Kilo almaya çalışmak :) ilk evlendiğim zaman dışında kilo alayım diye ekstra telaşım hiç olmadığından yazdığın ilginç geldi canım .. Aşırı zayıflıkda iyi değil doğru .. Zayıf olmak fit olmak değil , sende sporla kas yaparak birleştirmişsin çok iyi yapmışsın canım ..ben kilo vermek istemiyorum daha cok almaya yonelik calısıyorum diyet olarakda tatlıyı cok tuketmiyorum cunku sıkılasmayı onluyor..spordan sonra karbonhidratın yogun oldugu protein tozlarından iciyorum eve gelince et tavuk ve yanında karbonhidrat iceren pilav veya makarna tuketiyorum..zayıflamak isteyenlerde yine protein tozu icebilir ama karbonhidrat miktarı az olmalı bide kiloya gore degisiyor 5-10 kilo fazlanız varsa ekmegi ve tatlıyı kestiginiz muddetce sporla birlikte cok kolay verirsiniz zaten cok yaglı yemekler yemeyin et veya tavuk yapıcagınız zaman fırında veya haslama yapın aslında en onemli olan sey spordan sonra protein almak almazsanız yaptıgınız sporun faydası azalır cunku alınan protein kas olusumunu saglıyor
aslında kilom 57 azda degil ama vucut yapısındanmıdır nedir daha az gorunuyor:)Kilo almaya çalışmak :) ilk evlendiğim zaman dışında kilo alayım diye ekstra telaşım hiç olmadığından yazdığın ilginç geldi canım .. Aşırı zayıflıkda iyi değil doğru .. Zayıf olmak fit olmak değil , sende sporla kas yaparak birleştirmişsin çok iyi yapmışsın canım ..
Evet bende pro ağırlıklı besleniyorum ama kilo vermeye ve kas yoğunluğumu arttırmaya çalışıyorum ama ilk hedefim şu an yağlarımdan kırtulmak kaslarda hafifden oluşdular yağlardan kurtuldukça gün yüzüne çıkmaya çalışıyorlar :)
Insanity' i bitirince ağırlık çalışmalı bir program yapıcam kısmetse, muhtemelen p90x olucak sanırım.. Insanity p90x hybrit çalışması düşünüyorum 70 e düşmüş olursam eger bitirene kadar :) Ağırlık çalışmak gerçekden kas geliştirmenin en iyi yolu.. ev ortamında ne kadar yapılır bilemiyorum ama en azından hafif kaslanayım sıkılaşayım yeter fazlasında şu an gözüm yok canım :))
Üst bedenin inceyse daha zayıf görünürsün olduğundan canım kilon fazla değil.. Boyun kaç ??aslında kilom 57 azda degil ama vucut yapısındanmıdır nedir daha az gorunuyor:)
ev ortamında da yaparsın dumbell al omuz gogus ve kol kaslarını rahatlıkla calıstırırsın bacakları ve basenide bilek agırlıkları var onlarla calısarak sıkılastırırsın..sporda agırlıkları arttırma imkanı oluyor buda kasların daha belirginlesmesini saglıyor evde yaptıgınla kaslar cok belirginlesmese sımsıkı bir vucudun olur:)
Boyumuz ayni:)) senin hersey varmis ne guzel evde gayet iyi yaparsin sporunu bende eve almayi dusunuyorum gidemedigim zamanlar yapmak icin squat icin agirlik bar falan aliyim diyorum eve kuralim spor salonunu en guzeli:)Üst bedenin inceyse daha zayıf görünürsün olduğundan canım kilon fazla değil.. Boyun kaç ??
Evde dambel setim var canım, push up şınav barım ve barfiksim var hepsi hazır ağırlık programıma geçmemi bekliyorlar arada yapıyorum kısa kısa genede :) şu yağlardan biraz kurtulayım inşallah :) boyum 172 benim kilom şu an şişlik var regl şişliği 74 ama 72,500 ü görmüşdüm ramazan başında 70 e indiğim zaman ağırlık programlarıma geçicem kısmetse :)
Oyy oyy canım 172 boy 57 kilo süpersin o zaman tatlım gerçekden :) ben o kiloda iskelet gibi oluyorum :) evlendiğimde 52 kiloydum , kilo almaya uğraşıyordum :)Boyumuz ayni:)) senin hersey varmis ne guzel evde gayet iyi yaparsin sporunu bende eve almayi dusunuyorum gidemedigim zamanlar yapmak icin squat icin agirlik bar falan aliyim diyorum eve kuralim spor salonunu en guzeli:)
Istedikten sonra olur tabi spor yapmadigim zamanlar kendimi hantallasmis hissediyorum:)) bende agustos ayi gibi bebek dusunuyorum hamile kalirsam tempoyu dusurmem gerekecek:)Oyy oyy canım 172 boy 57 kilo süpersin o zaman tatlım gerçekden :) ben o kiloda iskelet gibi oluyorum :) evlendiğimde 52 kiloydum , kilo almaya uğraşıyordum :)
Evet evimizin rahatlığında yapmak en güzeli.. Salonlardaki aletleri kuramayız tabii de eve uygunlarla çalışsam bana yeter zaten canım :) önemli olan evde devamlılığı sağlamak, çoğu insan bu yüzden salona gidiyor düzen tutturmak için ama ben çok şükür bu sene aksatmıyorum severek yapıyorum canım :) inşallah da devamlı olur artık spor hayatımda :)
Hayırlısıyla bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun canım benim :)Istedikten sonra olur tabi spor yapmadigim zamanlar kendimi hantallasmis hissediyorum:)) bende agustos ayi gibi bebek dusunuyorum hamile kalirsam tempoyu dusurmem gerekecek:)
Amiin canim.insallah:)Hayırlısıyla bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun canım benim :)
Eki Görüntüle 1849135
motivasyon olsuuunnnkimse anasının karnından boyle dogmuyor calısıyor oluyoorrr ulasmak istedigim vucut aynen bu