❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

16 haziran perşembe
1.Zuzu45ay:
Focust25 30 dk+Koşu bandında 40 dk sprit interval+45 dk normal tempo yürüyüş=115 dk
2.memfis:
4x8 omuz dumbell press 4x8 omuz yanlara acıs 4x8 omuz one kaldırıs
4x8 triceps z bar antremanı sure:30 dk

16 haziran perşembe
1.Zuzu45ay:
Focust25 30 dk+Koşu bandında 40 dk sprit interval+45 dk normal tempo yürüyüş=115 dk
2.memfis:

3.Blackswannina94 : koşu bandında yürüyüş : 45 dk

16 haziran perşembe
1.Zuzu45ay:
2.memfis:

4. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 2. Hafta 4. Gün streching günüydü , birde karın egzersisi ekledim
Cardio Abs 17 dk + Max Recovery 49 dk : 66dk

16 haziran perşembe
1.Zuzu45ay:
2.memfis:

4. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 2. Hafta 4. Gün streching günüydü , birde karın egzersisi ekledim

5. Jan-da: jilliyan level 3 30 dk

Ben yine duramadım ve kasığımın ağrıdığı taranftan bu defa belimi incittim sanırım kasılma hissediyorum bel fıtığımda var orta şiddette iki adet

Ben yine duramadım ve kasığımın ağrıdığı taranftan bu defa belimi incittim sanırım kasılma hissediyorum bel fıtığımda var orta şiddette iki adet
Canım bel fıtıgın varsa yürüyüş falan yap tempolu yapmaya çalışırsın oda faydalı, spor yaparken sağlığından olma canım benim dikkat et ya da hareketleri çok kontrollü yapmaya çalış., zorlandığın yerde ya bırak ya da hafif yapmaya çalış ..

Ay canım öyle yapıyorum zaten zorluk hissettiğim an bırakıyorum belime yük binmesin diye ama anlamadığım sağ kasığımda ağrı olmuştu ve bu akşam belimin sağ tarafından da ağrı girdi

Ay canım öyle yapıyorum zaten zorluk hissettiğim an bırakıyorum belime yük binmesin diye ama anlamadığım sağ kasığımda ağrı olmuştu ve bu akşam belimin sağ tarafından da ağrı girdi
Level 3 de oblik çalıştırma hareketleri var sanırım onlar zorladı canım hani şu şınav pozisyonundayken bacağı kollara yaklaştırma hareketi.. Yanlış hatırlamıyorsam o hareketten olmuş olabilir.. Bir daha ki severe yer hateketlerini es geç belli bir süre yapma canım ,, geçmiş olsun aman dikkat et canısı :)

Yok ya ondan önce oldu valla o yüzden dediğin gibi o hareketleri üstten üstten geçtim ama yine de şu an sağ taraf fena :))
Yine de sağol canım ya çok tatlısın

Yok ya ondan önce oldu valla o yüzden dediğin gibi o hareketleri üstten üstten geçtim ama yine de şu an sağ taraf fena :))
Yine de sağol canım ya çok tatlısın
Sende sağol canım benim :))
Ağrıyan yere bel fıtığına sıcak iyi gelmez derler ama sen bilirsin varsa dr'un önerdiği krem falan birşey sür geçer inşallah ..

16 haziran perşembe
1.Zuzu45ay:

2.memfis:

5. Jan-da:
jilliyan level 3 30 dk

6.puccakanka: doğada:45dk yürüyüş...

16 haziran perşembe
1.Zuzu45ay:

2.memfis:

5. Jan-da:
jilliyan level 3 30 dk

6.puccakanka: doğada:45dk yürüyüş...

7.Zerosima: 30 dk yürüyüş

Hanımlar yürüyüş de Leslie yi tercih edenler için Leslie nin 45 dk iki videosu var Hits party songs ve hits radio remix diye 3 mill yapıyosunuz ama hem diğer videolarına göre daha eğlenceli güzel müzikler çalıyor arka fondabirde interval bir yürüyüş modeli var normal tempo hızlı tempo diye gidiyor bi deneyin derim alternatif olarak

17 Haziran 2016 cuma
1.memfis:
sırt antremanı:lat pull down(sırta cekis)(4x8)(25kg)..lat pull down(goguse cekis)(3x8)(20kg)..rowing(3x8)(25kg)
biceps antremanı: z bar (4x8) (15kg)
bacak ve basen antremanı:leg press (4x8) (120kg)..leg curl (4x8) (32kg)..basen (3x12) (75kg)
geriye bacak kaldırma (3x12) (5kg)..yukarıya dogru bacak kaldırma (3x12) (5kg)
toplam sure:50 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…