❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Ayy yanlış mesajı alıntılamışım :KK22: Yarış konusunu hemen üstteki mesaja yazdım canım :KK66: Hahah teşekkürler canıım :KK36::pBöyle şeyler organize etmeyi ve spor yapmayı seviyorum :KK36: O yüzden açayım dedim :KK31:
Sen spor neler yapıyosun kuzum az anlat bakem bii :)) sportmen kuzu :KK37:

Bence bir düşüün ve katıl deriim :KK45: Rekabet iyidir hem arkadaşlar da var :KK49:
Canım ben sporu programım var sadece o sürede yapıyorum .. Mesela Ramazan da inşallah kısmetse 1 saatlik Insanity 2. Ayımı yapıcam :)) kalorilerimide ölçüyorum :)) tamam hadi katılıyım bende :)) pazar sabahı ölçülerimi yazıyım :) ya da yarın .. Listeyi kim yapıyor ? Takip etmekde zor haa bunca insanı :))

Sen spor neler yapıyosun kuzum az anlat bakem bii :)) sportmen kuzu :KK37:
Okul zamanı çok spor yapamadım okulum çok yoğun çünkü fen lisesindeyim :KK43: Ama geçen yaz leslie,yürüyüş,ip atlama, zumba, jıllıan, pilates bunların hepsini denedim :spor: Bir de 1 ay spor salonuna gittim fitness a:KK49: Yani çoğu şeyi denedim ve araştıryorum sürekli :spor: Bu yazdan bakıcam artık :KK49: Sen neleer yapıyosun ?

Canım ben sporu programım var sadece o sürede yapıyorum .. Mesela Ramazan da inşallah kısmetse 1 saatlik Insanity 2. Ayımı yapıcam :)) kalorilerimide ölçüyorum :)) tamam hadi katılıyım bende :)) pazar sabahı ölçülerimi yazıyım :) ya da yarın .. Listeyi kim yapıyor ? Takip etmekde zor haa bunca insanı :))
Süpermiş bekliyorum merakla :confused: Ben yapıcam canım okul bitiyor artık yazın tamamıyla rahatım :KK28: Eee yaşım itibariyle internetteyim çoğu zaman :p Yaparım rahatlıkla :KK19:

Okul zamanı çok spor yapamadım okulum çok yoğun çünkü fen lisesindeyim :KK43: Ama geçen yaz leslie,yürüyüş,ip atlama, zumba, jıllıan, pilates bunların hepsini denedim :spor: Bir de 1 ay spor salonuna gittim fitness a:KK49: Yani çoğu şeyi denedim ve araştıryorum sürekli :spor: Bu yazdan bakıcam artık :KK49: Sen neleer yapıyosun ?
Oo hem fen liseli hem sportmen , harikasın kuzum sen :) yaptığın programlarda süpermiş ..
Canım ben 5,6 yıldır diyet dönemlerdinde zayıflamak için genelde Jill programları yapardım.. Zayıflayınca bırakırdım tabii :)
Ama bu sene 7 ayım doldu sporu sürekli yapıyorum .. Jill' in hemen hemen her programını ( bady revolition ' ın bir kaç bölümü hariç .. Çünkü o 3 aylık takvimli bir program ) sonra MAX30 2 aylık programı bitirdim ..
Şimdi INSANITY yapıyorum 1. Ayım cumartesi son .. 2. Ayıma pazar günü başlıycam kısmetse kızum :))
Yaşım 41 bu arada :))

Süpermiş bekliyorum merakla :confused: Ben yapıcam canım okul bitiyor artık yazın tamamıyla rahatım :KK28: Eee yaşım itibariyle internetteyim çoğu zaman :p Yaparım rahatlıkla :KK19:
Yaparsın sende o yetenek kabiliyet var belli şekerciim :)
Ayy heyecanlandım bak güzel olacak haa yarışmak :))

Eşlerimizi nasıl belirliycez, fikrin var mı kuzum ???

Oo hem fen liseli hem sportmen , harikasın kuzum sen :) yaptığın programlarda süpermiş ..
Canım ben 5,6 yıldır diyet dönemlerdinde zayıflamak için genelde Jill programları yapardım.. Zayıflayınca bırakırdım tabii :)
Ama bu sene 7 ayım doldu sporu sürekli yapıyorum .. Jill' in hemen hemen her programını ( bady revolition ' ın bir kaç bölümü hariç .. Çünkü o 3 aylık takvimli bir program ) sonra MAX30 2 aylık programı bitirdim ..
Şimdi INSANITY yapıyorum 1. Ayım cumartesi son .. 2. Ayıma pazar günü başlıycam kısmetse kızum :))
Yaşım 41 bu arada :))
Ayy 41 mii maşallah yaa abla diyim o zaman sorun olmazsa annem de 46 yaşında benim :nazar::KK200: Valla harikasın ablacım yaptığın programlar.sporlar çook güzel :KK9::KK9: 7 aydır sürekli spor yapmak da çok güzel :KK36:

Yaparsın sende o yetenek kabiliyet var belli şekerciim :)
Ayy heyecanlandım bak güzel olacak haa yarışmak :))

Eşlerimizi nasıl belirliycez, fikrin var mı kuzum ???
İnşallah hep birlikte çok güzel olucakk :KK68: Bakalım ablam eşleri kurayla belirlerim heralde adil olsun :KK39: vee sürpriz olsuun :p Sizin isteğinize göre haftada 1 ya da 2 haftada 1 değişir eşlerimiiz :KK31:

Ayy 41 mii maşallah yaa abla diyim o zaman sorun olmazsa annem de 46 yaşında benim :nazar::KK200: Valla harikasın ablacım yaptığın programlar.sporlar çook güzel :KK9::KK9: 7 aydır sürekli spor yapmak da çok güzel :KK36:
Sağol bebeğim :)
Aslı ismim Aslı abla diyebilirsin :) 18 yaşında unide okuyan bir kızım var benimde şekerim :))

İnşallah hep birlikte çok güzel olucakk :KK68: Bakalım ablam eşleri kurayla belirlerim heralde adil olsun :KK39: vee sürpriz olsuun :p Sizin isteğinize göre haftada 1 ya da 2 haftada 1 değişir eşlerimiiz :KK31:
Kura fikri iyiymiş :) haftada bir değişsin bence :)
Kaç katılımcı var şimdiye kadar ??

Son düzenleme:
Yaparız tabii ki canıım :KK66: Zaten amacımız hem motive olmak hem de bilgi sahibiyan:KK66: Sen de hoşgeldiin canıım :KK25:
Hosbuldum canım, iyi ki böyle bi şey başlattın bak nasıl usustuk:-):-)
Kızlar şöylede birşey var yarışmada ölçüler baz alınacaksa eğer ; spora ilk başlıyanlar daha fazla inceliyor kesinlikle canlarım :) ama uzun süredir spor yapanlarda bu incelme o kadar bariz olmuyor .. Bunuda göz önünde bulundurun derim .. Ben accıkda ondan katılmıyorum aahhhaaah :)) yoksa sollardım hepicinizi kızlar :)) ama Max30 da gün gün paylaşıyorum sporumu oradan takip etmek isteyen olursa beklerim :)
Koza canım çok güzel oldu böyle bir topik açman kıı , üstelik 17 yaşındaymışın , cimcime seni bak sen şu cimcimeye dedim :)) böyle sporsever gençlere bayılıyorum :))
bekle bekle ben gelirim ama nereye gelwcwn bilemedim:-):-)max30 ne ola ki????
De mi ya tam cimcime:-)

X