçülerimi alamadım akşam alırım :)
10 dk Cardio Dance
10 dk Cardio Plates
7 dk iç bacak eritme egzersizi
5 dk kolları sıkılaştırma egzersizi
Takım olarak olunca daha motive oluyor insan tek yapınca bir yerden sonra sıkılıyor :)
Evet sporu aksatmamak için böyle tatlı bir rekabet olucakGayet güzel bence
Tamam tatlıım not ettimHa bu arada
Yaş 24
Kilo 52 ydi 51,5 ta olabilir tam emin değilim :) bi gidiyor bi geliyor o 500 grcık
Boy 1,58
Diğer ölçüleri yarın sabah ölçüp yazarım inşallah
Olur tabii kii hoşgeldin canıım
Ben 1 ayın sonunda değişimimizi görelim diye kiloyu ve ölçüleri de yazdım canımTartıldıkça depresyona giriyorum. Tartılmadan kendimi ölçmeden spor yapacağım kabul ederseniz spor bildirimine katılarak yarışta olurum.
Zaten spor süresi olarak yarışacağız.
Evet zaten asıl fikir sahibi Callan abla ama ne yazık ki uğramıyor artıkSelam ben de varım yarışa bensiz olur mu hiçdaha önceden arkadaşımız @CallanPinckney yapmıştı çok iyi gidiyorduk özel nedenlerden ayrılmak zorunda kalınca yarım kalmıştı, umarım bu topikte onunki kadar rağbet görür
Evet yaşım 31 iki çocuk annesiyim kilom 76.6
Ölçülerimi yarın bildiricem
Çok teşekkürler canıımTopiğiniz hayırlı olsun kızlar herkese başarılar
Hoşgeldiin canııımmerhaba kızlar..aranıza alırsanız bende katılmak istiyorum 9.takımdanım 35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 89,9 kiloyum boyum 165 diğer ölçülerimi yarın bildiririm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim