Hoş buldum canım benimTabii ki canım devam ediyor hoşgeldin aramıza
Canım bu spor sayfasında topiğim var max30 günlüğüm diye :)Hosbuldum canım, iyi ki böyle bi şey başlattın bak nasıl usustuk
bekle bekle ben gelirim ama nereye gelwcwn bilemedimmax30 ne ola ki????
De mi ya tam cimcime
Biliyorum tabii ki aslında Msj yanlış oldu ben miyav su bak derken foto eklicektim sonra vazgeçtim diğer arkadaşa yapacakken o kısım yukarda kalmışBende öyleyim canım biliyorsun çok kötü günlerim oldu artık toparlanma Zaman'ı
Aaaa topik mi açtın canım hayırlı olsunSen nerdesin hiç yazmıyorsun günlük açtım gelmiyorsun etmiyorsun
Bugün biraz hasta gibiyim terliyorum oturduğumm yerden dün akşam dondurma yedim de
Sen nasılsın katılacakmısın sende yarışmaya eski günlerdeki gibi
Hatırlıyor musun sen bensu321 ilk 3 E gidiyorduk
hemen bakıyorum cancagizim:-*http://yandex.ru/video/pad/search?text=смотреть max 30 cardio&path=wizard&redircnt=1464816779.1
Canım bu spor sayfasında topiğim var max30 günlüğüm diye :)
Insanity Max30 2 aylık Kardio çalışması :)
Yukarda örnek attım her gün farklı program uygulanıyor haftada , 2 aylık bir çalışma .. 2 . Ay gene 6 değişik programı var takvimle takip yapılıyor...
Kız yok günlük açtım öyle kendime özel Ramazan'da kaytarmım diye sırf yoksa sporumu yine yapıyordumAaaa topik mi açtın canım hayırlı olsun
Nasılsın neler yapıyorsun
Canım nasıl yapiyorsun bunları, izlerken Yoruldumhttp://yandex.ru/video/pad/search?text=смотреть max 30 cardio&path=wizard&redircnt=1464816779.1
Canım bu spor sayfasında topiğim var max30 günlüğüm diye :)
Insanity Max30 2 aylık Kardio çalışması :)
Yukarda örnek attım her gün farklı program uygulanıyor haftada , 2 aylık bir çalışma .. 2 . Ay gene 6 değişik programı var takvimle takip yapılıyor...
kız eriyecen miYaş - 20
Boy - 1.55
Kilo - 51.7
Gogus - 83
Bel - 65
Gobek - 80.5
Basen - 84
Kalca - 89
Sag ay- 53
Sol ay - 54
Sag kl - 27
Sol kl- 26.5
Ooo maşallah kızın da varmış Aslı ablaSağol bebeğim :)
Aslı ismim Aslı abla diyebilirsin :) 18 yaşında unide okuyan bir kızım var benimde şekerim :))
Tam sayıyı bilmiyorum en kısa zamanda tablo oluşturucam not aldım herkesiKura fikri iyiymiş :) haftada bir değişsin bence :)
Kaç katılımcı var şimdiye kadar ??
Çok teşekkürler canımhoş buldum kuzum ..ne güzel hem okulda başarılısı hemde spora meraklisin maşallah diyeyim..bak hemencik hirslandık güzel olacak burası aklına sağlık
Tamam canım bekliyorumHoş buldum canım benim
Ölçülerimi yazarım yarın sabah
Kaydettim canıımYaş - 20
Boy - 1.55
Kilo - 51.7
Gogus - 83
Bel - 65
Gobek - 80.5
Basen - 84
Kalca - 89
Sag ay- 53
Sol ay - 54
Sag kl - 27
Sol kl- 26.5
1 ay bana fazla geldi bence biraz azlata bilirsiniz 15 gun veya 10 gun ola bilir bence (sadece kendi fikrimi soyluyorum)Merhabalar herkese
6 HAZİRAN itibariyle başlıycak olan yarışmamıza hepiniz katılabilirsiniz.
Katılım Şartları ve Yarışma Kuralları:
Yaptığım sporları ve süresini her gün bildirim listesine ekliyoruz.
Haftada 3 gün en az 15 dakika spor yapılmalı.
10 gün bildirim yapmayan (mazeretsiz) şekilde listeden çıkarılır.
Fitness,pilates,yürüyüş,cardiyo vb. dilediğiniz tüm sporları yapabilirsiniz.
Herkes bireysel olarak yarışıcak.
Ama aynı zamanda birbirimizi motive ediceğimiz spor eşlerimiz olucak.
En uzun süre spor yapan 1. olucaktır.
Katılmak için ;
Kilo:
Bel Ölçüsü:
Karın Ölçüsü:
Basen Ölçüsü:
Kalça Ölçüsü:
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:
Bu bilgileri doldurup beni etiketleyebilirsiniz
1 ayın sonunda ölçülerimizi tekrar alıcaz.
Ve 1 ayın sonunda ayın 1.lerini seçicez.
Bu topikte
•HEM YARIŞIYORUZ
•HEM MOTİVE OLUYORUZ
•HEM DE BİRBİRİMİZLE BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPIYORUZ
KATILMAK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMI BEKLİYORUM
NOT: Ölçülerinizi alırken örnek olması için aşağıdaki linkteki ölçümlere bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Sag ol canimKaydettim canıımAma maşallah sen zaten fitsiiin
Merhaba.Birazcik erimekten bisey olmaz :)Canım nasıl yapiyorsun bunları, izlerken Yoruldumzumba yapıyorum ben de ama bu baya zor geldi gözüme. Başlamadan öncesi ve şimdi arasındaki farktan bahseder misin?
kız eriyecen miboyumuz aynı ve hedef kilomdasin da dikkatimi cekti canım
Canım ölçü için mi dedin 1 ayı ? Zaten katılım olduğu takdirde yarışmamız 2-3 ay devam eder1 ay bana fazla geldi bence biraz azlata bilirsiniz 15 gun veya 10 gun ola bilir bence (sadece kendi fikrimi soyluyorum)
cunku 1 ay uzun bir sure arkadaslar bika bilir spordan :))
Kendini nasıl iyi hissediceksen öyle ol tabii tatlıımSag ol canim
Kemiklerim ince o yuzden kilolu gorunuyorum bir azdaha zayiflamaya ihtiyacim var zaten boyumda kisa
Evet canim hem olcu hemde 1. secicez demissin bence 1 ay uzun bilmem belk bana oyle geldi ? ben Jillian yapmisdim sona kadar bekleyememisdim olmusdum kendimi oda 1 ay yapiliyor sikilmisdim bence arkadaslarda sikilir :)Canım ölçü için mi dedin 1 ayı ? Zaten katılım olduğu takdirde yarışmamız 2-3 ay devam ederAmacımız da bıkmamak zaten düzenli spor yapmak