❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

ben birde yaptıgım hareketleri resimli olarak gosteriyim boyle yazınca pek anlasılmıyor netten bulabildiklerimi paylasıyım

lat pull down hareketi bu oluyor sırt kaslarını calıstıran bir hareket..

bu da aynı makineyle yapılan ama goguse dogru cekilen egzersiz bicimi buda sırt kaslarını calıstırıyor

z bar denilen seyde bu biceps (pazuları) veya triceps (arka kol) calıstırmak icin kullanılan cubuk :))

leg press denilen makine buda daha cok bacagın on ve yan kısımdaki kasları calıstırır tabi popoyuda azda olsa etkiliyor

bu iki harakette arka bacagı ve baseni cok iyi calıstıran harekerler ayak bilegine agırlık taktıgınızda daha etkili

17 Haziran 2016 cuma
1.memfis:
sırt antremanı:lat pull down(sırta cekis)(4x8)(25kg)..lat pull down(goguse cekis)(3x8)(20kg)..rowing(3x8)(25kg)
biceps antremanı: z bar (4x8) (15kg)
bacak ve basen antremanı:leg press (4x8) (120kg)..leg curl (4x8) (32kg)..basen (3x12) (75kg)
geriye bacak kaldırma (3x12) (5kg)..yukarıya dogru bacak kaldırma (3x12) (5kg)
toplam sure:50 dk
2.Zuzu45ay: 60 dk leslie ile yürüyüş+30 dk focust25= 90 dk

Leslienin bahsettiğin bu videoları nereden bulabilirim canımm 3-4 ay leslie 45 dk boyunca yapınca sıkılıyor insan değişik bir program lazım motive olmak için

17 Haziran 2016
1.memfis:
sırt antremanı:lat pull down(sırta cekis)(4x8)(25kg)..lat pull down(goguse cekis)(3x8)(20kg)..rowing(3x8)(25kg)
bacak ve basen antremanı:leg press (4x8) (120kg)..leg curl (4x8) (32kg)..basen (3x12) (75kg)

3.OlivenOil :
INSANİTY 2. Ay 2. Hafta 5. Gün programı Max Cardio Conditioning 55 dk + 30 dk dışarda yürüyüş :85dk

Süper çalışmalar canım :) Maşallahın var. Ne gibi değişimler oldu vücudunda biraz bahseder misin ? Ne kadar zamandır salonda spor yapıyorsun ??

Zuzucum sen ne zamandır spor yapıyorsun hayatım ??
Canım yani yaklaşık bi spora başalamam 12sene falan kimi zaman çook düzenli yaparım kimi zaman 1 -2 ay hiç yapmadığımda olur işte bu şekilde bi geçmişi var Vücut yapım çok müsayit kilo almaya bide triod hastasıyım en ufak kaçamaklarda bile direk kilo alıyorum ..Bu durumda hemen dikkat edip spora başlarsan kilolar gidiyo etmezsem geldikçe geliyor kilolarişte böyle canım ama seviyorum sporu ve yeni şeyleri denemeyide..

17 Haziran 2016 cuma
1.memfis:

3.OlivenOil :
INSANİTY 2. Ay 2. Hafta 5. Gün programı Max Cardio Conditioning 55 dk + 30 dk dışarda yürüyüş :85dk

4.Zerosima: 30 dk yürüyüş

Süper çalışmalar canım :) Maşallahın var. Ne gibi değişimler oldu vücudunda biraz bahseder misin ? Ne kadar zamandır salonda spor yapıyorsun ??
5 ay doldu..kollar kaslandı omuzlar guclendi sırtım genisledi olculerini alıyorum her ay:) bacaklarda sıkılasma basladı popo sekillendi bacak kasları belirginlesmeye basladı en onemliside baya bir guclendim:))

5 ay doldu..kollar kaslandı omuzlar guclendi sırtım genisledi olculerini alıyorum her ay:) bacaklarda sıkılasma basladı popo sekillendi bacak kasları belirginlesmeye basladı en onemliside baya bir guclendim:))
Maşallah güzel değişimler yaşamışsın canım :) diyet yapıyor musun ? Kilo değişimi oldu mu peki ?? Beslenmeni nasıl yapıyorsun pro ağırlıklı yapıyorsundur muhtemelern biraz bahseder misin ? Özel pro içecek falan kullanıyor musun ??

Düzenli spor yapmak bağımlılık yapıyor zaten canım :) eskiden bende diyet dönemlerimde yapıp bırakırdım artık diyeti ya da sağlıklı beslenme mi diyelim ve sporu sürekli yapmaya çalışıyorum :) inşallah da hedef kilolarımıza ulaşımca da sporlarımızı devam ettiririz canım :) bende çabuk kilo alıyorum artık canım eskiden normaldim ama 6 yıldır meto yavaşladı sanırım bir de çalışma şartlarım değişdi o yüzden kilolar dikkat etmeyince oturup kalıyor bedenimize :))

ben kilo vermek istemiyorum daha cok almaya yonelik calısıyorum diyet olarakda tatlıyı cok tuketmiyorum cunku sıkılasmayı onluyor..spordan sonra karbonhidratın yogun oldugu protein tozlarından iciyorum eve gelince et tavuk ve yanında karbonhidrat iceren pilav veya makarna tuketiyorum..zayıflamak isteyenlerde yine protein tozu icebilir ama karbonhidrat miktarı az olmalı bide kiloya gore degisiyor 5-10 kilo fazlanız varsa ekmegi ve tatlıyı kestiginiz muddetce sporla birlikte cok kolay verirsiniz zaten cok yaglı yemekler yemeyin et veya tavuk yapıcagınız zaman fırında veya haslama yapın aslında en onemli olan sey spordan sonra protein almak almazsanız yaptıgınız sporun faydası azalır cunku alınan protein kas olusumunu saglıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…