Teşekkür ederimzuzu45ay şekerim bu ne ayy Maşallahın var :) hızlı çıkdın kız :))
Canım normal tempo yürüyüşüm 5-5.5 hızda yapıyorum eğim olarak da 1.5-2 yi seçiyorum..Teşekkür ederimzuzu45ay canım normal tempoda yürüyüşünü kaçta yapıyorsun? ve maşallah çok güzel spor yapmışsın bugün,azmini tebrik ediyorum
Hanımlar yürüyüş de Leslie yi tercih edenler için Leslie nin 45 dk iki videosu var Hits party songs ve hits radio remix diye 3 mill yapıyosunuz ama hem diğer videolarına göre daha eğlenceli güzel müzikler çalıyor arka fondabirde interval bir yürüyüş modeli var normal tempo hızlı tempo diye gidiyor bi deneyin derim alternatif olarak
Canım http://www.yandex.com.tr/video/pad/favorites?filmId=fLzf0260gQI&ncrnd=5090 bu linkden bulabilirsin bide arama için yandex videolardan leslie diye arayınca güzel videolarda çıkıyor bi dene bence leslie nin bu videosunu eğlenceliLeslienin bahsettiğin bu videoları nereden bulabilirim canımm 3-4 ay leslie 45 dk boyunca yapınca sıkılıyor insan değişik bir program lazım motive olmak için
http://yandex.ru/video/pad/search?p=1&filmId=fLzf0260gQI&text=leslie sansone hiitLeslienin bahsettiğin bu videoları nereden bulabilirim canımm 3-4 ay leslie 45 dk boyunca yapınca sıkılıyor insan değişik bir program lazım motive olmak için
Süper çalışmalar canım :) Maşallahın var. Ne gibi değişimler oldu vücudunda biraz bahseder misin ? Ne kadar zamandır salonda spor yapıyorsun ??ben birde yaptıgım hareketleri resimli olarak gosteriyim boyle yazınca pek anlasılmıyornetten bulabildiklerimi paylasıyım
lat pull down hareketi bu oluyor sırt kaslarını calıstıran bir hareket..
bu da aynı makineyle yapılan ama goguse dogru cekilen egzersiz bicimi buda sırt kaslarını calıstırıyor
z bar denilen seyde bu biceps (pazuları) veya triceps (arka kol) calıstırmak icin kullanılan cubuk :))
leg press denilen makine buda daha cok bacagın on ve yan kısımdaki kasları calıstırır tabi popoyuda azda olsa etkiliyor
bu iki harakette arka bacagı ve baseni cok iyi calıstıran harekerler ayak bilegine agırlık taktıgınızda daha etkili
Sen benden önce cevaplamışsın canım sonradan gördüm :)Canım http://www.yandex.com.tr/video/pad/favorites?filmId=fLzf0260gQI&ncrnd=5090 bu linkden bulabilirsin bide arama için yandex videolardan leslie diye arayınca güzel videolarda çıkıyor bi dene bence leslie nin bu videosunu eğlenceli
Olsun ne güzel destek oluyoruz birbirimizeSen benden önce cevaplamışsın canım sonradan gördüm :)
Zuzucum sen ne zamandır spor yapıyorsun hayatım ??Olsun ne güzel destek oluyoruz birbirimize
Canım yani yaklaşık bi spora başalamam 12sene falan kimi zaman çook düzenli yaparım kimi zaman 1 -2 ay hiç yapmadığımda olur işte bu şekilde bi geçmişi varZuzucum sen ne zamandır spor yapıyorsun hayatım ??
5 ay doldu..kollar kaslandı omuzlar guclendi sırtım genisledi olculerini alıyorum her ay:) bacaklarda sıkılasma basladı popo sekillendi bacak kasları belirginlesmeye basladı en onemliside baya bir guclendim:))Süper çalışmalar canım :) Maşallahın var. Ne gibi değişimler oldu vücudunda biraz bahseder misin ? Ne kadar zamandır salonda spor yapıyorsun ??
Maşallah güzel değişimler yaşamışsın canım :) diyet yapıyor musun ? Kilo değişimi oldu mu peki ?? Beslenmeni nasıl yapıyorsun pro ağırlıklı yapıyorsundur muhtemelern biraz bahseder misin ? Özel pro içecek falan kullanıyor musun ??5 ay doldu..kollar kaslandı omuzlar guclendi sırtım genisledi olculerini alıyorum her ay:) bacaklarda sıkılasma basladı popo sekillendi bacak kasları belirginlesmeye basladı en onemliside baya bir guclendim:))
Düzenli spor yapmak bağımlılık yapıyor zaten canım :) eskiden bende diyet dönemlerimde yapıp bırakırdım artık diyeti ya da sağlıklı beslenme mi diyelim ve sporu sürekli yapmaya çalışıyorum :) inşallah da hedef kilolarımıza ulaşımca da sporlarımızı devam ettiririz canım :) bende çabuk kilo alıyorum artık canım eskiden normaldim ama 6 yıldır meto yavaşladı sanırım bir de çalışma şartlarım değişdi o yüzden kilolar dikkat etmeyince oturup kalıyor bedenimize :))Canım yani yaklaşık bi spora başalamam 12sene falan kimi zaman çook düzenli yaparım kimi zaman 1 -2 ay hiç yapmadığımda olur işte bu şekilde bi geçmişi varVücut yapım çok müsayit kilo almaya bide triod hastasıyım en ufak kaçamaklarda bile direk kilo alıyorum ..Bu durumda hemen dikkat edip spora başlarsan kilolar gidiyo etmezsem geldikçe geliyor kilolar işte böyle canım ama seviyorum sporu ve yeni şeyleri denemeyide..
ben kilo vermek istemiyorum daha cok almaya yonelik calısıyorum diyet olarakda tatlıyı cok tuketmiyorum cunku sıkılasmayı onluyor..spordan sonra karbonhidratın yogun oldugu protein tozlarından iciyorum eve gelince et tavuk ve yanında karbonhidrat iceren pilav veya makarna tuketiyorum..zayıflamak isteyenlerde yine protein tozu icebilir ama karbonhidrat miktarı az olmalı bide kiloya gore degisiyor 5-10 kilo fazlanız varsa ekmegi ve tatlıyı kestiginiz muddetce sporla birlikte cok kolay verirsiniz zaten cok yaglı yemekler yemeyin et veya tavuk yapıcagınız zaman fırında veya haslama yapın aslında en onemli olan sey spordan sonra protein almak almazsanız yaptıgınız sporun faydası azalır cunku alınan protein kas olusumunu saglıyorMaşallah güzel değişimler yaşamışsın canım :) diyet yapıyor musun ? Kilo değişimi oldu mu peki ?? Beslenmeni nasıl yapıyorsun pro ağırlıklı yapıyorsundur muhtemelern biraz bahseder misin ? Özel pro içecek falan kullanıyor musun ??