Boyun ağrısı normaldir başlarda. Oooo emin ol 6 ayda istediğin sonuçtan fazlasını alırsın. Yeter ki düzenli yap . Bu arada 3 gün spor + 1 gün dinlenme şeklinde yapmanızı öneririm :)))Ne gizel boyunuz uzun ve zayifsiniz. Benim 4.gunum bugun ama vucudum sikilasti hissediyorum. Heryerimi et kesti hala daha agriyor heryerim. Benim kocaman bi gobegim var. O yuzden kardiyo yapiyorum 30 dk. Sonra da 10 dk karin egzersizleri resmen catir catir yandi karnim hissediyorum. Sikilastim soyle bi 6 ay devam etsem istedigim sonuca ulasirim. Ama dediginz gibi illa biseyler cikiyor birakmak zorunda kaliyor insan. Karin egzersizlerini yaparken boynumdan destek aldim sanirim kafam boynum agriyor:))
Ben soyle dusundum hafta ici 5 gun yapip hafta sonlari 2 gun dinlenirim diye. Siz ne yapiyosunuz? Spor olarak.Boyun ağrısı normaldir başlarda. Oooo emin ol 6 ayda istediğin sonuçtan fazlasını alırsın. Yeter ki düzenli yap . Bu arada 3 gün spor + 1 gün dinlenme şeklinde yapmanızı öneririm :)))
O şekilde de olabilir. Fakat bir yerde okumuştum 3 günden fazla spordan uzak kalmayın diye. Cidden dikkat etmek lazım.Ben soyle dusundum hafta ici 5 gun yapip hafta sonlari 2 gun dinlenirim diye. Siz ne yapiyosunuz? Spor olarak.
Ben normalde kambur duruyorum simdi kambur durasim gelmiyor:))
Videolari isim olmadigi bi zman bakicam kac dk bunlar ve karin icin olani hangisi?O şekilde de olabilir. Fakat bir yerde okumuştum 3 günden fazla spordan uzak kalmayın diye. Cidden dikkat etmek lazım.
Ben ramazandan önceVe squat yapardım.
Şimdi biraz daha yoğunum . Artık kol videosu + karın videosu + 100yada 150 squat yapıyorum . Benim için bu şekilde daha iyi oldu. Hem çok yorulmuyorum derslerimi falan da yapıyorum.
hahahah evet kambur durmayacaksın artıkk
ilki karın, ikincisi kol, diğeri bacak. en fazla 12 dk sürüyorVideolari isim olmadigi bi zman bakicam kac dk bunlar ve karin icin olani hangisi?
Karini yaparim yarinilki karın, ikincisi kol, diğeri bacak. en fazla 12 dk sürüyor
İlk birkaç denemede zor oldu ama alıştım artık :)Ayca bu karin egzersizi cok agir yaa ben tam bacaklarimi 90 derece kaldiramiyorum yapamamsen yapabilionmu
Uzun zamandır yok belki başka topiktedirKonu sahibi hic yazmiyormu artik?
gogus:93ozaman tamam bende varımben spor salonunda yapıyorum sporumu haftanın 4 gunu bildirim yaparımmmm
Boy:172
Kilo:56
Gögüs:92
Bel Ölçüsü:70
Karın Ölçüsü:85
Basen Ölçüsü:95
Kalça Ölçüsü:92
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:56
Fazla degisiklik olmamis gibi kilonuz nasil?gogus:93
bel:67
karın:85
basen:96
kalca:93
bacaklar:57
benim olculerin birer birer artmıs bel incelmis birazamacımda bu yondeydi ama suan yavasladı vucudumdaki gelisme maalesef bir yavalsar bir hızlanır boyle isliyormus 8. ayımdayım sporda omuzlar 95 den 100 cme cıktı kollar 24 den 28 cme kaslandım baya
benim zaten amacım kilo vermek degildi vucudun gelismesiydi kilom 56 hala degismediFazla degisiklik olmamis gibi kilonuz nasil?