❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Boyun ağrısı normaldir başlarda. Oooo emin ol 6 ayda istediğin sonuçtan fazlasını alırsın. Yeter ki düzenli yap . Bu arada 3 gün spor + 1 gün dinlenme şeklinde yapmanızı öneririm :)))

Boyun ağrısı normaldir başlarda. Oooo emin ol 6 ayda istediğin sonuçtan fazlasını alırsın. Yeter ki düzenli yap . Bu arada 3 gün spor + 1 gün dinlenme şeklinde yapmanızı öneririm :)))
Ben soyle dusundum hafta ici 5 gun yapip hafta sonlari 2 gun dinlenirim diye. Siz ne yapiyosunuz? Spor olarak.
Ben normalde kambur duruyorum simdi kambur durasim gelmiyor:))

Ben soyle dusundum hafta ici 5 gun yapip hafta sonlari 2 gun dinlenirim diye. Siz ne yapiyosunuz? Spor olarak.
Ben normalde kambur duruyorum simdi kambur durasim gelmiyor:))
O şekilde de olabilir. Fakat bir yerde okumuştum 3 günden fazla spordan uzak kalmayın diye. Cidden dikkat etmek lazım.
Ben ramazandan önce Ve squat yapardım.
Şimdi biraz daha yoğunum . Artık kol videosu + karın videosu + 100yada 150 squat yapıyorum . Benim için bu şekilde daha iyi oldu. Hem çok yorulmuyorum derslerimi falan da yapıyorum.
hahahah evet kambur durmayacaksın artıkk

Videolari isim olmadigi bi zman bakicam kac dk bunlar ve karin icin olani hangisi?

27 TEMMUZ CARSAMBA;

1.gunbatimiii:
45 dk yuruyus, 15 dk karin egzersizi, 15 dk kardiyo. Toplam 75 dk.

Ayca bu karin egzersizi cok agir yaa ben tam bacaklarimi 90 derece kaldiramiyorum yapamam sen yapabilionmu

ben sporuma hala devam ediyorum ama buraya yazmayı bıraktım:)) cok az kisi bildirim yapmaya basladı

gogus:93
bel:67
karın:85
basen:96
kalca:93
bacaklar:57

benim olculerin birer birer artmıs bel incelmis biraz amacımda bu yondeydi ama suan yavasladı vucudumdaki gelisme maalesef bir yavalsar bir hızlanır boyle isliyormus 8. ayımdayım sporda omuzlar 95 den 100 cme cıktı kollar 24 den 28 cme kaslandım baya

Fazla degisiklik olmamis gibi kilonuz nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…