Hosgeldin ortimBende gelmek istiyorum plates le
Hosbuldum canım sende hoşgeldin :))Hosgeldin ortim
Tesekkur ederiz canimcimTopiğiniz hayırlı olsun kızlar herkese başarılar
Canım sensiz hiçbir yarışmayı düşenemiyorum nasılsın iyi misinSelam ben de varım yarışa bensiz olur mu hiçdaha önceden arkadaşımız C CallanPinckney yapmıştı çok iyi gidiyorduk özel nedenlerden ayrılmak zorunda kalınca yarım kalmıştı, umarım bu topikte onunki kadar rağbet görür
Evet yaşım 31 iki çocuk annesiyim kilom 76.6
Ölçülerimi yarın bildiricem
sen de katılTopiğiniz hayırlı olsun kızlar herkese başarılar
Sen nerdesin hiç yazmıyorsun günlük açtım gelmiyorsun etmiyorsunCanım sensiz hiçbir yarışmayı düşenemiyorum nasılsın iyi misin
çok güzel oldu bu yarışma teşekkür ederizzzKızlar şuan okuldayım akşama tek tek cevap yazıcam hepinize
Geçmiş olsun canım günlüğünü görmedim kusura bakma sporuda tekrar başladım kararsız kaldım şuan beni bir tek sen tetiklersin biliyor musun sen varsan bende varımSen nerdesin hiç yazmıyorsun günlük açtım gelmiyorsun etmiyorsun
Bugün biraz hasta gibiyim terliyorum oturduğumm yerden dün akşam dondurma yedim de
Sen nasılsın katılacakmısın sende yarışmaya eski günlerdeki gibi
Hatırlıyor musun sen bensu321 ilk 3 E gidiyorduk
Hosgeldinnnn kuzummmm ben burdayımmerhaba kızlar..aranıza alırsanız bende katılmak istiyorum 9.takımdanım 35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 89,9 kiloyum boyum 165 diğer ölçülerimi yarın bildiririm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ben de seni kıskanıyordum kız Zaman'ında 180 dk yürüyüş yok 120 dk ağırlık
Bunun için benden iyisini bulamazsın canını yakarımmm çok fena gaza getiririmm bilesin baby
Niye kararsız kalıyorsun ki bak biz aylar önce tanıştık spor yarışmasında ben o gün bugündü hala devam ediyorum tam 7 ay oldu, 1 aylık hastalık sebebiyle ara verdim sadece o kadar, bende bağımlılık haline geldi yapmayınca rahat edemiyorum ve inan ter attıkça Mutlu oluyorumGeçmiş olsun canım günlüğünü görmedim kusura bakma sporuda tekrar başladım kararsız kaldım şuan beni bir tek sen tetiklersin biliyor musun sen varsan bende varım