Canım yeni gördüm sorunu gerçi L LoReLaiii güzel açıklamış onun da dediği gibi 4 veya 3 dk normal tempolu yürüyüş 1 veya 2 dk yüksek tempolu yürüyüş veya koşu şeklinde yapıyorum.. Kalori yakımı daha fazla oluyor ayrıca işin içine eğimi de katarsan daha etkili..Örneğin yürüyüş hızım 3 dk 5-5.5 koşu 2 dk 7-8 şeklinde yapıyorum..Kendine göre ayarlaya bilirsin ama bu şekilde yaparsan daha etkili.Birde yürüyüş sırasında dumball alıyorum elime 1 er kglık postacı yürüyüşü şeklinde yapıyorum böylece kol ve karın içinde daha etkili oluyor..canım bir şey sorabilir miyim? interval+sprint interval yürüyüş dediğin nasıl bir yürüyüş oluyor?zuzu45ay
hahahah aslında mantıklıÇok şükür tam zamanında yaptım bildirimi gerçi 8dk geciktim ama yazana halledene kadar anca oldu.saat,13te sondu bende tam 13te son bildirimi yapıp bildirimi kapadımben yürüyüşe kaçıyorum şimdi yolum uzun acaba ip atlaya atlaya yürüyesemde yürüyüşle ip atlamayı aynı andamı çıkarsam aradan napsam hahaha
Eğim çalışırken de hız ayarlaması yapıyorum.Örneğin 5 .5km hızda 8 eğim ise 10 eğimde 5 km hızda çalışyorum.Benim koşu bandının eğimi en fazla 10 o günkü yürüyüş şeklime göre mesela 3 dk 10 eğimde 5 km hız 2 dk eğimsiz 6.5-7 de koşu veya tempolu yürüyüş yapıyorum.Kendine göre ayarlayabilirsin tatlım ilk başta yavaşdan başla fazla zorlama kendinicanım süpersin çok güzel yürüyormuşsun,örnek plan için de çok teşekkür ederim bugün ona uygun olarak yapayım.2 gün eğim ağırlıklı yürüyorum dedin ya orada hız arttırma-azalma yapmıyor musun canım?bir de maksimum kaç eğimde yapıyorsun?ben de yaptığım zaman min 40 dakka yaparım,ilk planı uygulayacağım bugün 2 set yapsam sorun olmaz değil mi,ay çok soru sordumzuzu45ay
canım çok teşekkür ederim bilgiler için,ben de kendime göre bir plan oluşturayım.aldık bu koşu bandını bir işe yarasınfitblack Canım birde şöye bir programım var 0-5 dk 4km yürüme sonra 5-9 dk 5.5 yürüme eğim 10 sonra 9-10 dk 7 hız koşu eğim 0 bu şekilde 45 dk yapıyorum son 5 dk eğim 0 düz yürüme hız 4 şeklinde uyguluyorum.. bu arada koşu bandında 1-1.5 eğim düz yol da yüürüme gibi oluyormuş öyle okudum bi spor sitesinde..
Canım bende öyle yapıyorum bayağı bi dizi bitirdimcanım çok teşekkür ederim bilgiler için,ben de kendime göre bir plan oluşturayım.aldık bu koşu bandını bir işe yarasın
zamanla hızı arttırırım ben de,yalnız ben tempolu yürürken yabancı dizi izliyordum şimdi 1dk onu ayarla 4dk başka hızı ayarla diziye konsantre olamayacağımneyse önemli olan o yağların gitmesi
hahaha boş boş duvara bakılarak yapılmıyor ki cidden,heyecanlı giden yabancı dizi önerilerini bekliyorum öyleyseCanım bende öyle yapıyorum bayağı bi dizi bitirdimBazen müziklede çalışıyorum güzel yabancı müzikler var onlra eşliğinde de güzel oluyor
Zevkler uyar mı bilmem ama benim seyrettiğim diziler The Walking Dead, Game of Thrones, Bates Motel, Falling skies, dexter, Wayward pines, 11.22.63 (JFK), Sherlock Holmes, Fringe, The X Files, Prison Break aklımda kalanlarhahaha boş boş duvara bakılarak yapılmıyor ki cidden,heyecanlı giden yabancı dizi önerilerini bekliyorum öyleyse
evet uyuyor zevklerimiz,prison break izliyorum ben de şu anZevkler uyar mı bilmem ama benim seyrettiğim diziler The Walking Dead, Game of Thrones, Bates Motel, Falling skies, dexter, Wayward pines, 11.22.63 (JFK), Sherlock Holmes, Fringe, The X Files, Prison Break aklımda kalanlar
Araya girmek gibi anlamayın ama . The Flash'ı kesinlikle öneririmhahaha boş boş duvara bakılarak yapılmıyor ki cidden,heyecanlı giden yabancı dizi önerilerini bekliyorum öyleyse