❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

15 Haziran çarşamba
1.Zuzu45ay:
Focust25 total circuit body=30 dk

2. Pia Miya:
10 dakika merdeven çıkıp inme + 40 dakika tempolu yürüyüş toplam 50 dk

3. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 2. Hafta 3. Gün programı Max Interval Plyo : 56 dk

Sorun değil tatlım, yarışma haftalık mı olacakdı, aylık mı ??

Sorun değil tatlım, yarışma haftalık mı olacakdı, aylık mı ??
Hem haftalık, hem aylık Ama Ramazan'dan sonra da devam edicek Haftaya genel bir hatırlatma yapıcam 2 haftadır spor yapmayan ama listede olan çok arkadaşımız. Ama ramazandan dolayı onları çıkartmıycam belki oruçluyken spor zor oluyordur bu yüzden

Kızlar aramızda azimliler çok :)) benimde acilen süre arttırıcı ek bişeyler yapmam lazım en azından bir yarım saat falan :) yoksam gerilerde kalcam ayy :)) ne yapsam acep :)) önerisi olan ??

Evet Ramazandan dolayı yapamayan çok kişi var , sen listeyi 35 kişi falan demişdin ama en fazla 15,16 kişi falan katıldı sanki canım.. Sonradan gelenlerde olacakdır kesinlikle ama biz Ramzan falan demeden yapıyoruz daha kardayız heheheh :))

Evett maşallah süpersiniiiiz Aslı Ablacım Tabii kii daha karlısınıız Bence de Ramazandan sonra daha çok kişi gelir diye düşünüyorum

Evett maşallah süpersiniiiiz Aslı Ablacım Tabii kii daha karlısınıız Bence de Ramazandan sonra daha çok kişi gelir diye düşünüyorum
Sağol tatlım bence katılan tüm kozlarımız süperler ya gerçekden :) Sen de evine dönde başla gayrı kuzum ama daha var sanırım 24 ü demişdin heralde , neyse o zamana okul falanda olmaz daha rahat rahat yaparsın :)

Evettt herkes harikaaa , fit olma yolunda emin adımlarla ilerliyo herkes Ayy evime dönsem neler yapıcam da işte 1 haftam daha var

15 Haziran çarşamba
1.Zuzu45ay:

2. Pia Miya:

3. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 2. Hafta 3. Gün programı Max Interval Plyo : 56 dk

4.puccakanka:
500ip atlama,,2saat yürüyüş belki daha fazla + egzersiz programı 30dk herbirini 40kez yaptım :))

Sen kendini düzene koy gel bekliyoruz sıkıntı yok cnm :)

15 Haziran çarşamba
1.Zuzu45ay:

2. Pia Miya:

4.puccakanka:
500ip atlama,,2saat yürüyüş belki daha fazla + egzersiz programı 30dk herbirini 40kez yaptım :))

5.Zerosima: 30 dk yürüyüş 10 dk karışık egzersiz : 40 dk

15 Haziran çarşamba
1.Zuzu45ay:

2. Pia Miya:

4.puccakanka:

5.Zerosima: 30 dk yürüyüş 10 dk karışık egzersiz : 40 dk

6. Blackswannina94 : koşu bandında tempolu yürüyüş : 45 dk

kızlar kusura bakmayın dün akşamdan beri internetim yoktu bu saate kaldı bildirim

zuzu45ay canım normal tempoda yürüyüşünü kaçta yapıyorsun? ve maşallah çok güzel spor yapmışsın bugün,azmini tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…