❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

http://yandex.ru/video/pad/search?text=смотреть max 30 cardio&path=wizard&redircnt=1464816779.1
Hosbuldum canım, iyi ki böyle bi şey başlattın bak nasıl usustuk
bekle bekle ben gelirim ama nereye gelwcwn bilemedimmax30 ne ola ki????
De mi ya tam cimcime
Canım bu spor sayfasında topiğim var max30 günlüğüm diye :)
Insanity Max30 2 aylık Kardio çalışması :)

Yukarda örnek attım her gün farklı program uygulanıyor haftada , 2 aylık bir çalışma .. 2 . Ay gene 6 değişik programı var takvimle takip yapılıyor...

Bende öyleyim canım biliyorsun çok kötü günlerim oldu artık toparlanma Zaman'ı
Biliyorum tabii ki aslında Msj yanlış oldu ben miyav su bak derken foto eklicektim sonra vazgeçtim diğer arkadaşa yapacakken o kısım yukarda kalmış
Bilmez miyim ne kadar azimli olduğunu??
Şimdi Nasıl spor yapıcaksın salona gidiyor musun hala?

Aaaa topik mi açtın canım hayırlı olsun
Nasılsın neler yapıyorsun

Aaaa topik mi açtın canım hayırlı olsun
Nasılsın neler yapıyorsun
Kız yok günlük açtım öyle kendime özel Ramazan'da kaytarmım diye sırf yoksa sporumu yine yapıyordum
İyiym valla evde çocuk büyütüyorum ücretsiz izne ayrıldım nisan 15 itibari ile ama böyle giderse oğlum 1. Yaşını doldurunca başlıcam çok sıkıldım evde çalışmayı özledim yahuu...
Sen neler yapıyorsun bu sene isticen mi tayin yerler belli olmuş, kardeşimde Doğubeyazıt'tan isticek bakalım 3. Senesi doldu

Canım nasıl yapiyorsun bunları, izlerken Yoruldum zumba yapıyorum ben de ama bu baya zor geldi gözüme. Başlamadan öncesi ve şimdi arasındaki farktan bahseder misin?
Yaş - 20
Boy - 1.55
Kilo - 51.7
Gogus - 83
Bel - 65
Gobek - 80.5
Basen - 84
Kalca - 89
Sag ay- 53
Sol ay - 54
Sag kl - 27
Sol kl- 26.5
kız eriyecen miboyumuz aynı ve hedef kilomdasin da dikkatimi cekti canım

hoş buldum kuzum ..ne güzel hem okulda başarılısı hemde spora meraklisin maşallah diyeyim..bak hemencik hirslandık güzel olacak burası aklına sağlık
Çok teşekkürler canım Bu tarz bir yarışma kışın açılmıştı ama devam etmedi ne yazık ki Ben de hep birlikte daha güzel olucağını düşünüp tekrar açtım

1 ay bana fazla geldi bence biraz azlata bilirsiniz 15 gun veya 10 gun ola bilir bence (sadece kendi fikrimi soyluyorum)
cunku 1 ay uzun bir sure arkadaslar bika bilir spordan :))

Merhaba.Birazcik erimekten bisey olmaz :)
Boyum kisa ince kemikli bir yapim var o yuzden kilolu gorunuyorum daha yolum uzun :) Beraber zayifliyacagiz insaAllah sen kac kilosun ?

1 ay bana fazla geldi bence biraz azlata bilirsiniz 15 gun veya 10 gun ola bilir bence (sadece kendi fikrimi soyluyorum)
cunku 1 ay uzun bir sure arkadaslar bika bilir spordan :))
Canım ölçü için mi dedin 1 ayı ? Zaten katılım olduğu takdirde yarışmamız 2-3 ay devam eder Amacımız da bıkmamak zaten düzenli spor yapmak

Canım ölçü için mi dedin 1 ayı ? Zaten katılım olduğu takdirde yarışmamız 2-3 ay devam eder Amacımız da bıkmamak zaten düzenli spor yapmak
Evet canim hem olcu hemde 1. secicez demissin bence 1 ay uzun bilmem belk bana oyle geldi ? ben Jillian yapmisdim sona kadar bekleyememisdim olmusdum kendimi oda 1 ay yapiliyor sikilmisdim bence arkadaslarda sikilir :)
Bide burda degisik yarismalarda yapabilirsiniz guzel olur yarisma yapinca insan hem motive oluyor hemde hirs yapiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…